Здравей Гост

Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013

• 298 Отговора
  • 37153 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013
« Отговор #40 -: Юни 10, 2013, 10:40:24 am »
Стана ли ясно колко време ще плува в рак тази гад, че докато не излезе от лъв няма да ме спре, ама поне тогава нещата ще са по-розови. Сега в рак ще ми карира целия свят и не знам просто. Или той мен, или аз него. Ама като се познавам, явно той мен. Видях какво съм писала на 28 февруари. Ако може поне това не. Съгласна съм да ме пили по 1-7 само.

« Отговор #41 -: Юни 10, 2013, 11:12:19 am »
Чакам го и още как!

Звучи като клише, но наистина при мен Юпитер е бенефик в пълният смисъл на понятието! Изсипва по много, неслучайно темите на дома в който е ситуиран са винаги силно изразени. Абсолютно и напълно категорично 9-ти дом ми е най-щастливият като проявления!

В момента транзитен Юпитер е точно на куспида на 9-ти, прави хубав тригон към АЦ и следващият месец като стигне до 3-ти градус на Рак ще имам възврат на Юпитер :blink: В картата на самия възврат Юпитер е в съвпад с МЦ, 12 години го чакам да застане там ;D
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #42 -: Юни 10, 2013, 11:39:46 am »
При мен ще транзитира из 5ия ми дом, ще направи съвпад с Луната ми и карета с Марс и Венера, освен това ще направи и тригон с прогресивната Венера. Очаквам нещо хубаво, крайно време е.  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #43 -: Юни 10, 2013, 11:56:28 am »
Хм, и аз ще имам тригон с прогрес венера, не се бях сетила за това.

Не знам защо, ама и аз ще съм с каре на марса, нали и двамата сме с псевдомарсове, ама не съм така оптимистично настроена... Ти ще имаш хубави тригони и със сатурн и плутон. Прогрес ти венера на колко градуса е в риби?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Юни 10, 2013, 11:57:43 am »
При мен ще транзитира из 5ия ми дом, ще направи съвпад с Луната

Весо  ;D, ако беше жена, щяхме да те забременим с лека ръка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #45 -: Юни 10, 2013, 11:59:45 am »
Че Луната има връзка със забременяването ли?  ;D
При мен прогресивната ми Венера е в Скорпион  :P на 19 градуса беше май в 9 натален дом.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #46 -: Юни 10, 2013, 12:05:46 pm »
При мен също ще транзитира през 4 и 5 дом, ще направи опозе с натални у5- Луна, у8 и у7
тр. плутон е върху натална луна
пр. Луна е в 6ти дом, на 6гр. от ДЕЦ

Не знам :rolleyes:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #47 -: Юни 10, 2013, 12:08:00 pm »
хМ, НАТАЛНАТА ТИ Е Във везни ли? Веско, и натално, и прогресивно идеално си пасваме в любовта. Не знам само как ще преживеем рачешката ти луна.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #48 -: Юни 10, 2013, 12:09:12 pm »
Защо, какво и има?  :P Според мен, една Луна в Скорпион идеално би пасвало на моята Луна. Кой има такава?  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #49 -: Юни 10, 2013, 12:10:00 pm »
Защо, какво и има?  :P Според мен, една Луна в Скорпион идеално би пасвало на моята Луна. Кой има такава?  ;D

Оспамвам се, ама натално с каре на венера и луна ли си ))))))

*

Veselin

• 2737
« Отговор #50 -: Юни 10, 2013, 12:10:38 pm »
Да, точно с каре.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Юни 10, 2013, 12:14:44 pm »
При мен Юпитер ще е в съвпад с нат. Луна в 8 дом - нито забременяване планирам, нито е възможно да получа наследство или по-голяма сума пари. Притеснява ме обаче, предвид "раздуващата" му природа, да не вземе да раздуе някой здравословен проблем. Все отлагам едни изследвания и се надявам, че е плод на самовнушение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #52 -: Юни 10, 2013, 12:15:22 pm »
Да, точно с каре.  :blink:

Официално потвърждавам. Няколко пъти съм тълкувала синастрията ни, ама сега отбелязвам, че в добавка имам и венера върху Ас ти ))))))

*

Veselin

• 2737
« Отговор #53 -: Юни 10, 2013, 12:29:34 pm »
Супер, значи ще е в тригон с наталната ми Венера.  :blink:
И мен ме притеснява квадрата, който Юпитер ще направи с наталния ми Марс, а той нали ми е У2.  :lol:

« Отговор #54 -: Юни 10, 2013, 12:52:45 pm »
При мен Юпитер ще е в съвпад с нат. Луна в 8 дом - нито забременяване планирам, нито е възможно да получа наследство или по-голяма сума пари. Притеснява ме обаче, предвид "раздуващата" му природа, да не вземе да раздуе някой здравословен проблем. Все отлагам едни изследвания и се надявам, че е плод на самовнушение.

