Здравей Гост

Кой е новия Патриарх

• 26 Отговора
  • 4411 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Кой е новия Патриарх
« Отговор #20 -: Февруари 24, 2013, 03:36:08 pm »
По онези времена повечето са били "поканени доброзорно" за това, или за партиен член. Отказът често е равносилен на ситуацията-всички врати да се затворят пред теб, при младите-изключване от Комсомола, което си е като анатема, ама в социален и делови план. Пишат се характеристики, в плик- секретни за всеки обикновен човек-от тези организации и ако не слушкаш-ни ВУЗ, ни нищо, и за работа- трудно. А тогава не е било като да няма работа-напротив. А специално Неофит не е клепал никого, това пак от там, от досието му се знае.
Не е така, защото на мен са ми предлагали да ставам доносник, срещу 20лв допълнително върху заплатата да следя сред работниците в цеха кой какво говори за партията. Естествено отказах и не само, че не ме изключиха от комсомола, но ме направиха комсомолски секретар, защото съм имала повече свободно време, тъй като не бях заета с производството, а работех лаборант в измерителната лаборатория.  :blink: След това станах студентка, не е имало проблем. Проблем имах по едно време с партийния секретар на завода, който ме привика в кабинета, за да ми забрани да си нося открито сребърното кръстче от Рилски манастир- можело да го нося, но под дрехите. А, за косата ми също отправи забележка, че не било добра идея да я правя небесно синя, защото на него му направили забележка от горе.  ;D ;D ;D
Хайде, малко в тона на везните/ама без безкрайните спорове/ да кажем, че всеки има различен житейски опит при онези условия. Аз имах намалено поведение в 7,което щеше да ми опропасти кандидатстването, защото не пожелах да "изпея" някого за колективна грешка, казваха-"излъчете инициаторите, да не страдат всички". Възпитаваха ни като малки предатели,ТОГАВА НАС В НАШИЯ СЛУЧАЙ, а не ВСИЧКИ по пилатовски да си измием ръцете с 1 човек, като проблемът беше на 30 човека с участие от всеки.
Тогава се смяташе,че намаленото поведение си е едва ли не присъщо на много по-нечестни, хулигански прояви, особено за момиче, и за ужас на родителите. Така че, с извинение за тавтологията, при мен е така, при теб не е така. :blink:И това е житейски логично. ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #21 -: Февруари 24, 2013, 03:50:57 pm »
Аз залагам на Неофит ;D

:yahoo:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Февруари 24, 2013, 03:58:50 pm »
Аз залагам на Неофит ;D

:yahoo:

:clap: :kissd:

Ama vij edna lunaciq.... :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #23 -: Февруари 24, 2013, 04:03:05 pm »
Ама сатурн в съвпад със слънце....показал е, че може да носи отговорност, пък и нашата църква надали е на вибрациите на нептун, сатурнова си е.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Февруари 24, 2013, 04:05:27 pm »
Ама сатурн в съвпад със слънце....показал е, че може да носи отговорност, пък и нашата църква надали е на вибрациите на нептун, сатурнова си е.

Щооо...Всяка религия според мен  е Сатурнова....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #25 -: Февруари 24, 2013, 04:09:05 pm »

Щооо...Всяка религия според мен  е Сатурнова....

Да, май, да :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Февруари 24, 2013, 09:18:42 pm »
Неофит

Ето кой е чел внимателно астрологичните книжки :)