Здравей Гост

В името на бъдещето взето на заем от децата ни! В памет на Левски!

• 13 Отговора
  • 2901 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Няма нищо тайно, което да не стане явно, нито пък скрито, което да не стане известно и да не излезе наяве.
— Христос в Евангелие от Лука 8:17

Внимавайте как слушате; защото който има, нему ще се даде; а който няма, от него ще се отнеме и това, което мисли че има.
— Христос в Евангелие от Лука 8:18

Къде е вярата ви?
— Христос в Евангелие от Лука 8:25

Много ми е трудно дори да пиша. Не мога и да заспя...,защото Българските затвори са пълни  с истински жертви...,а истинските престъпници облечени във власт и непукизъм с чувство поставило чадър за безнаказност и недосегаемост достигнаха твърде далеч от Министерски съвет до Европейския парламент!
Обещах си както на себе си...така и на близките си , (ПРОСТЕТЕ МИ, МОЛЯ ВИ) че всичките онези години в които съм била близо дори в неприлична близост до определени политически партии , политици...мръсници са в миналото. Но болката явно е доста силна...
Тя започва от Раковска 134 и синята торбичка на покойния ми баща пригодена за знаменце....през парите дарени на фондация Демокрация (управителя обичаше много пържоли ;D) , през кабинета на Филип Димитров и съдебните битки години наред...с откровените интервюта пред вестници (какви ли не)...през политически партии като столетницата , като РЗС...,като ДПС...и други....като разни смешни депутатчета и министърчета.
Аз мога да говоря и не се страхувам..,не се притеснявам...Не съм изпрала нито един лев на държавата...,не съм ощетила държавата...,не съм я използвала за инструмент с който и чрез който да си уреждам личните сметките. НИКОГА! За мен обаче в последните години ДЪРЖАВАТА СЕ ПРЕВЪРНА В МАЩЕХА...,ЗАЩОТО РОДИНАТА МИ УМИРА ОТ СРАМ..,ПОЗОР...НАГЛОСТ...ЛИЦЕМЕРИЕ. ЗАЩОТО Е ПРЕВЪРНАТА В РАЗГРАДЕН ДВОР ПРЕЗ КОИТО ПРЕМИНАВАТ МАГИСТРАЛИ...ПО КОИТО ОБАЧЕ ЛИПСВАТ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ПО ПОЗНАТИ И ТРАВИАЛНИ ПРИЧИНИ.
Свалянето на това правителство Е ПОЛИТИЧЕСКА УСЛУГА! УСЛУГА КЪМ ЦЯЛАТА КЛИКА И ПОЛИТИЧЕСКА ВЪРХУШКА. КЪМ ВСИЧКИ ОНЕЗИ...ДОШЛИ ОТ ПРАШНИТЕ ТРЕТОКЛАСНИ ПЪТИЩА ЗАБРАВИЛИ ЗА "ФИЛИИТЕ С МАС" И ЛАПАЩИ НА ФОНА НА ГЛАДНИТЕ НИ ДЕЦА И ЦЕЛИЯ ОСИРОТЯЛ И ОСКОТЯЛ НАРОД НЕ САМО ИЗИСКАНИТЕ БЛЮДА , А И ОСТАНАЛОТО МАЛКО ДОВЕРИЕ И ВЯРА КЪМ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ!
Смешно и жалко е да не бъдем съпричастни към болката на съседа...,към болката на братята и сестрите си...Овълчени....
БЪЛГАРИЯ ПРОГЛЕДНА! И ВИДЯ , ЧЕ КАПИТАНА НА КОРАБА "БОЙ&КО"  СЕ КАЗВА "ПРОБОЙНОВ" , А КОРАБА Е ЗА НАСИПНИ ТОВАРИ И УЗАКОНЕН ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ ЗА СМЕТКА НА ЧУЖДИ ФИРМИ .
БОЙ*ко , ти нали си много вярваш? Знаеш ли какво казва Библията...***Лицемерецо, първо извади гредата от твоето око, и тогава ще видиш ясно, за да извадиш съчицата от братовото си око***.
— Христос в Евангелие от Матея 7:5
Та...стига си гледал гредата на Станишев , Доган , Царя..,Първанов  ...защото последните двама те създадоха ..., а погледни себе си.
Какво направи за този народ в продължение на 3г,6м...Освен да повтаряш всеки ден тези имена и да се оправдаваш с тях когато имаше ЕДНОЛИЧНА ВЛАСТ НАД ЦЯЛАТА ЗАКОНОДАТЕЛНА И ИЗПЪЛНИТЕЛНА ДЪРЖАВНА СТРУКТУРА! ПАРЛАМЕНТА ТВОЙ ...ДЕПУТАТИТЕ КУКЛИ НА КОНЦИ , МИНИСТРИТЕ ПОСТАВЕНИ ФИГУРИ...ЕДНОЛИЧНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА БЕШЕ В РЪЦЕТЕ ТИ. ЗАЩО НИТО ЕДИН ОТ ТЕЗИ , ВИНОВНИТЕ НЕ ТЪРКА НАРОВЕТЕ НА АРЕСТИТЕ И ЗАТВОРИТЕ? ЗАЩО "ДАНС" БЕШЕ ИЗПОЛЗВАНА ЗА РАЗЧИСТВАНЕ НА ЛИЧНИ СМЕТКИ...,ЗАЩО ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ СЕ УПОТРЕБЯВАХА ЗА ТОВА ДА БЪДЕ СЪСИПАН ВСЕКИ БИЗНЕС И ВСЕКИ ОПИТ НА БЪЛГАРИНА ДА ПОДАДЕ ГЛАВА?
Сега услугата ще бъде пак за него... :rolleyes:...АКО НЕ СЕ СЛУЧИ ПРОМЯНАТА НА КОНСТИТУЦИЯТА, КОЯТО Е ВЪЗМОЖНА САМО ЧРЕЗ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. Защото никой не знае как и при какви условия са започнали протестите...,но умните хора знаят, че лавината набира скорост...Умните могат да предвидят и да четат. Когато палиш стърнището на нивата пламва цялата...
АВТОРИТАРНО, БЕЗДУШНО, ГРУБО, ВУЛГАРНО,ЦИНИЧНО,АПОКАЛИПТИЧНО ТОВА СА ЕТИКЕТИТЕ С КОИТО МЛАДИТЕ И ОНЕЗИ НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ ЩЕ ЗАПОМНЯТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ.

