Здравей Гост

Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013

• 298 Отговора
  • 37149 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013
« Отговор #120 -: Юни 20, 2013, 04:59:20 pm »
Не се притеснявайте от Тр.Юпитер през 12 дом, всяко лошо нещо, което ще ви се случи в този период, ще бъде за ваше добро (поне при мен беше така, но го осъзнах по-късно). Имам наблюдения за хора, които за изживели един от най-хубавите си периоди на Юпитер през 12 - растеж в кариера, създаване на семейство, раждане на дете, но е важно и какви аспекти ще прави с другите планети от натала, къде се намира и кой дом управлява. И най-важното в рак той екзалтира, така че това ще бъде хубав период.
Сънили,много хубаво си го казала и написала! Дай Боже да е така и при нас :blink:
Уранчо,въй нИдией....аз лично не искам да забременявам :rolleyes:
Тук ще си сформираме групичка "Транзитен юпитер през 12ти" и ще си споделяме,на кой-как ;D :wub:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #121 -: Юни 20, 2013, 05:11:12 pm »
Ми да!
Аз искам да забременявам, ама няма от кой.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #122 -: Юни 20, 2013, 05:15:05 pm »
Ми да!

Миличката,пожелавам ти го от все сърце,да се появи някой качествен забременител :blink: :blink: :blink: :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #123 -: Юни 20, 2013, 05:15:47 pm »
Не се притеснявайте от Тр.Юпитер през 12 дом, всяко лошо нещо, което ще ви се случи в този период, ще бъде за ваше добро (поне при мен беше така, но го осъзнах по-късно). Имам наблюдения за хора, които за изживели един от най-хубавите си периоди на Юпитер през 12 - растеж в кариера, създаване на семейство, раждане на дете, но е важно и какви аспекти ще прави с другите планети от натала, къде се намира и кой дом управлява. И най-важното в рак той екзалтира, така че това ще бъде хубав период.
Сънили,много хубаво си го казала и написала! Дай Боже да е така и при нас :blink:
Тук ще си сформираме групичка "Транзитен юпитер през 12ти" и ще си споделяме,на кой-как ;D :wub:

Е, при мен Юпитер е и втори управител на 5 дом. На К5 имам скорпион, но по-голямата част е заета от стрелец.

п.п.Споменавала съм, че асцендентите на децата ми са стрелец и скорпион, като на второто е скорпи. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #124 -: Юни 20, 2013, 05:16:56 pm »
Ми да!

Ще ти се случи щом искаш. :blink:

« Отговор #125 -: Юни 20, 2013, 05:22:53 pm »
А какво ще кажете за транзита на Юпитер през 11-ти дом?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #126 -: Юни 20, 2013, 05:30:31 pm »

Е, при мен Юпитер е и втори управител на 5 дом. На К5 имам скорпион, но по-голямата част е заета от стрелец.

п.п.Споменавала съм, че асцендентите на децата ми са стрелец и скорпион, като на второто е скорпи. :blink:
И аз съм като теб Уран :-[ По същия начин!

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #127 -: Юни 20, 2013, 05:42:44 pm »
Ми да!

Ще ти се случи щом искаш. :blink:

(y) От твоята уста в Бжиите уши! Само дано да не стана на 40 до тогава ;)

А какво ще кажете за транзита на Юпитер през 11-ти дом?
Нищо интересно не мога да споделя за този транзит. Конкретно през 11 дом не ми донесе нищо от темите по 11. Само аспектите, които направи ми се отразиха, при това осезателно, да си ги помня с години.

« Отговор #128 -: Юни 20, 2013, 05:52:16 pm »
При мен на К11 ще съвпадне с натална и прогресивна Луна. Единственото за което се притеснявам е да не напълнея. :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #129 -: Юни 20, 2013, 09:44:14 pm »
Ужас!
И аз сега видях,че през 2002 година ,когато забременях/тогава имах връзка с един мъж,но не пожелах да се омъжа за него/, направих аборт :o
Тогава транзитен юпитер ми е бил в 12ти дом,на около 27гр в рак е било.Значи тогава е сключвал тригон с нат ми слънце.

