Здравей Гост

Край на мутрите

• 266 Отговора
  • 42349 Прегледи
Re: Край на мутрите
« Отговор #60 -: Февруари 21, 2013, 05:15:22 pm »
Сега видях темата. Защо казват навсякъде, че хоата не знаели какво точно искат. Хората искат възмедие и виновните в затвора, за да се страхуват следващите.

Не трябва ли да се направи карта на приемането на оставката на правителството?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #61 -: Февруари 21, 2013, 05:19:46 pm »
Трябва, разбира се. В колко часа е приета оставката?

« Отговор #62 -: Февруари 21, 2013, 05:31:06 pm »
Трябва, разбира се. В колко часа е приета оставката?

13:20  :blink:

« Отговор #63 -: Февруари 21, 2013, 05:34:25 pm »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #64 -: Февруари 21, 2013, 05:39:50 pm »
Добре. Ето картата на събитието.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #65 -: Февруари 21, 2013, 06:19:46 pm »
Добре. Ето картата на събитието.

Kato по учебник..
Плутон  на ДСЦ. :blink:
Картата на инаугурацията и на приетата и гласувана оставка.
 :-\ :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #66 -: Февруари 21, 2013, 06:28:12 pm »
Аз не че разбирам нещо... ама това не е ли Луната - Народа, Сатурн - правителството или нещо такова :)
Вярно, Луната в опозиция на Плутон се набива на очи.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #67 -: Февруари 21, 2013, 06:37:26 pm »
Наивно е за всяко нещо да се повтарят фразите:
ДОГАН, СТАНИШЕВ...
Добре...виновни са..,но къде са? Защо не са там...където трябва да бъдат...Докога ще ги използваме просто като клишета

Истината закъснява, но винаги идва придружена с възмездие! До няколко години всеки ще си намери мястото от тях и ще се моли за свобода!

няма истина...има КОНЮКТУРА и ВРЕМЕ.

С 1 милиард...и совалки мога да докарам....

страшно е...ВЪЗМОЖНА Е ГРАЖДАНСКА ВОЙНА...УРАН КАРЕ ПЛУТОН....ЗА ДА ДОКАЖЕМ ЛЮБОВТА СИ КЪМ НЕЧИИ КОМПЛЕКСИ!

Още не съм ви дочела докрай, за това само вметвам: каре Марс/ Плутон, транзитен към наталният на картата на България.
Обвиненията са само на приказки, аз лично не видях никой от виновните да е попаднал в затвора или да е заведено сериозно дело срещу него. А Бойко като толкова много може, защо не се справи сега с народното недоволство? Защо предпочете да си бие шута?

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Февруари 21, 2013, 06:38:39 pm »
Наивно е за всяко нещо да се повтарят фразите:
ДОГАН, СТАНИШЕВ...
Добре...виновни са..,но къде са? Защо не са там...където трябва да бъдат...Докога ще ги използваме просто като клишета

Истината закъснява, но винаги идва придружена с възмездие! До няколко години всеки ще си намери мястото от тях и ще се моли за свобода!

няма истина...има КОНЮКТУРА и ВРЕМЕ.

С 1 милиард...и совалки мога да докарам....

страшно е...ВЪЗМОЖНА Е ГРАЖДАНСКА ВОЙНА...УРАН КАРЕ ПЛУТОН....ЗА ДА ДОКАЖЕМ ЛЮБОВТА СИ КЪМ НЕЧИИ КОМПЛЕКСИ!

Още не съм ви дочела докрай, за това само вметвам: каре Марс/ Плутон, транзитен към наталният на картата на България.
Обвиненията са само на приказки, аз лично не видях никой от виновните да е попаднал в затвора или да е заведено сериозно дело срещу него. А Бойко като толкова много може, защо не се справи сега с народното недоволство? Защо предпочете да си бие шута?

Основното и най-важното.
Отиваш и рекетираш. Смучеш...постоянно не ти стига. Разрушаваш бизнес, семейства...ебаваш майката на всичко. В един момент виждаш , че схемата МУ ВЗЕХ , МИ ДАДЕ ,  ГО ИЗГЪРБИХ е умряла...защото БИЗНЕСА Е УМРЯЛ...И вече няма какво да вземеш...

