Оооо, тутакси почвам да синтезирам. :lol:
Навремето в клуб Астролози на дира имаше една тема-
Тралала на Юпитер в дванайсети
Запомнила съм заглавието, щото е закачка с един лаф, ама лафа не е много лицеприятен, та го спестявам.
И сега, откъм средата на октомври започнаха да ми се случват разни странни и магически работи. Примерно случва ми се някаква определена случка, веднага отникъдето постъпва информация, ясно тълкуваща тази случка.
След няколко такива знака или синхронии зяпнах картата да видя какво толкова става.
И реших, че сигурно Юпитер е виновникът. :lol:
Но това не беше всичко, появиха ми се сякаш отникъде разни сделки, които реализирах с лекота, появиха се разни хора от разни области, които преди това области опитвах години наред да достигна по някакъв начин.
Изобщо, имам чувството, че живея в магическа вселена.
И връх на всичко е сбъдването по съвършено ама съвършено случаен и непредсказуем начин на едно мое желание, мечта, копнеж отпреди повече от 30 години, за което направо бях забравила.

B)
АН знае много добре, аз повече го карам на вътрешни усещания и събитийност рядко има при мен, обаче на сега всичко обърна на външни магически събития.
А разширяването...ооооо, разширяването...по повод сбъднатото ми желание отпреди повече от 30 години :rolleyes: -случи се в началото на март съвсем, когато Юпитер беше максимално близо до асцендента.
Та оттогава все се разширявам, разширявам, докосвам светлия планетарен егрегор, изведнъж установявам, че откак съм се родила, над мен е бдяла светла планетарна сила, която ме изпълва с непоносима любов и светлина. Щастие, бе неописуемо е.
Значи след поредицата от случки и най-паче след това в началото на март аз за първи път се убеждавам, че има бог и че името на бог е любов.
И влизам в състояние, в което съм била, което съм изграждала и изградила преди повече от 30 години и което после съм забравила тотално. И сега с няколко деликатни, но точни удара бях вкарана в онова състояние...честно казано оттогава често рева и аз не знам от какво-от облекчение ли, че има светла сила над мен и тя е на моя страна, че за сефте в живота си получавам подарък, без преди това да съм го заслужила с нещо ли...че се сетих за онова прекрасно и перфектно състояние на нирвана, блаженство и любов ли...че установих, че почти цял живот съм го имала, докато съм си мислела, че съм тотално изоставена....