Хм....значи ,какво ли ще ме тресе сега? :lol: :mellow:
По същото време прогресивната ми луна също е била в рак-12ти.
А сега при престоя пак на тр юпитер през 12ти,прогресивната ми луна ще бъде в 5ти :-\

« Отговор #130 -: Юни 20, 2013, 09:44:55 pm »
При мен Юпитер първо ще образува съвпад с Луната,която е в широк тригон с Марс...В същия момент Юпитер ще бъде в куинконс е с Уран (У6).След като продължи нататък след 10 градуса ще опозиционира Меркурий (У1 и У10),а после и Слънцето и Венерата ми.Страхотно! Отново ме чака неописуемо щастие! :41:

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #131 -: Юни 21, 2013, 05:14:51 am »
Споделете нещо за Юпитер през 8-ми дом, моля! Управител е на АСЦ и е в тригон с наталния. На човека му предстой операция по повод туморно образувание и съм леко притеснена. Още повече, че прави съвпад със Сатурн на около градус в Рак и Марс на петия градус.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #132 -: Юни 21, 2013, 06:44:04 am »
При мен на К11 ще съвпадне с натална и прогресивна Луна. Единственото за което се притеснявам е да не напълнея. :(

Ти май наистина ще забременяваш :blink: При мен транзита през пети дом в съвпад с луната беше точно периода, когато съм била бременна.

Много 12 домни транзити на юпитер се очертават - и при мен е така. Предишния път, когато е тразитирал 12-ти се печаха нещата с мъжа ми и ме повишиха в работата. Като мина асцедента се оженихме.

« Отговор #133 -: Юни 21, 2013, 07:12:22 am »
Да,но на теб ти е било в 5-ти дом все пак.Пък и зависи какъв статут има Луната в картата ти...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #134 -: Юни 21, 2013, 07:35:28 am »
Все пак остта 5-11 си е свързана с децата, имаше нещо че даден транзит през дом се отразява и в отсрещния.

Иначе вярно, че при мен бяха активирани и 5ти и 8ми дом, макар, че всъщност в момента на забременяването тр. сатурн в първи е правел квадратура с юпитер, У5.

« Отговор #135 -: Юни 21, 2013, 08:08:13 am »
Наистина ще внимавам,защото около съвпада с Луната,Юпитер ще направи и тригон с Марс (У8) и куинконс с Уран...Уран по натал е в 4-ти дом,управител на 6-ти,но и съуправител на 5-ти.Определено има такава опасност.Колко време ще трае това влияние? O,и забравих да спомена транзитен Уран е на К8.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Юни 26, 2013, 07:04:36 am »
Да ни е честит ингресът на Юпитер в Рак - вече е там.  :blink:

В Близнаци много гадости натвори, най-сетне се махна от там...

Непосредствено преди излизането му от знака започнах да срещам "случайно" нови хора, надявам се да се окажат по-читави тия запознанства.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #137 -: Юни 26, 2013, 10:56:49 am »
Аз пък ще си го чакам тъпо и упорито 12 години да си се завърне пак в Близнаци.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Юни 26, 2013, 11:00:59 am »
Наталният ти Юпитер в Близнаци ли е?

И какво ти донесе завръщането му - някой сбъднат план за успех? :))

При мен завръщането му в наталния знак (Телец) в 7 дом не донесе значими събития в партньорски план, след навлизане в Близнаци имаше раздвижване в служебен план и промяна в средата и обкръжението. Просто се затвори една врата, отвориха се нови...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #139 -: Юни 26, 2013, 11:06:43 am »
Не, наталният е в скорпи. У ми 9 и 10 дом, а сега беше през 3-ти и какво ли не аспектира и всичко си беше супер.
Много, много дела по 3-9 дом, а когато се гъбаркаше с венерката и марса си имаше и матриял...