Здравей Гост

Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013

• 298 Отговора
  • 37210 Прегледи
Re: Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013
« Отговор #220 -: Юли 08, 2013, 12:01:22 pm »
И на мен ми се оформя сега тригон с Луната. Към момента като типичен Юпитер - балон с въздух. Възможностите са повече - често се натъквам на индивиди, които са ми изключително симпатични - което попринцип е рядкост - но към момента все нищо не се получава.  :blink:

« Отговор #221 -: Юли 08, 2013, 12:27:20 pm »
Усетя ли неприязън още в първия миг, по-нататък дори да се допълни с други впечатления, трудно преодолявам първоначалното усещане. И досега почти не ми се е случвало да сгреша в първото си впечатление. Кофти енергиите ги усещам, както и мазните свалячи. :))

Обаче да не повярва човек как толкова силно ме е харесал, аз през повечето време гледам страшно или с безразличие. :))
Дано на всички ви донесе много любов този съвпат-Юпитер-Луна. Аз си го чакам моя другата година по същото време  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #222 -: Юли 12, 2013, 10:26:00 am »
Не знам дали тук е най-подходящото място, но някой преживявал ли е едновременен съвпад на юпитер и лилит върху джуно и как му се е отразил?
:)

*

norra

• 31
« Отговор #223 -: Юли 12, 2013, 02:23:41 pm »
Здравейте. За пореден път се убеждавам, че астрологията наистина работи. В рамките на 24 часа си намерих нова работа /при ретрограден Меркурий, но здраве да е/ и спечелих малка трицифрена сума от една игра. Тр.Юпитер /У10,11,/ ми минава през 5 дом.

« Отговор #224 -: Юли 13, 2013, 07:04:57 am »
Че аз съм под обсада от началото на кардиналния кръст и ще съм си така до 2015 ;D
Затова вече спрях да се боря с живота и се пуснах по течението, нямам какво повече да губя.

и откри ли,че е приятно чуждата енергия да те движи :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #225 -: Юли 13, 2013, 07:07:38 am »
Юпитер върху нат. Луна започва да се усеща вече.  ;D

Колегите от офиса се опитаха да ме сватосат за един мазник...

това е чуждият избор,направи го сама ,знаеш какво искаш,енергията на транзита  чака да се оползотвори.... :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #226 -: Юли 13, 2013, 08:24:15 am »
Да, Стреличке, права си, а и досега вече съм плащала достатъчно за чужди избори.

На 18 вечерта съм на една презентация, ще има и томбола с награди... Гледам си транзитите за тогава и се надявам за пръв път в живота си да спечеля нещо. Дори съм си харесала някои неща.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #227 -: Юли 13, 2013, 09:33:31 am »
Дано спечелиш,Лили!  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #228 -: Юли 13, 2013, 12:08:18 pm »
Лили, на 18.07. освен Юпитер и Марс ще е почти съвпад с Луната, може освен подарък
да срещнеш някой по-приятен от "мазника". :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #229 -: Юли 13, 2013, 12:36:28 pm »
Ще видим  ;D - на 15.07 и 18.07 имам две планирани срещи.

Но дотук Юпитер, освен увеличаване на служебните ангажименти, нищо хубаво не е донесъл. От понеделник минавам на пълно работно време, така ще е до края на месеца. Не знам как ще успявам с допълнителните ангажименти, след работа няма да ми остава много време, нито сили... Но после идва лятна отпуска, ще го ударя на мързел и почивка.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #230 -: Юли 13, 2013, 12:57:38 pm »
При мен Юпитер се прояви по възможно лошия начин, правейки опозиция с нат. Сатурн в 1гр на Козирог
се тръшнах с бронхит. Юпитер упр.6 дом, Сатурн 8д.
Сега и Марс влиза в Рак и не очаквам нищо хубаво.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #231 -: Юли 13, 2013, 01:05:23 pm »
Марс в първа декада Рак/Козирог и на мен ми е създавал проблеми, тъй като директно аспектира Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

norra

• 31
« Отговор #232 -: Юли 13, 2013, 06:00:00 pm »
Здравейте, отново. Въпросната скомна печелба предполагам дължа освен на Тр.Юпитер през 5 дом, и на това, че той прави тригон с наталния Юпитер и наталния Уран, У8. А транзитният Уран преминава през 2 дом. Така лаишки навързах нещата и реших да си пробвам късмета, то пък взе, че се получи.

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #233 -: Юли 13, 2013, 06:42:44 pm »
В края на близнаци юпитер ми мина през натална луна, нищо не се случи, абсолютно нищо. Дори нямаше нищо различно в усещанията ми.
Сега докато транзитира в рак, очаквам да срещна някой  :blink:
Рака ми е 7 дом, и назад в годините и при двата транзита е имало някой.

*

norra

• 31
« Отговор #234 -: Юли 13, 2013, 10:13:01 pm »
Наследства! Не благодаря, предпочитам всички да сме живи и здрави. А иначе, предпочитам да изкарвам парите си с труд,  вместо с разни хазартни игрички, което обаче напоследък не ми се отдава.
По-скоро се чудя дали Юпитер ще помогне за едно дело, което по някакъв начин е свързано с наследство и което се състоя в деня, в който спечелих "голямата" печалба. Ще разбера чак през м.Октомври.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #235 -: Юли 14, 2013, 06:02:33 pm »
В края на близнаци юпитер ми мина през натална луна, нищо не се случи, абсолютно нищо. Дори нямаше нищо различно в усещанията ми.

Юпитер през 7ми носи късмет и в работата или бизнеса.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #236 -: Юли 14, 2013, 06:10:02 pm »

Юпитер през 7ми носи късмет и в работата или бизнеса.

Дам, на мен ми донесе изключително много нови запознанства:))) появиха се и нови открити врагове при мен:))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #237 -: Юли 27, 2013, 12:50:18 am »
При мен тр. Юпитер е почти на К5 и около мен има истински бейби бум, което е прекрасно
За има-няма седмица се родиха 4 познати бебета (на бивши съученички), още толкова колежки са бременни (видях им коремчетата във фейса :-[ ;D). По улицата, в магазаните, заведенията виждам само бременни жени :o :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #238 -: Юли 27, 2013, 07:06:11 am »
При мен още не се усеща Юпитер върху натална Луна, макар че остават само 2 дена до точния съвпад.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #239 -: Юли 27, 2013, 08:27:28 am »
До края на юли,т.е 4-5 дни ще се разпадне опозицията на тр юпитер с натален в 6ти.
Все се чудех какво ли ще значи,но прочетох в астро кома ,че това просто е период,който зареден с много работа,много дини под една мишница и лавиране през задълженията.
Да ,така е,така беше.Юли ми беше най-натовареният откъм работа ,но слава Богу успях!
Всичко свърших както си му е реда,разбира се напрегнато ми беше,на моменти нервно,дали ще успея..но успях.
Остана ми само една единствена задача да свърша в сряда/31ви/ и излизам спокойна в отпуска :blink:
Моят натален юпитер е в козирог-дисциплина,дисциплина и пак дисциплина....такава съм си ;)