През последната година транзитен Юпитер три пъти направи съвпад с натална Венера (У на АЦ, У8) в 8-ми дом. Вероятността да получа наследства, да тегля заеми и т.н. беше абсолютно нищожна. Много се надявах обаче, да получа финансиране за мой научен проект, това също не се случи :'(.

За голяма изненада, съвсем неочаквано, майка ми получи наследство-един апартамент и някакви земеделски земи и гори. Земите ги продаде, а апаратмента прехвърли на мое име. Документите ги оформихме точно когато транзитен Юпитер беше вече в разходящ съвпад, за трети и последен път, с Венера в 8-ми. Мисълта ми  е, че никога не може да се предвиди какво точно би могло да се случи при даден транзит!

При мен освен че Венера е в 8-ми и управлява 8-ми, МП Слънце/Юпитер е точно върху Венера. Транзитен Юпитер така или иначе се яви тригер и задейства наталната конфигурация. За жалост, аз очаквах друго проявление:(
For you!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #55 -: Юни 10, 2013, 12:59:11 pm »
Венера е мунданен управител на два знака, освен асцедента ти би трябвало да управлява още един дом. Кой е той?

« Отговор #56 -: Юни 10, 2013, 01:04:42 pm »
Венера е мунданен управител на два знака, освен асцедента ти би трябвало да управлява още един дом. Кой е той?

Аз съм споменала по-горе-освен АЦ и 12-ти дом (Везни), Венера е У и на 8-ми дом (Телец) :blink:
For you!

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #57 -: Юни 10, 2013, 01:06:16 pm »
И мен ще ме квадратира богато Юпитер, когато влезе в Рак. Този пълен везнишки дом ще е под обсада на карета. Цялата карта ще ми взриви. Докато ги изреди 5-те планети, свят може да ми се завие. Нещо не го усещам, дано да не го подценявам.

Интересното е, че по едно и също време ще имам транзитен Юпитер съвпад натално Слв в 5 дом. И транзитен Слв съвпад натален Юпитер в 9 дом. Някаква идея дали това може нещо да отключи и какво по-точно?  :-\ Много ми е любопитно точно за тази конфигурация ще има ли проявление.

В момента ми тригонира 8-ми дом и навалицата там. От к5.
Много странни предложения имам за любов. Има тригон към Плутон, у9/10.
На новолунието преди два дена се убиха да ми звънят разни странни мъже от миналото. С предложения за брак и преместване при тях или на друго място... Не знам какво се бяха чалнали в главите. С един от тях не бях комуникирала от 5 години.  ;D

Та неговото раздуване и разширение нещо не е кой знае какво, поне проявите му при мен. Много възможности - вярно е. Но едни никакви...  :-[ Аз очаквах нещо, което ще ме срине от вълнение, толкова пеперуди в корема ще се появят, че и аз ще литна. Пък то какво се оказа.

*

Нова

• 3491
« Отговор #58 -: Юни 10, 2013, 01:13:57 pm »
Много странни предложения имам за любов. Има тригон към Плутон, у9/10.
На новолунието преди два дена се убиха да ми звънят разни странни мъже от миналото. С предложения за брак и преместване при тях или на друго място... Не знам какво се бяха чалнали в главите. С един от тях не бях комуникирала от 5 години.  ;D

Хахах, наистина си магьосница. Нали сме връстнички... и при мен тригона към плутон се прояви по приятен секс. Плутон ми е у8, а юпи на 9/10 ))))

Но мен ме зарязаха, слаба ракия съм и безперспективна парньорка ))))

« Отговор #59 -: Юни 10, 2013, 01:26:53 pm »
Вие ме притеснихте сега с този Юпитер в Рак! Луната ми е там и никак не ми се ще да дебелея. Иначе Юпитер по натал ми е в 6-ти дом във Водолей. Не знам какво да очаквам. Ще окаже влияние на опозиторния 5-ти и сигурно ще ми се задълбочи финансовата криза,понеже там ми е (У2). Вероятно ще ми донесе и нерви в работата,заради опозицията с Меркурий (У10)...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд