Здравей Гост

Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013

• 298 Отговора
  • 37001 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013
« Отговор #20 -: Февруари 28, 2013, 02:07:22 pm »
При мен ще транзитира през 11ти и очаквам само хубави неща! Нищо, че ще застане в опозиция на наталния в един момент, после и квадрат с Луна (имам го по натал), 5-8-11 дом в тао, охоо .   ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Февруари 28, 2013, 02:12:25 pm »
Забелязала съм , че основно значение има дома през който транзитира Юпитер.

И събитииност можем да търсим по дома на транзита...и опозотирния ...

Така е
То при всички транзити е така-1-во домът, където минава (съотв съвпади), после отсрещния (опозиции), евентуално квадрати, още по-евентуално-тригони
Тригоните са вероятни само ако транзитиращата и наталната имат нещо общо в натала

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Февруари 28, 2013, 02:15:16 pm »
Нови контакти , нова работа нови възможности. Прелив на сили..оптимизъм, жизнерадост....мярката в удоволствията и в общуването с другите е наложителна...не просто препоръчителна. Като цяло периода на опозициите дава шанс. Емоциите са пренаситени.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #23 -: Февруари 28, 2013, 02:20:54 pm »
Аз качих при транзит през Слънце и после Луна  :angry: после дойде ред на управителя на АЦ и така допреди около 3 месеца, когато започнах до поспадам по малко без причини!!!!!!!!!
Юпиптер през 1д дава напълняване, а Сатурн през 1д дава отслабване- поне при мен и мои близки е така, както са го написали астролозите

При сатурн в първи забременях и качих 17-18 кила. Не свалих нищо след раждането, освен това при самото раждане, върнах си старите килограми чак когато сатурн направи втора опозиция към слънцето (ма то беше от любов :-[)

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #24 -: Февруари 28, 2013, 02:26:20 pm »
Нови контакти , нова работа нови възможности. Прелив на сили..оптимизъм, жизнерадост....мярката в удоволствията и в общуването с другите е наложителна...не просто препоръчителна. Като цяло периода на опозициите дава шанс. Емоциите са пренаситени.
Нямам търпение!  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Февруари 28, 2013, 02:37:06 pm »
Нямам търпение!  ;D

Не пилей чувствата си...,остави ги да достигнат до дъното... :blink: , осъзнай ги. Същото се отнася и за парите....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #26 -: Февруари 28, 2013, 02:51:40 pm »

Не пилей чувствата си...,остави ги да достигнат до дъното... :blink: , осъзнай ги. Същото се отнася и за парите....
Юпитер ми е сУ4 интерсептиран все пак :) ..има дъно, размишляване и мерк на IC помага.. :)..виж с парите трудна работа...като малка бях толкова пестелива, а сега никаква сметка не умея да си правя...особено по 5 дом  ;D

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #27 -: Февруари 28, 2013, 03:11:02 pm »
Юпитер през Телец и Близнаци нищо не ми донесе, сега ще чакам с нетърпение проявленията му в Рак. Ще транзитира през 4-ти и 5-ти дом, ще направи опозиция с натален Юпитер и Нептун, секстили със Слънце, Венера и Луна и тригони с Марс, Сатурн и Плутон. Плутон скоро ще направи съвпад с наталния Юпитер, надявам се при тригона на Юпитер към Плутон да има някакви проявления. При Юпитеров възврат се омъжих и се замислих за дете, сега при опозицията и транзита на Юпитер през 5-ти, дали няма да се реша на второ?  :rolleyes:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Yaya

• 2265
« Отговор #28 -: Февруари 28, 2013, 03:16:33 pm »
Тъъъкмо си помислих за това и ти дочетох края на поста....  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Февруари 28, 2013, 03:20:48 pm »
Не е достатъчен само един транзит през 5-ти дом. :blink:

Луна- натал, прогресия....нодална ос и аспекти.

