Здравей Гост

Край на мутрите

• 266 Отговора
  • 42488 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Край на мутрите
« Отговор #40 -: Февруари 21, 2013, 03:34:39 pm »
Ето ти една хубава песничка...

http://www.youtube.com/watch?v=d00P0BsLSyk
Много хубава песничка, Марая!  :58:

Радвам се , че ти харесва. :blink:
Нека бъде поздрав специално за теб и за ВСИЧКИ ОНЕЗИ ,КОИТО КАЗАХА НЕ НА МУТРИТЕ! ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА НА УРАН!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #41 -: Февруари 21, 2013, 03:36:08 pm »
Промяна в Конституцията - ок, всеки втори това иска!
Но колко са хората от народа, които изобщо са я прочели, колко от тях я имат в дома си на хартия, колко знаят изобщо за какво иде реч там??? Някои бивши евродепутати, които "добре" защитаваха правата на потребителите, като кюнева непрекъснато ни сравняват със САЩ, а там конституцията е във всяка къща!

Ако българина познаваше и разбираше 30 листа, нямаше да има партия на етническа и верска основа като ДПС, чл. 11, ал. 4 от Конституцията.

А кунева е бита карта за 800 дни добре ни оправи по времето на ндсв!
Затова и след приключване на евро мандата добре я наградиха с 385 000 евро.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #42 -: Февруари 21, 2013, 03:39:44 pm »

Нека бъде поздрав специално за теб и за ВСИЧКИ ОНЕЗИ ,КОИТО КАЗАХА НЕ НА МУТРИТЕ! ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА НА УРАН!
Марая, извинявай, това означава ли, според теб, че който казва "ДА" на Бойко, значи казва "ДА" на мутрите и значи ли това, че който казва "ДА" на 'мутрите', не е  дете на УРан ? :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #43 -: Февруари 21, 2013, 03:41:55 pm »
Че той Бойко си е мутра и престъпник, в това спор няма. Вече почти всеки знае за престъпното му минало и връзките му с наркомафията. Така че...

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #44 -: Февруари 21, 2013, 03:43:49 pm »

Марая, извинявай, това означава ли, според теб, че който казва "ДА" на Бойко, значи казва "ДА" на мутрите и значи ли това, че който казва "ДА" на 'мутрите', не е  дете на УРан ? :)
"децата на Уран" не са ли също извън закона?  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Февруари 21, 2013, 03:44:09 pm »

Би ли ми казала на колко години си? :blink:
Чета те и си мисля , че имаш транзит на квадратура Уран нат. Уран....
Ако съм права ми кажи..,ако греша пак кажи...И ще ти отговоря на въпроса.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #46 -: Февруари 21, 2013, 03:49:05 pm »

Ако съм права ми кажи..,ако греша пак кажи...И ще ти отговоря на въпроса.... :blink:
Ами грешиш, предстои транзитен Уран да застане върху Луничката ми и ще направи тригон към наталния Уран, а прогресивно Слънце е върху нат. Уран. :) на 28 съм

*

Veselin

• 2737
« Отговор #47 -: Февруари 21, 2013, 03:54:41 pm »
Значи си Везничка с Луна в Овен, нали?  :P

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #48 -: Февруари 21, 2013, 03:55:40 pm »
Скорпион с Луна в Овен, baby ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Февруари 21, 2013, 03:56:20 pm »
А на мен би ми било интересно да чуя мнението на все още неплатили една сметка хора (от собствен джоб) относно по-добрата социална и икономическа политика с оглед положението, в което е поставен народът. Казвам го, защото доста младежи са участвали в протеста, доста от тях все още са на чужда издръжка и нямат реална представа за динамиката на трудовия пазар в страната.

Според вас кой политик и коя партия са в състояние да се справят с последиците на кризата в България?

Всъщност, струва ми се, че кризата е само подходящ "фон", спрямо който стават по-видими и по-силно отзвучават негативите на цялото досегашно държавно управление - повече от 20 години преход. Дали ще е Батман, Ватман или Атман - все някой трябва да го отнесе сега. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Февруари 21, 2013, 03:58:18 pm »

Ами грешиш, предстои транзитен Уран да застане върху Луничката ми и ще направи тригон към наталния Уран, а прогресивно Слънце е върху нат. Уран. :) на 28 съм

;D Не се бях сетила за Уран/Луна....

