Здравей Гост

Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013

• 298 Отговора
  • 36996 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013
« -: Февруари 28, 2013, 12:56:28 am »
Къде в натала Ви ще транзитира?
Какво очаквате от транзита му?
Къде е наталния и прогресивния Ви Юпитер.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elodiq

• **
  • 903
Re: Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2013, 07:55:37 am »
При мен ще транзитира през първи дом .Иначе по натал се намира в пети и е в съвпад с луната,  квадрат с внерата ми.Кво ли да очаквам сигорно ще напълнея ,пък знам ли може и малко повече самочувствие да ми донесе ама да видм .В 12ти ми донесе пътуване до Италия ама нещата се объркаха та не емигрирах там за постоянно.
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 08:02:59 am от elodiq »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2013, 08:09:10 am »
Къде в натала Ви ще транзитира?
Какво очаквате от транзита му?
Къде е наталния и прогресивния Ви Юпитер.... :blink:

Вече не знам какво да очаквам...

Сега ми транзитира все още през 7 дом, завръщането му на натално място не донесе нищо. Събития имаше след ингреса му в Близнаци, когато направи първия си секстил със Слънцето ми (и квадрат с Марс).

В момента секстилът се повтаря, сега е точен - в съчетание с Уран в съвпад с нат. Слънце, но засега нищо не ме е разтресло... Вътрешно се чувствам по-неспокойна, но никакви външни промени няма. Точно тия дни обаче започнах да усещам лека, но пробождаща болка в сърцето, появява се спонтанно и отминава. Астрологически Слънцето нали сиволизира сърцето, а при мен е в огнен знак и много близо до върха на 5 дом.

По прогресия Юпитер е в 6 гр. Близнаци - в точен квадрат с нат. Марс. Квадратът ще е партилен в рамките на годината. Вече има смяна на дом, ще видим нататък какво ще донесе.

След ингреса в Рак първо ще съвпадне с нат. Луна в 8 дом, после ще квадратира цялата петодомна сбирщина. Само да не взема да надебелея... :) И без това имам да свалям някои килца, които качих след преместването, когато ми се разкараха някои ангажименти от главата и минаха всичките нерви.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2013, 09:08:54 am »
При мен ще транзитира в 12-ти, като в третата декада ще направи тригон със слънцето и меркурий, като долу горе по същото време и тр. сатурн ще прави тригон, дай боже възврата на възлите догодина да се омекоти от тези аспекти.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4 -: Февруари 28, 2013, 09:15:59 am »
при мен ще е в 9ти дом, като в края на април ще направи съвпад с натална луна у10, също в 9ти. транзитни слънце и марс също в 9ти.

прогресивно ще е в първи дом, в точен съвпад с натални меркурий и плутон, всичко в 1ви дом. по прогресия в 1ви дом имам цяло нашествие - сатурн, меркурий,юпитер,плутон, слънце,ац  :unsure:

натално е в първи дом, везни.

нещо ми притеснява този транзитен съвпад с луната и  прогресивен - с плутон  :unsure:
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 09:21:15 am от Kler »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5 -: Февруари 28, 2013, 10:35:58 am »
При мен транзитния ще влезе в 9 дом, той е с интерсептиран Рак и Луна на К7. Очаквам движение във връзка с контактите, като е възможно и пътуване в чужбина, но като цяло малко засилване в работата и в правната сфера. Надявам се да не се налага да водя и лични съдебни дела, защото пък ще имам и сл. затъмнение в 7ми. Но Юпитер е естествен сигнификатор на 9, та, очаквам по-скоро добри неща.
Като цяло, ще направи квадрат със Слънцето, квадрат с Луната и тригон със Слънцето, Меркурий и Уран. Ще има и квадрат с Плутон, секстил със Сатурн... Дал Бог. Надявам се да не действа като малефик, все пак е във взаимна рецепция с Меркурий в натала. А, да не забравя и съвпад с прогресивна Луна пак в 9ти.

Иначе, соларният ми Юпитер е в 8 в съвпад със сол. Луна.