При всички положения обаче за Юпитер е по-добър твърдия аспект...от хармоничния!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #30 -: Февруари 28, 2013, 03:34:52 pm »
При съвпада на Юпитер с Венера и Слънцето нямаше никакви събития, а даже беше стационарен в градуса на Венера. Много му нямам доверие на Юпитер, но да видим... Нали все пак е екзалтирал в Рак, може този път да се случи нещо.  ;D
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Нова

• 3491
« Отговор #31 -: Февруари 28, 2013, 03:37:47 pm »
Мане, мане, транзитен ще е през 5, натален 8, прогресивна луна и тя натам се е запътила, към 5, де, нищо, че има време, по някое време урана ще почне да наближава и може да гази наталната ми луничка, има време, може би години, но отсега краката ми се подкосяват, не ми го казвайте, знам си, ужас.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Февруари 28, 2013, 03:39:36 pm »
При съвпада на Юпитер с Венера и Слънцето нямаше никакви събития, а даже беше стационарен в градуса на Венера. Много му нямам доверие на Юпитер, но да видим... Нали все пак е екзалтирал в Рак, може този път да се случи нещо.  ;D

Много важно е да знаем до колко работещт е дома и знака през който транзитира.
Има домове...,които са силно активни в картата...,наработени и такива в които все още не сме наработили аналогиите. И това не зависи от следващи..,падащи. Това зависи от изявата ни.
for example... :blink: , при всеки индивид 10-ти дом има едно и също значение...,но изявата на 10-ти е различна...

http://www.vbox7.com/play:94a63940

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #33 -: Февруари 28, 2013, 04:29:17 pm »

Много важно е да знаем до колко работещт е дома и знака през който транзитира.
Има домове...,които са силно активни в картата...,наработени и такива в които все още не сме наработили аналогиите. И това не зависи от следващи..,падащи. Това зависи от изявата ни.
for example... :blink: , при всеки индивид 10-ти дом има едно и също значение...,но изявата на 10-ти е различна...

http://www.vbox7.com/play:94a63940
Наистина, бях забравила! Навремето чаках финансови постъпления при транзита на Юпитер през 2-ри, но ми донесе промяна в ценностната система, обогати ме по друг начин.  :blink: Сега през 5-ти очаквам хубави неща  :25: Всички аналогии на 5-ти дом са приятни - деца, творчество, любов...
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Yaya

• 2265
« Отговор #34 -: Февруари 28, 2013, 09:10:18 pm »
Задължително ще имаш, още повече, че ще опозира наталната си позиция  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Февруари 28, 2013, 09:45:53 pm »
Изявата в повечето случай е в опозицията....Действието е в транзитиращия дом.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Март 01, 2013, 12:36:00 am »
Каква е разликата между изява и действие?  :-\
Мисля си, че понеже Плутон ми е много силна планета, а Юпитер - слаба, съвпадът между двете планети да ми се отрази както в 10, така и в 4 дом.
Имах съвпад на Уран с Луна и се обърках тотално, затова питам толкова :thinking:
Изявата е = резултат. :blink:

Питай...питай... ;) С питане до цариград се стига.

« Отговор #37 -: Март 01, 2013, 06:49:48 pm »
Аз очаквам първия аспект да бъде на 3гр съвпад с Джуно, после на 5 секстил към луната, на 8 тригон с венера и вече по рождения ми ден очаквам да съвпадне с натален марс, квадрат към себе си и опозиции със слънце, меркурий, уран и нептун.. Това се случва в 12 дом, така че сигурно ще е свързано с живота в чужбина. Интересното по това време е че В наталната карта тр. юпитер ще съвпадне с натален марс, а по същото време тр. марс ще съвпадне с натален юпитер.. незнам кво да очаквам  :-\ юпитер у 5 дом, марс у 12 ..  сигурно с любов или изява.. знам ли  ;D
:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Юни 10, 2013, 10:09:05 am »
Очаквате ли го?

Сякаш вече се усеща... :rolleyes: ;D

« Отговор #39 -: Юни 10, 2013, 10:20:02 am »
При мен ще транзитира през 5 дом , и ще направи опозиция с наталния ми Юпитер  в 11 дом и опозиция с Нептун
в 5 дом ми прави съвпад със слънце и венера  :P