Ето я и държавата...
Вкарваш монополисти. Имаш приемственост.Куфарчетата се разменят. После почваш да местиш едни пари от ляво в дясно. В общи линии джобен тенис.
После...всички обществени поръчки минават през теб и твои хора.
Процентите са ясни...В един момент обаче фирмената задлъжнялост , както и обеднелия народ се надигат...ЗАЩОТО РАЗХОДИТЕ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО , ВОДА НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПО-ГОЛЕМИ ОТ ПРИХОДИТЕ НА МИЗЕРНИЯ БИЗНЕС И ЗАПЛАТИТЕ...
И ТОЙ ТЪРСИ ЛЮБОВТА НА НАРОДА...

ТИПИЧНО ПО МУТРЕНСКИ.... ;D
« Последна редакция: Февруари 21, 2013, 06:55:47 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #69 -: Февруари 21, 2013, 07:07:26 pm »
Монополистите в ток, вода, парно, мобилни оператори не ги е въвел ББ (там търсете БСП, Царя, СДС), но ги запази.
По-важното е, че всяко правителство въвежда монополисти в дадена сфера, които чисто и просто обират хората Законно.
Но при натиска върху медиите няма равен

В момента се сменят на върха. Нищо ново под слънцето.

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Февруари 21, 2013, 07:12:33 pm »
Монополистите в ток, вода, парно, мобилни оператори не ги е въвел ББ (там търсете БСП, Царя, СДС), но ги запази.
По-важното е, че всяко правителство въвежда монополисти в дадена сфера, които чисто и просто обират хората Законно.

В момента се сменят на върха. Нищо ново под слънцето.

Защото има приемственост. :blink:

След обезкостяването и смяната на основни играчи е нормално  пак да продължи с изтърканите популиски клишета Доган...,Аслан...Просран и други.
Имаш властта..,когато ЕДНОЛИЧНО И АВТОРИТАРНО УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВАТА МОЖЕШ ДА ГИ НАПЪХАШ В ДРЪНГОЛНИКА ОЩЕ ПО-ЛЕСНО.
А не и днес да СЕ ПРАВИШ НА КЛОУН....
ЕГАТИ ЦИРКАДЖИИСКИТЕ НОМЕРА.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #71 -: Февруари 21, 2013, 07:54:37 pm »
Как бихте коментирали големият воден тригон от картата на приетата оставка?
Аз си мисля, че по-скоро трябва да гледаме ден и час на подаването на оставката, доколкото си спомням на Луна без курс беше събитието.

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Февруари 21, 2013, 08:09:26 pm »
Как бихте коментирали големият воден тригон от картата на приетата оставка?
Аз си мисля, че по-скоро трябва да гледаме ден и час на подаването на оставката, доколкото си спомням на Луна без курс беше събитието.

Луната е на трон в картата на приетата оставка. Луната се намира в 1-ви дом в мунданната астрология това е дом на правителството. Това е облика.  1-ви дом е огнен дом и тук Луната не се чувства добре , засметка на троновата позиция знака Рак.
Но Луната символизира масите и народа. Тя се свързва с жените на нацията. Луната е в точна опозиция с Плутон управителя на 5-ти дом , поставен на ДСЦ в козирог в разглежданата карта.
Луната е в разходяща квадратура с  Уран управител на 9-ти дом , ситуиран в 10-ти.
Тригона на Луна/Сатурн/Меркурий е повече от показателен и дава лекота за последвалите събития.
Меркурий в картата управлява 12-ти и ИЦ. Тук в 12-ти е управителя /СЪУправителя/ на МЦ Юпитер в ретро фаза и в изгнание..
Тепърва колко истини ще излязат на яве не е ясно /Юпитер - истината/ МЦ - видимото....
От това правителство ще има хора на топло.... :blink:

И...ББ е глиган...СВОЕВОЛИЯ АВТОРИТАРНОСТ В ГОДИНАТА НА ЗМИЯТА НЕ СА ПОЗВОЛЕНИ....