Съсипано образование! Държавата е пълна с неграмотни хора...И те имат право да гласуват! :-\ :unsure:
В тази страна право на глас може да има всеки..,но нека е грамотен..,нека поне може да чете.
Тук може да гласува всеки без значение възрастта и това е възмутително. Това са онези гласове с които се спекулира....Онези гласове на столетници, които НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ РАЗПОРЕЖДАТ С ЖИВОТА НА НЯКОЛКО ПОКОЛЕНИЯ. И НЕ ЗАЩОТО СА НЕНУЖНИ (ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ...ИЛИ БОГ ДА ГИ ПРОСТИ) , А ЗАЩОТО  „Ние не сме наследили земята от предците си, а само сме я взели назаем от децата си".
Кои са тези хора от списъците на 100 на 110, 120 г.? Как гласуват те? :rolleyes: Това не е популизъм...това е открит цинизъм и наглост.
НАРОДА ИСКА ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ...ИСКА ДА ЗНАЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С "НЕДОСЕГАЕМИТЕ" -НЕ САМО ОНЕЗИ ОТ КРИМИНАЛНИТЕ ХРОНИКИ , А И ПОЛИТИЦИТЕ НИ. ЗАЩОТО СПОРЕД ПРАВИЛАТА НА НАРОДНИЯ ИЗБРАНИК той не е длъжен да казва истината. И Е НЕДОСЕГАЕМ ЗА ЦЕЛИ 4Г.
Пропътувала съм много пътища , много села,много градове. Но наред с това съм срещнала и много хора , много надежди,много безотговорност , много обещания , които започват със закуската в изборния ден и вечерят с разочарование на следващия ден след изборите.
Времето в което живеем ни дава уникален шанс да се обърнем към себе си и да прозрем извън интересите на партийни централи и структури , че отговорността е едно от основните неща необходими по пътя и на духовното ни израстване като ЧОВЕЦИ . Свидетели сме на това , че който и както и да дойде все гледа за себе си и собствения си джоб и интереси. Нормално и човещинка...Но къде остават обещанията , защо питаме гадатели , астролози, врачки за това дали децата ни ще бъдат приети в детска градина и колко и къде трябва "да бутнем" , за да приемат детето ни. Питаме и за това дали ще ни приемат на работа , дали ще имаме шанса да попаднем на доктори , дали здравната каса...дали ...дали някои и друг дребен нищожен чиновник ще си сложи парафа под така необходимото ни "съгласие" за нещо , което касае гаража ни, двора ни ,къщата ни или ще трябва да поднесем пакетче грижливо спретнато от закуските на децата ни , от помощта за възрастните ни родители.., за да получим благоволението на институцията. Или някой и друг нещастник облечен във власт няма да ни прецака , защото знаем повече от необходимото...как е стоял пред различни централи и е НЕЗАМЕНИМ И ЗА СДС И ЗА ГЕРБ , А ЕДИН МАНДАТ С ПОДКРЕПАТА НА БСП- Е , НЕ Е ЯВНА ВАРНЕНСКИЯ ЦАР КИРИЛ ЙОРДАНОВ.