О.К.
Бойко е мутра...Това е факт.
Децата на Уран не реват...,не търсят миналото. Уран няма мостове. Няма връщане назад при него...
Плутон е мафията.... ;D

УРАН Е НОВОТО, ДЕЦАТА НА УРАН МИНАВАТ ПРЕЗ ВСЯКАКВИ КАТАКЛИЗМИ...ЗАЩОТО ВИЖДАТ МНОГО НАПРЕД!
ТЕ НЕ СТРАДАТ ЗА МИНАЛОТО.... ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #51 -: Февруари 21, 2013, 03:59:27 pm »
Скорпион с Луна в Овен, baby ;)
Близко съм бил значи.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Февруари 21, 2013, 04:02:21 pm »

"децата на Уран" не са ли също извън закона? :P

Закона работи винаги за тях...И точно навреме. :blink: :P ;D

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #53 -: Февруари 21, 2013, 04:05:16 pm »
Въпреки че, Плутон държи целия ми хороскоп, според твоето определение, аз съм дете на Уран. Мерси за отговора, ще си пусна песничката. :))))  :)  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Февруари 21, 2013, 04:12:10 pm »
Въпреки че, Плутон държи целия ми хороскоп, според твоето определение, аз съм дете на Уран. Мерси за отговора, ще си пусна песничката. :))))  :)  ;D

Зависи от много неща...кой държи хороскопа. ;D

Най-високо поставената планета е много важна.

Всичко започна от тока.... и от Уран. Той не работи обаче във всяка карта....Честотите на които вибрира са прекалено високи.

Песента е страхотна...и много я обичам.

В моята карта има съвпад на Плутон и Уран на МЦ. Те са връх на земен голям тригон.... ;D
Плутонианка и Уранянка...кое от двете?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Февруари 21, 2013, 04:24:57 pm »
Да ви кажа един виц  ;D

Две прасета пият кафе и си врачуват.
Едното казва:
- Виждам топла кочина, обилна храна, добър стопанин... Е, и малко неприятности по Коледа.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #56 -: Февруари 21, 2013, 04:26:19 pm »

Зависи от много неща...кой държи хороскопа. ;D

Най-високо поставената планета е много важна.

Всичко започна от тока.... и от Уран. Той не работи обаче във всяка карта....Честотите на които вибрира са прекалено високи.

Песента е страхотна...и много я обичам.

В моята карта има съвпад на Плутон и Уран на МЦ. Те са връх на земен голям тригон.... ;D
Плутонианка и Уранянка...кое от двете?
Казах Плутон, като имах предвид верижката, а и е широк съвпад със Слънце. Иначе само Луна ми е над хоризонта. Все пак мисля, че всеки обичащ астрологията е един вид дете на Уран, независимо на кой политик симпатизира. Не знам Бойко мафиот ли е какъв е, но  мафиот може да се нарече  всеки, който с манипулиране, престъпления, убийства, контролира маса хора. В тази логика, не е честно да се определя само Бойко, като такъв. И никой няма да остане ненаказан, в този или друг живот. :) Това вече не е наша работа.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #57 -: Февруари 21, 2013, 04:44:51 pm »
Промяна в Конституцията - ок, всеки втори това иска!
Но колко са хората от народа, които изобщо са я прочели, колко от тях я имат в дома си на хартия, колко знаят изобщо за какво иде реч там??? Някои бивши евродепутати, които "добре" защитаваха правата на потребителите, като кюнева непрекъснато ни сравняват със САЩ, а там конституцията е във всяка къща!

Ако българина познаваше и разбираше 30 листа, нямаше да има партия на етническа и верска основа като ДПС, чл. 11, ал. 4 от Конституцията.

А кунева е бита карта за 800 дни добре ни оправи по времето на ндсв!
Затова и след приключване на евро мандата добре я наградиха с 385 000 евро.

:clap: :72: :08:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #58 -: Февруари 21, 2013, 04:47:59 pm »
Аха-са пък който няма силен уран/плутон-духа супата

Амчи и на бойко си му е добре урана, че и плутона не му е зле :)

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #59 -: Февруари 21, 2013, 05:01:09 pm »

"децата на Уран" не са ли също извън закона? :P

Закона работи винаги за тях...И точно навреме. :blink: :P ;D
не ме разбирай погрешно...и аз съм "фен" на Уран,при мен е в точен съвпад с АСЦ :P,но ми е малко двусмислено написаното, Уран е свободата,извън правилата, в тяхно лице и закона,а мафията и тя е някъде там...