Здравей Гост

Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013

• 298 Отговора
  • 37091 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013
« Отговор #260 -: Август 13, 2013, 01:55:32 pm »
Романтика, блазе ти за животинките...

« Отговор #261 -: Август 13, 2013, 02:06:34 pm »
Само на Юпитер разчитам да ми балансира мизериите, които се очакват в следващите месеци в Скорпион.

« Отговор #262 -: Август 13, 2013, 02:10:17 pm »
Юпитер в рак е уникален! :blink: Ама..тези животинки по 5ти дом ли са? другите животни- домашните са по 6ти?

Нямам представа по кой дом са  :blink: Реших, че като са изненада ще трябва да са по 5-ти  ;D
Току що получих мейл, че съм спечелила и продукт на Авен от една игра, в която участвах, малеее... Права си, Зикову - уникален е! Благодаря на всичките светли сили :25:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #263 -: Август 13, 2013, 02:11:35 pm »
Само на Юпитер разчитам да ми балансира мизериите, които се очакват в следващите месеци в Скорпион.

Пази Юпитера, пази- на мен тр. сатурн ми гази стелиум от тежки планети в скорпион и квадратира слънцето - изключително тежък период ми беше, но най- вече емоционално, нямаше други тежки последствия, слава Богу- юпитера тригонираше в същото време слънцето.

...Имаше как и да не е само емоционално...разминах се с някакви неща, благодаря на Юпитера.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #264 -: Август 13, 2013, 02:11:45 pm »
Дивите животни не бяха ли по 12? Макар че там май бяха едрите животни. По-скоро май дребните животинчета са по 6, дори и да не домашни.  :rolleyes:

*

Нова

• 3491
« Отговор #265 -: Август 13, 2013, 02:16:24 pm »
Любимците по 9, стрелец и юпитер.

Защо не едно ежче, кЪртиче, жабка и щъркелчета да са ти любимци?

Аз до скоро си имах гларусово семейство над тавана ми, ама вече си отгледаха децата и напоследък не ги чувам. Като пикираха, имах чувството, че ще ми влязат през терасата. И малко буклучета ми пускаха. Но на тях мога всичко да простя.

Ко стана с файловете, момче и момиче?

« Отговор #266 -: Август 13, 2013, 02:19:24 pm »

Пази Юпитера, пази- на мен тр. сатурн ми гази стелиум от тежки планети в скорпион и квадратира слънцето - изключително тежък период ми беше, но най- вече емоционално, нямаше други тежки последствия, слава Богу- юпитера тригонираше в същото време слънцето.

...Имаше как и да не е само емоционално...разминах се с някакви неща, благодаря на Юпитера.

И на мен през септември Юпитер ще ми застане върху Луната и ще ми тригонира Слънцето... по-късно Нептуна, после Венерата - ще видим, нямам наблюдения до сега колко е силен в картата ми. Управител ми е на 5-ти дом.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #267 -: Август 13, 2013, 02:20:43 pm »

И на мен през септември Юпитер ще ми застане върху Луната и ще ми тригонира Слънцето... по-късно Нептуна, после Венерата - ще видим, нямам наблюдения до сега колко е силен в картата ми. Управител ми е на 5-ти дом.

бебе-бебе- бебе...или тото,тото,тото:) трябва да го изследваме! дай положения на замесените планети- управители на кои домове са и т.н!

« Отговор #268 -: Август 13, 2013, 02:25:31 pm »
По-добре ето ти картата ми, че аз докато ти обясня.... А с бебетата съм приключила.... това е сигурно! Виж за тотото - там ми върви по принцип.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #269 -: Август 14, 2013, 10:05:22 am »
O, при тази домофикация ми се струва, че ще има нещо като твоческа изява...ще е нещо свързано с работа и хоби по- скоро, ще проявиш себе си, ще се изявиш по някакъв начин..Силен ще е транзита- ще има събития

« Отговор #270 -: Август 14, 2013, 11:06:43 am »
Ами при предходните два транзита на Юпитер в рак съм се женила и забременявала - ох, дано не четатат тук хората от темата за бебетата, че ще намразят Юпитер :blink:. Та моя Юпитер ще трябва да се преквалифицира този път, ще видим в какво.... ще докладвам :blink:. Благодаря Зико.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #271 -: Август 14, 2013, 11:32:45 am »
Тъкмо щях да питам как е поставен Юпитер при теб и видях горе твоята карта.