*

Papy

• 4343
« Отговор #73 -: Февруари 21, 2013, 08:14:49 pm »
Но пък и еколозите излязоха по улиците
Вярно бойко е глиган-всички хрътки са му отгоре, който успее-ще скъса мръвка
Което е малко смешно, щото при всички случаи за народа няма, баницата и печеното се делят по върховете

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Февруари 21, 2013, 08:21:18 pm »
Но пък и еколозите излязоха по улиците
Вярно бойко е глиган-всички хрътки са му отгоре, който успее-ще скъса мръвка
Което е малко смешно, щото при всички случаи за народа няма, баницата и печеното се делят по върховете

Има и такива които не обичат свинско...дори и дивечово. Сухо месо е... ;D
За народа ще има ..когато народа е готов да работи за себе си и за другите като за себе си. Когато спре да плаща рекет...,когато...когато...му дойде времето и където трябва ще кажа вижданията си...
Самознам , че КРИЗА Е ЕДНА ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ ДУМИ...ЗНАЧИ ВЪЗМОЖНОСТ И ШАНС! :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #75 -: Февруари 21, 2013, 08:28:05 pm »
Цитат на: Марая
Когато спре да плаща рекет...,когато...когато...му дойде времето и където трябва ще кажа вижданията си...
Самознам , че КРИЗА Е ЕДНА ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ ДУМИ...ЗНАЧИ ВЪЗМОЖНОСТ И ШАНС! :blink:

рекет може да плащат някои с бизнес-не знам
Аз съм от работническо семейство и 200лв пенсия при 500лв ток не е шанс, нито възможност
Лошото е, че световната криза, като дойде до тук, и тук си остава
И с бойко и без него-все тая-като не си платиш сметките, ти спират тока

*

Papy

• 4343
« Отговор #76 -: Февруари 21, 2013, 08:33:30 pm »
Всъщност ако А е окраден от Б, а Б от С, не е сигурно, че С е злодей, но е сигурно, че А е окраден

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Февруари 21, 2013, 08:33:48 pm »
Цитат на: Марая
Когато спре да плаща рекет...,когато...когато...му дойде времето и където трябва ще кажа вижданията си...

рекет може да плащат някои с бизнес-не знам
Аз съм от работническо семейство и 200лв пенсия при 500лв ток не е шанс, нито възможност
Лошото е, че световната криза, като дойде до тук, и тук си остава
И с бойко и без него-все тая-като не си платиш сметките, ти спират тока

И особено когато работят и не работят климатиците сметките са ти 700 лв. ;D
Живяла съм без ток при него...Минах през АДА...Пътя е страхотно красив...
Нямаше как да разбера , че красивите и ценни неща се намират в кал...на дъното...там където никой не би ги потърсил.
Като лотоса...много ми харесва това цвете....

http://www.youtube.com/watch?v=-b-r2y5qEyI

« Последна редакция: Февруари 21, 2013, 09:01:58 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Февруари 21, 2013, 10:46:00 pm »
Световни медии за приетата оставка на Бойко Борисов

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1044364

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Февруари 22, 2013, 12:43:11 am »
Марая, доставя ми истинско удоволствие да чета коментарите ти ВЕЛИКИЯ МЪЖКАР :P
Откакто е на власт не спря да се оправдава с другите, все някой му е виновен за нещо, първо бяха Станишев и Доган, после Сидеров, а сега - Костов. Постоянно си измиваше ръцете, гонейки министрите си и обвинявайки ги в некадърност и за 3 години и половина не изпълни обещанията си. А сега отново се държи като мишок, бягайки от отговорност. Но нали сме си лош материал, заслужаваме си лошите правителства. Прост народ - слаба държава, заслужаваме си всичките правителства досега, сами си ги избрахме.
Аз може да съм на 28, но много добре помня и следя всички правителства след 89та година. Винаги съм се интересувала от мафията (имам силен 8 дом) и не мога да си обясня как един мафиот си изми ръцете и се обърна срещу своите и даже стана техен пръв гонител, съзнава ли какво означава това, когато вече няма да има власт?

Искрено...се радвам , когато съдбата ме среща не само в реала , а и във виртуала с интелигентни , мислещи и ВИЖДАЩИ...хора.
Опита ми показва, че гледане и виждане са 2 различни неща...

БЛАГО-ДАРЯ за смисления и конструктивен пост! ;D