Здравей Гост

Планета с най-малко аспекти в натала

• 11 Отговора
  • 1983 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Планета с най-малко аспекти в натала
« -: Февруари 25, 2013, 02:58:09 pm »
Имате ли такава планета? Не става дума за мажорно неаспектирана...
И можете ли да споделите как се изразява?
Коя е планетата, в кой знак и дом попада?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
Re: Планета с най-малко аспекти в натала
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2013, 03:04:07 pm »
Май всяка година по едно и също време те вълнуват едни и същи неща :)
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5966.msg261857.html#msg261857

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2013, 03:09:55 pm »
Май всяка година по едно и също време те вълнуват едни и същи неща :)
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5966.msg261857.html#msg261857

;D

Планетите са динамични..,не са статични.

Потребителите на форума от време на време се променят...Някой си показват истинската природа по различно време...Други идват съвършено нови и се интересуват...Трети изследват.
Живота е динамика..не е статика.
Благодаря за труда , който си направи... ;D
Аз живея днес и в бъдещето..,миналото !?- ооо...,нямам излишно  време за него....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2013, 08:08:36 pm »
Сатурн. Не съм дисциплинирана. Имам проблем с авторитети. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2013, 08:17:56 pm »
Според моите наблюдения върху слабо аспектирани планети, вкл. и мажорно неаспектирани, изявата им може да бъде или силно преекспонирана, или спяща.

Имам наблюдения върху две карти - слабо аспектиран Марс и Луна без мажорни аспекти. И в двата случая влиянието  е силно подчертано. В случая с Марс можем дори да говорим за своеобразна доминанта, макар че нито се намира в ъглов дом, нито управлява ъглов дом.

Сетих се и за един данъчен инспектор - неаспектиран Сатурн във Водолей, разположен във 2 дом.

При мен планетите имат много аспекти, участват в доста конфигурации. Само Юпитер може да се сметне за неаспектиран и стои някак отделен в хороскопа - единствена планета в земен знак.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Февруари 25, 2013, 08:21:12 pm »
Според моите наблюдения върху слабо аспектирани планети, вкл. и мажорно неаспектирани, изявата им може да бъде или силно преекспонирана, или спяща.

Имам наблюдения върху две карти - слабо аспектиран Марс и Луна без мажорни аспекти. И в двата случая влиянието  е силно подчертано. В случая с Марс можем дори да говорим за своеобразна доминанта, макар че нито се намира в ъглов дом, нито управлява ъглов дом.

Сетих се и за един данъчен инспектор - неаспектиран Сатурн във Водолей, разположен във 2 дом.

Тронов Сатурн според античната... :rolleyes:
Сигурно е стиснат...и подкупен... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2013, 08:22:21 pm »
Тронов Сатурн според античната... :rolleyes:
Сигурно е стиснат...и подкупен... ;D

Слънце в Риби - не изключвам такава вероятност.  :P

Доколкото се сещам, Луната беше в Козирог.

Много мазен и досаден тип, навремето ме преследваше с колелото си в Морската градина, там ме заговори.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Февруари 25, 2013, 08:28:47 pm »
При мен е Юпитер, мажорно неаспектиран, има само една опозиция с Уран, но тя дори не е знакова.  :blink: Като цяло, не вярвам на концепцията на късмета, вярвам, че всеки постига всичко само с упорит труд или поне така би трябвало да е. Не понасям лежерни, отпуснати хора и определено не бих се определила като оптимист.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Февруари 25, 2013, 08:32:40 pm »
Помогни си сам, за да ти помогне Господ - живея на този принцип.

Не че не ми се е искало да се отпусна и да разчитам на късмета, но в моя случай нищонеправенето рядко дава резултат. Рядко съм постигала нещо поради щастливо стечение на обстоятелствата, всичко отнема време и става с къртовски труд.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Февруари 25, 2013, 08:39:54 pm »
При мен е Юпитер, мажорно неаспектиран, има само една опозиция с Уран, но тя дори не е знакова.  :blink: Като цяло, не вярвам на концепцията на късмета, вярвам, че всеки постига всичко само с упорит труд или поне така би трябвало да е. Не понасям лежерни, отпуснати хора и определено не бих се определила като оптимист.

:o И при мен..,но има кармични аспекти с Плутон, Уран..взаимна рецепция с Меркурий. НО...има Кеплеров аспект със Сатурн...и аз много му се радвам. ;D

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #10 -: Февруари 25, 2013, 09:22:44 pm »

:o И при мен..,но има кармични аспекти с Плутон, Уран..взаимна рецепция с Меркурий. НО...има Кеплеров аспект със Сатурн...и аз много му се радвам. ;D
Марая, и моят Юпитер е като твоят.Ама не ми харесва, факта че е неаспектиран-мажорно.Общо взето си падам карък, въпреки късметлииския стрелец, много ми се дава, но като му се нахвърля, ми се издърпва :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Февруари 25, 2013, 09:36:35 pm »

Марая, и моят Юпитер е като твоят.Ама не ми харесва, факта че е неаспектиран-мажорно.Общо взето си падам карък, въпреки късметлииския стрелец, много ми се дава, но като му се нахвърля, ми се издърпва :blink:

;D...Ясно ми е...,обаче аз на Кеплеровия се радвам...Дава..,не е като да не дава...