Лично за мен на първо място като човек , после като астролог и не на последно място като всичко останало , което ме определя като жена МИ ПИСНА! Защо ли?! Ами защото властта е болна от корупция и защото е метастаз който следва да бъде опериран.  РЕАЛЕН НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ срещу едно мутренско управление , срещу една добре прикривана контрабанда , срещу страха и миналото. Управляващите бяха продукт на БСП...Колкото и да го отричаме е факт. По пътя към демокрацията е необходим колективен РАЗУМ и желание за СВОБОДА.
Наясно съм , че свикването на ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ Е ИЗВЪН СМЕТКИТЕ НА ВСИЧКИ ОЦАПАНИ С КЪРВАВАТА ВЛАСТ и в този смисъл се моля за СИЛА, ВЯРА И НЕПРЕКЛОННОСТ КЪМ СТУДЕНТИТЕ И ВСИЧКИ ХОРА УЧАСТВАЛИ В ПОСЛЕДНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТЕСТИ ,ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ ВЕЛИКОТО СИ ДЕЛО ДО КРАЙ! Смятам , че духовността е власт едновременно над материалното и над духовното, тя е способност да управляваш самия себе си и да поддържаш в ред целия жизнен механизъм. ЗАТОВА ОБЕДИНЕНИЕТО НА ВСИЧКИ СЛЕДВА ДА БЪДЕ ОСНОВНА ЦЕЛ! ВИСШИЯТ РАЗУМ НА НАРОДА Е ПО-СИЛЕН ОТ ВСЯКА ПОЛИТИЧЕСКА ИНСИНУАЦИЯ И МАНИПУЛАЦИЯ!  И тъй като тук става дума за бъдещето на децата ни , както и нашето съм на мнение , че всеки ГЛАС е безкрайно необходим , за да няма НИХЕЛИЗЪМ и в следващите няколко години...Промяната е възможна , от нас зависи реализацията.
Ужасно е когато децата ни умират в необитаеми общински сгради /виж Шумен/, когато корабите ни стоят задържани в чужди пристанища и моряците ни третирани като пирати...,когато не можем да минем през парка защото не се знае , кой ще ни изнасили и след това гаврейки се с нас ще ни убие и почерни близките ни...Докато правителствения самолет "прекарва" чуждите туристи прекарвайки общественото мнение. Мнозина ще кажат на мен това не ми се е случвало...Дори може да се чуе и репликата :" Това си си заслужил.Това си привлякъл!" Да , ама НЕ! Голяма част от нещата които се случват не се случват заради нас , а заради една конюктура , която волно или неволно допускаме просто от нехайство или безразличие.От липса на време , от страх....!
НА МЕН МИ ПУКА! АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ! МРАЗЯ УПРАВЛЕНИЕТО И ! И НЯМА ДА СТОЯ КАТО БЕЗГЛАСНА БУКВА ОТ НЕОРИЕНТИРАНО УЧЕБНО ПОСОБИЕ , ЕКСПЕРИМЕНТ НА ШЕПА УПРАВЛЯВАЩИ РАЗБОЙНИЦИ!
БЪЛГАРИЯ ИМА ШАНСА , ЧРЕЗ СВОИТЕ ДЕЦА ДА ПОЕМЕ ЕДИН НОВ КУРС И ЕДНА НОВА ДОСТОЙНА ПОЛИТИЧЕСИ НЕУПОТРЕБЕНА ВЛАСТ ДА ЗАЩИТИ ВСИЧКИТЕ И ИНТЕРЕСИ .
ТАЗИ ВЛАСТ Е НА УЛИЦАТА...ОТ ДНИ. ТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ФОКУСИРАНА И ИЗПОЛЗВАНА В ПРАВИЛНА ПОСОКА.
ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НИ ОЧАКВА СЛЕДВАЩАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ...,ОЩЕ ПО-СТРАШНА И ЗЛОВЕЩА....ИЗНОСЕНА ПРЕНОСНА МРЕЖА...ЩЕ ПРЕНЕСЕ НЕ САМО ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО НА ЗАГУБА..,А И ПОСЛЕДНИТЕ МЕЧТИ , НАДЕЖДИ ....НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

