Здравей Гост

Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013

• 298 Отговора
  • 37080 Прегледи
Re: Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013
« Отговор #240 -: Август 05, 2013, 08:33:42 pm »
Здравейте,
Моля за коментира ви какво да очаквам от транзита на Юпитер през Рак и т.н...? Картата е построена за 12 ч. на обяд, но това е часа в акта ми за раждане.
Благодаря!
« Последна редакция: Август 06, 2013, 06:15:54 am от RIGP_V »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #241 -: Август 06, 2013, 07:14:09 am »
имаш кал сарпа йога по линията 4ти/10ти дом, и натален юпитер в сидреален рак. хубави работи те чакат - ще мине през слънце и мц, и венера, и натален юпитер. и през меркурий, който ти управлява лагната. но как точно ти ще ги материализираш възможностите - зависи и от проявленията при теб на ограниченията на кал сарпа йогата.

спомни си какви са били хубавините през предишното минаване на юпитер от там - през 2002.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #242 -: Август 06, 2013, 09:32:54 am »
може би зависи юпитер какво управлява в натала- за да се види какво ще донесе.

При мен е у 10 и попадайки в близнаци заточен ме въведе в една тинеста ситуация на работа, от която нямах сили да се измъкна. Нямах вдъхновение за нищо. Навлизайки в Рак, екзалтиралия Юпитер ми помогна да намеря сили и да потърся изход.
Сега Юпитер е на куспида 5, в точно опозе с Луната- у5- дано да ми се случи нещо хубаво с емоциите..и тъй като юпитер е у 10- дано почна да печеля пари с нещо, което ми харесва. Може би ще превърна някое от хобитата ми в професия... :rolleyes: Знам ли...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #243 -: Август 06, 2013, 09:41:08 am »
"Мани, бегай"...

*аси юпитера, натално ми е в 8 и не стига, че не ми е дал наследство, даже нямам къде да живея, а имаме сто неразрешени въпрос в тази част и нищо не правим да намерим решение, ами пропуска и тригона на транзитния през 4-ти и съм възмутена.
В допълнение нептун в 12 не знам къв го държи там.

Само при мен ли няма проявления по този юпитер? Той по-добри аспекти от тези няма да намери. Какво чака, питам аз и отговор не търся.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #244 -: Август 06, 2013, 09:46:13 am »
Ами...кой дом управлява юпитер при теб?

*

Нова

• 3491
« Отговор #245 -: Август 06, 2013, 09:46:58 am »
Ами...кой дом управлява юпитер при теб?

9 и 10

« Отговор #246 -: Август 06, 2013, 09:50:15 am »
"Мани, бегай"...

*аси юпитера, натално ми е в 8 и не стига, че не ми е дал наследство, даже нямам къде да живея, а имаме сто неразрешени въпрос в тази част и нищо не правим да намерим решение, ами пропуска и тригона на транзитния през 4-ти и съм възмутена.
В допълнение нептун в 12 не знам къв го държи там.

Само при мен ли няма проявления по този юпитер? Той по-добри аспекти от тези няма да намери. Какво чака, питам аз и отговор не търся.
Нали имаш силен Сатурн? Може в някаква степен да го неутрализира...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #247 -: Август 06, 2013, 09:58:48 am »
Нова тогава юпитера в 8ми може би говори за това, че парите ще си ги заработиш ти и ще дойдат от проекти свързани с чужбината. Не е само наследство 8ми дом- това е също онова, което получаваш от заплати. Или...от съпруг..

А и друго- сега юпи ще ти навлезе в 5тия, намира ти се в 8ми...9ти, 10ти...да не би да почнеш някаква силно сексуална връзка с някой чужденец...и някое бебче покрай това, брак...
Може и не чужденец- високообразован обаче със сигурност

*

Нова

• 3491
« Отговор #248 -: Август 06, 2013, 10:04:37 am »
Проявленията му по 5 дом не ме интересуват, не ги въжделея и не са ми интересни. Може тогава да се проявят, но засега не искам да ги мисля, че ме боли главата от тях.

Интересува ме какво се случва обаче по 4, 10, е, хайде и 9 дом. Това за високообразования много ми хареса, обичам умни и начетени хора.

Заплатите не ги ли гледаме по 2?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #249 -: Август 06, 2013, 10:09:02 am »
аз мисля, че по 2ри са онова, което имаш по дифолт, онова, с което си се родил и което майка ти баща ти печелят и материалната среда, в която те оставят да попаднеш и да израстеш.

8ми е, което успееш сам да си спечелиш, като вече поизрастнеш и поумнееш- плод на твоите собствени усилия или късмет- дори и наследство да получиш- това пак си е твоя късмет

*

Нова

• 3491
« Отговор #250 -: Август 06, 2013, 10:12:50 am »
Може и така да е. Не знам.