Нямаш Юпитер в 7 дом, но при по-задълбочен поглед може да се отрие логика.  :blink:

Юпитер не управлява 7 дом нито в западната карта, нито във ведическата, но е в един знак с Марс - и двете планети в женска карта са сигнификатори на мъжа. Тук попада и Кету - интересно, имало ли е по-значим транзит на Лунни възли по това време? Транзиният Юпитер е минал през Луната, тя е Лагнеш - има логика да донесе значими промени. Но трябва и сатурнов транзит да е имало към важни радикални точки - Сатурн е у7 и се намира заедно с Раху в 9 дом от АС, освен това е субдиспозитор на Лагна - управлява накшатрата, в която попада (Пушйа).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #272 -: Август 14, 2013, 11:48:26 am »
Джени, транзита на юпитер не се гледа изолирано, винаги се следи долу горе по същото време откъде минава сатурн. В твоя случай в съвпад със слънцето в 5ти дом.

« Отговор #273 -: Август 14, 2013, 12:19:02 pm »
Тъкмо щях да питам как е поставен Юпитер при теб и видях горе твоята карта.

Нямаш Юпитер в 7 дом, но при по-задълбочен поглед може да се отрие логика.  :blink:

Юпитер не управлява 7 дом нито в западната карта, нито във ведическата, но е в един знак с Марс - и двете планети в женска карта са сигнификатори на мъжа. Тук попада и Кету - интересно, имало ли е по-значим транзит на Лунни възли по това време? Транзиният Юпитер е минал през Луната, тя е Лагнеш - има логика да донесе значими промени. Но трябва и сатурнов транзит да е имало към важни радикални точки - Сатурн е у7 и се намира заедно с Раху в 9 дом от АС, освен това е субдиспозитор на Лагна - управлява накшатрата, в която попада (Пушйа).

Лили, при брака и първото забременяване (почти по едно и също време) тр.Плутон ми е в точен съвпад със Слънцето, а Сатурн е в/у ДЦ. СЛВ е във Водолей, където планети нямам, но е в точна квадратура със Слънцето ми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #274 -: Август 14, 2013, 12:28:43 pm »
Аха, по сидерал картината се променя - Сатурн и Раху са били в 7 дом, действали са заедно. Няма точен съвпад, но са в един знак, след като се отчете прецесията. Транзитни Лунни възли по оста 1/7 дом не винаги дават брак (или развод), само ако в наталната карта са в комбинация с брачни и статусни сигнификатори (а при теб е така).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #275 -: Август 14, 2013, 07:54:41 pm »
Когато говорехме за тр юпитер в близнаци,се казваше,че това ще е добър период за тези със слънцата.Но имахме много наблюдения,за крах ,пропадане,дори и смърт.
Кажете,за слънцата в рак по подобен начин ли ще бъде? :unsure:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #276 -: Август 14, 2013, 07:56:22 pm »
Ами аз съм с Луна в Рак и мога да кажа, че сега дори е по-лош период за мен в емоционално отношение, отколкото когато Юпитер беше в Близнаци.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #277 -: Август 14, 2013, 07:59:22 pm »
Ами аз съм с Луна в Рак и мога да кажа, че сега дори е по-лош период за мен в емоционално отношение, отколкото когато Юпитер беше в Близнаци.
Да,сигурно ще бъдат засегнати по някакъв начин и хора със планети в рак. Но аз питам специално за слънцата?

Но отговор как да получа? ;D Знае ли човек .... :lol:
Само добро желая на всеки!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #278 -: Август 14, 2013, 08:00:59 pm »
Е, че при мен тази опозиция на Луната с Плутон е разходяща вече, би трябвало нещата да започнат да отминават. Особено когато Плутон тръгне директен.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #279 -: Август 14, 2013, 08:04:33 pm »
Имах предвид за Юпитер в Рак. Не че когато беше в Близнаци, нямаше сътресения, но бяха далеч по-леки от сега.
И да, наистина се явява малефик...