Прогресивния е на 16 мин от Лъв в 10 дом и на 1гр. от СЛВ, а дирекционния ми е вече в 12 дом  :blink:
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 11:40:38 am от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Февруари 28, 2013, 12:40:59 pm »
Забелязала съм , че основно значение има дома през който транзитира Юпитер.

И събитииност можем да търсим по дома на транзита...и опозотирния ...

Престоя в Рак и активирането на Тао кардиналната квадратура за периода... Овен- Уран и Плутон- Козирог е доста интересна.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7 -: Февруари 28, 2013, 12:45:48 pm »

Вярно е, на мен транзитът в 8ми ми донесе пари. В 9 - едва ли ще уча или ще се отдам на духовното, вероятно чужбина и съдът ще са застъпени. Не мисля и език да уча...

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Февруари 28, 2013, 12:47:17 pm »

Вярно е, на мен транзитът в 8ми ми донесе пари. В 9 - едва ли ще уча или ще се отдам на духовното, вероятно чужбина и съдът ще са застъпени. Не мисля и език да уча...

В Близнаци и 8-ми дом...е добре. ;D
Доходите могат да бъдат от няколко места...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #9 -: Февруари 28, 2013, 12:49:10 pm »
Е, то в Рак в 9ти, най-много наистина на духовното да се отдам, да се обърна навътре м себе си :-) Имах слънчево преди години по оста 9/3 - започнах дело в 9ти и в 3ти го приключих успешно. Ноооо, сега не искам дела  ;D

А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #10 -: Февруари 28, 2013, 12:56:33 pm »

При мен в 8ми не донесе пари, а правеше и съвпад със слънцето и меркурий У2. Даже ми орязаха доходите тогава :P
В 9-ти обаче при съвпада с венера, нямаше любови, но наистина беше период на обучение и натрупване на много знания и опит в работата ми. И пари имаше повече :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Февруари 28, 2013, 01:05:40 pm »

При мен в 8ми не донесе пари, а правеше и съвпад със слънцето и меркурий У2. Даже ми орязаха доходите тогава :P
В 9-ти обаче при съвпада с венера, нямаше любови, но наистина беше период на обучение и натрупване на много знания и опит в работата ми. И пари имаше повече :blink:

Ха ..., а къде и как е поставен Меркурий в картата ти? :-\

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #12 -: Февруари 28, 2013, 01:06:41 pm »
В осми, в съвпад със слънцето

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Февруари 28, 2013, 01:08:49 pm »
В осми, в съвпад със слънцето

И Юпитер ...не даде нищо? ;D :rolleyes:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #14 -: Февруари 28, 2013, 01:18:02 pm »
Само един лаптоп безплатно ;D

Не казвам, че съм била зле финансово, но нямаше нещо значимо от гледна точка на парите. Нито моите, нито на съпружието

*

Yaya

• 2265
« Отговор #15 -: Февруари 28, 2013, 01:26:55 pm »
а от транзита върху Слънцето да качи килограми?  :rolleyes:

А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #16 -: Февруари 28, 2013, 01:32:32 pm »
Не, ама тогава имаше и квадрат с луната (имам натално такъв квадрат)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #17 -: Февруари 28, 2013, 01:42:05 pm »
Аз качих при транзит през Слънце и после Луна  :angry: после дойде ред на управителя на АЦ и така допреди около 3 месеца, когато започнах до поспадам по малко без причини!!!!!!!!!

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Февруари 28, 2013, 01:49:56 pm »
а от транзита върху Слънцето да качи килограми?  :rolleyes:
килограми качва Юпитер на АСц по мои лични наблюдения, но педи време го четох същото в нета

Интересно..,аз тогава свалям.
Но ела да видиш що е качване...има ли Луна на плезрението ;D Дупитерово.

В рак обаче склонност към напълняване съм сигурна , че ще има...повсемесно.

« Отговор #19 -: Февруари 28, 2013, 01:52:46 pm »
Оф. :( Явно ще трябва да минавам на хранителни режими аз. Ще ми транзитира през Слънцето и Меркурий, опозиции към асцендента, Сатурн и Нептун. Друго едва ли мога да очаквам от него, нямам вяра на тази планета ...