« Отговор #251 -: Август 06, 2013, 10:31:27 am »
Имам един ден в края на септември, когато тр.Юпитер в точен съвпад с тр.Луна ще ми бъдат върху натална Луна, ще правят точен тригон с натално Слънце, върху което ще бъде тр.Венера (орбис 0*), а в добавка точно на този ден тр.Меркурий ще е в/у натален Юпитер (орбис 1*). Съвпада в/у Луната ми е в 12-ти дом, съвпада Слънце/Венера е в 5-ти, а Юпитер/Меркурий - в 3-ти. Те всъщност са няколко дни, просто това е деня с най-точните съвпади. Какво да очаквам от този ден, че след това друг такъв скоро няма да има :blink:?
« Последна редакция: Август 06, 2013, 10:36:06 am от jenny999 »

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #252 -: Август 06, 2013, 04:08:30 pm »

Очаквам с интерес транзитният Юпитер да навлезе малко по-нататък в градусите на Рак - тогава ще направи секстил с наталния ми Юпитер, после Венера и накрая Слънцето в Телец...

Тъй като Юпитер транзитира през 9-тия ми натален дом и в същото време аспектира планети разположени в 7-ми натален дом - предполагам развитие на темите, свързани с партньорства и пътувания. Възможно е и допълнително обучение - това винаги и по принцип си ме привлича  :blink:

Наталният Юпитер е управител на 2-ри натален дом /на върха на куспидата е Стрелец/ - то е възможно и развитие по теми на 2-ри дом - едно увеличение на доходи звучи добре  :blink:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #253 -: Август 07, 2013, 09:30:58 am »
юпитер се включи при мен и емоционално- наййй- накрая!!

Юпитер е точно опозе натален у5 и у10..на куспида на 5ти дом- е имам и тригон точен на транзитен слв към АЦ и съвпад тр.СЛВ марс...но откакто Юпитер е в рак..казвам ви- няма такъв хепи човек като мен!

*

Нова

• 3491
« Отговор #254 -: Август 07, 2013, 09:32:44 am »
Ееееееееее

браво. ;D ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #255 -: Август 07, 2013, 09:51:37 am »
Ееееееееее

браво. ;D ;D

мани..мани..направо не мога да повярвам- но нека да не се радваме предварително- не знаем колко ще е дълга радостта. дано да продължи ;)
« Последна редакция: Август 07, 2013, 12:24:02 pm от zikovu »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #256 -: Август 07, 2013, 10:24:20 am »

Юпитер е точно опозе натален у5 и у10..на куспида на 5ти дом- е имам и тригон точен на транзитен слв към АЦ и съвпад тр.СЛВ марс...но откакто Юпитер е в рак..казвам ви- няма такъв хепи човек като мен!

:wub:...А БРАВО.... ;D

Значи Юпитер е в аспект към управителя на 5-ти дом....
А самия управител какви аспекти има? В кой дом транзитира... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #257 -: Август 07, 2013, 10:41:24 am »

:wub:...А БРАВО.... ;D

Значи Юпитер е в аспект към управителя на 5-ти дом....
А самия управител какви аспекти има? В кой дом транзитира... :rolleyes:

Меерррссиии  :wub: :wub: :wub: Управителя на 5ти е луна,в точени аспекти- 0 гр.: с прогресивно слънце- секстил, тр. плутон- съвпад, тр.-юпитер- опозе
Прогресивна Луна в момента е във водолей и е на около 2 гр. от съвпад с натално слънце, 12 дом
А дирекционна Луна ми е 0 гр. съвпад натално слънце
« Последна редакция: Август 08, 2013, 08:48:36 pm от zikovu »

« Отговор #258 -: Август 13, 2013, 01:46:23 pm »
При мен тр. Юпитер е почти на К5 и около мен има истински бейби бум, което е прекрасно...

Продължавам да научавам за още бебчета... :blink:

Вече имах гости и от животинското царство  ;D
Миналата седмица за няколко дни една къртица направи големи дупки по райграса, направо си го разкопа :lol: Снощи вечерта, докато гледах звездите под шезлонга мина таралеж. Днес сутринта една костенерка се разхождаше из двора, голяма жаба беше влезнала в езерото, а на покрива 2 щъркела стоят от няколко часа... :o
Чудна работа е Юпитер в 5-ти... ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #259 -: Август 13, 2013, 01:51:52 pm »
При мен тр. Юпитер е почти на К5 и около мен има истински бейби бум, което е прекрасно...

Продължавам да научавам за още бебчета... :blink:

Вече имах гости и от животинското царство  ;D
Миналата седмица за няколко дни една къртица направи големи дупки по райграса, направо си го разкопа :lol: Снощи вечерта, докато гледах звездите под шезлонга мина таралеж. Днес сутринта една костенерка се разхождаше из двора, голяма жаба беше влезнала в езерото, а на покрива 2 щъркела стоят от няколко часа... :o
Чудна работа е Юпитер в 5-ти... ;D

Юпитер в рак е уникален! :blink: Ама..тези животинки по 5ти дом ли са? другите животни- домашните са по 6ти?