Дълбок поклон към Левски и кръвта пролята в ПАМЕТ НА ЛЕВСКИ!
« Последна редакция: Февруари 22, 2013, 01:47:12 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265

Обещах си както на себе си...така и на близките си , (ПРОСТЕТЕ МИ, МОЛЯ ВИ) че всичките онези години в които съм била близо дори в неприлична близост до определени политически партии , политици...мръсници са в миналото. Но болката явно е доста силна...
....през парите дарени на фондация Демокрация (управителя обичаше много пържоли ;D) , през кабинета на Филип Димитров и съдебните битки години наред...с откровените интервюта пред вестници (какви ли не)...през политически партии като столетницата , като РЗС...,като ДПС...и други....като разни смешни депутатчета и министърчета.
Аз мога да говоря и не се страхувам..,не се притеснявам...
За мен обаче в последните години ДЪРЖАВАТА СЕ ПРЕВЪРНА В МАЩЕХА...,
Дълбок поклон към Левски и кръвта пролята в ПАМЕТ НА ЛЕВСКИ!
Марая, ако не те е страх да говориш, провокирай интервю и застани с името и лицето си, дори и тук във форума. Много от хората не могат да оценят плача ти или усилията ти да се справиш с несправедливостите. Излишно е постоянно да намекваш за контакти с политически сили и да се оплакваш от тях. Явно си ги обиколила всичките или си толкова важна, че те теб обикалят. Не те познавам и не знам.

Аз нямам такива контакти, защото лично съм избрала да нямам, политици около мен не искам, а имам възможност да имам. Имам собствена, критична мисъл по темата и съм я формирала лично. Поради тази причина не разбирам тезата ти "кой ми сра в гащите".

Подкрепям протестите, но не и политиците. Имам и мнение как ще гласувам на следващите избори. Може и ти да се пробваш да вземеш крайно решение.

А, и не си единствената, за която държавата се е превърнала в мащеха. Ако видиш по-надалеч от себе си, ще забележиш поне още някой друг човек.

Прощавай за тона относно поста ти, но на фона на ситуацията в страната и на хората, ми се струва несериозно!

Уважавам последното ти изречение. Поклон пред Апостола. Няма кръв, пролята в памет на Левски - целият ти пост говори за това.
« Последна редакция: Февруари 22, 2013, 02:28:17 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
Тук във форума има достатъчно хора видели и името ми и лицето ми.
Явно не си от тези, които трябва да го видят... ;D и познаят!

Не съдете - за да не бъдете съдени!

Всеки избор и човешки живот е уникален!

И аз имам една максима , която споделям с теб!

НЕ УВАЖАВАМ ТВОЕТО МНЕНИЕ , НО ЖИВОТА СИ ДАВАМ ДА МОЖЕШ СВОБОДНО ДА ГО ИЗРАЗИШ!- ВОЛТЕР

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
Тази максима, Марая, не противоречи на написаното от мен  :P дори го подкрепя.
Аз те призовавам, както е модно тези дни - седни, премисли, вземи решение, обяви го публично, щом нямаш притеснения. Разбирам несгодите ти и уважавам стремежът ти да намериш сушинка под крилото на някоя партия. Но нИдей Рива, както се казва.

"Каквото горе, това и долу; каквото долу, това и горе." Кибалион, Тот.

Каквото посееш, това ще пожънеш -Галатяни 6:7-10, Павел

В общи линии, това е мнението ми. Хубав ден  :blink:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
Аз те призовавам, както е модно тези дни - седни, премисли, вземи решение, обяви го публично, щом нямаш притеснения. Разбирам несгодите ти и уважавам стремежът ти да намериш сушинка под крилото на някоя партия. Но нИдей Рива, както се казва.

Благодаря за мнението ти!
Но особено твоето предполагам знаеш, че не го уважавам.... :blink:
Хубав и успешен ден....

*

Yaya

• 2265

Благодаря за мнението ти!
Но особено твоето предполагам знаеш, че не го уважавам.... :blink:
Хубав и успешен ден....

Това е чест за мен  :88: ... ти също не можеш да ме обидиш. Както се казва, развеселяваш ме  ;)
Сега очаквам да изтриеш темата или да бъда банната.  :57: Демократично....

P.S. Please use this http://astrosite.org/forum/index.php/board,12.0.html
« Последна редакция: Февруари 22, 2013, 03:00:19 pm от Yaya »

А Шопенхауер

Не познаваш целия народ, нито неговата история, че да пишеш такива обобщения. Или ако смяташ, че разполагаш с такава база, на която да се опреш - застани в някоя медия и го кажи пред всички и на всички!

Аз от публикациите ти последните 2-3 дни разбрах едно, че си събирач на цитати стояща пред вратата на доста учения :blink:

*

Papy

• 4343
Абе...досадна работа

Аз едно местенце си имам, дето да ми е интересно и ей го на-наводнено

*

rossin

• *
  • 232
 :08:    :72:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Марая

• 28287
Президентът Росен Плевнелиев ще присъства на протестния митинг в неделя в столицата
22 февруари 2013 | 21:31 | Агенция "Фокус"
Начало / Президент
София. Президентът Росен Плевнелиев ще присъства на протестния митинг в неделя в столицата. В предаването "Панорама" на БНТ президентът Росен Плевнелиев каза, че е поканен да присъства на митинга и ще уважи протестиращите, но след това очаква да се започне работа. "От мен могат да очакват добронамереност и почтеност.", добави Плевнелиев. Според него има дефицит на справедливост и много неизпълнени обещания.

http://www.focus-news.net/?id=n1752686

*

Марая

• 28287
ВЕЧЕ НЕ Е ЗА МОНОПОЛИТЕ....ВЕЧЕ Е ЗА БЪЛГАРИЯ!
http://www.youtube.com/watch?v=-MRti4r_Og0

*

Grace

• 2257
ПИСНА МИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕМИ !

Хайде поне астрологичния форум да оставите на мира ! Марая, разбирам, че си развълнувана от падането на Бойко и протестите, но вече достатъчно теми създаде! Който желае да се изкаже, има къде! Оставете форума на  тези, които искат да пишат и четат астрология ! 

*

Марая

• 28287
ПИСНА МИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕМИ !

Хайде поне астрологичния форум да оставите на мира ! Марая, разбирам, че си развълнувана от падането на Бойко и протестите, но вече достатъчно теми създаде! Който желае да се изкаже, има къде! Оставете форума на  тези, които искат да пишат и четат астрология !

267065 Публикации в 4704 Теми от 5308 Потребители.

Виж колко много има за четене ;D

*

Grace

• 2257
Ако не друго, поне от чувство за хумор не си лишена  ;D