Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 76789 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #280 -: Май 11, 2013, 07:23:55 pm »
Цитат от друга тема...на 21 февруари...

Как бихте коментирали големият воден тригон от картата на приетата оставка?
Аз си мисля, че по-скоро трябва да гледаме ден и час на подаването на оставката, доколкото си спомням на Луна без курс беше събитието.

Луната е на трон в картата на приетата оставка. Луната се намира в 1-ви дом в мунданната астрология това е дом на правителството. Това е облика.  1-ви дом е огнен дом и тук Луната не се чувства добре , засметка на троновата позиция знака Рак.
Но Луната символизира масите и народа. Тя се свързва с жените на нацията. Луната е в точна опозиция с Плутон управителя на 5-ти дом , поставен на ДСЦ в козирог в разглежданата карта.
Луната е в разходяща квадратура с  Уран управител на 9-ти дом , ситуиран в 10-ти.
Тригона на Луна/Сатурн/Меркурий е повече от показателен и дава лекота за последвалите събития.
Меркурий в картата управлява 12-ти и ИЦ. Тук в 12-ти е управителя /СЪУправителя/ на МЦ Юпитер в ретро фаза и в изгнание..
Тепърва колко истини ще излязат на яве не е ясно /Юпитер - истината/ МЦ - видимото....
От това правителство ще има хора на топло.... :blink:

И...ББ е глиган...СВОЕВОЛИЯ АВТОРИТАРНОСТ В ГОДИНАТА НА ЗМИЯТА НЕ СА ПОЗВОЛЕНИ....

Гледах преди малко прогнозите на ясновидците  при Гала. Пак Бойко ще ни управлява според тях. А едни астролог преди дни прогнозира много силна година за него от юни нататък, базирано на соларния му хороскоп.

Моята прогноза за него е ...по-различна.
ПРЕДСТОИ МУ ТЕЖКА ГОДИНА , ЕДНА ОТ НАЙ-ТРУДНИТЕ В ЖИВОТА МУ!
Нито една звезда няма да му даде подкрепата си. Ще плаща с лихвите и ДДС-то.
И това не е защото имам лично отношение..., а защото в годината на Змията прошка няма!
Той НИКОГА НЯМА ДА ИМА ТАЗИ ВЛАСТ,КОЯТО ИМАШЕ!

« Последна редакция: Май 11, 2013, 07:28:18 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #281 -: Май 12, 2013, 09:38:26 am »
И един виц по темата  ;D

Цитат

Двама братя роми решили да правят кебапчийници. Направили ги. На единия върви, та се къса, на другия хич. Отива ромът при брат си и го пита: Абе бате, ти кво слагаш в кебапчетата, че продаваш много?
Другият ром рекъл: Ами малко кайма, малко лайна.... - Ааааа, ма ти и кайма ли слагаш!?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #282 -: Май 12, 2013, 10:38:23 pm »
Е..., ко стана... :rolleyes: ;D

Що го нЕма великия СПЕЧЕЛИЛ НАРОДНАТА ЛЮБОВ МЪЖАГА? :rolleyes:

Искаме пресконференции! :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #283 -: Май 12, 2013, 10:48:17 pm »
Е..., ко стана... :rolleyes: ;D

Що го нЕма великия СПЕЧЕЛИЛ НАРОДНАТА ЛЮБОВ МЪЖАГА? :rolleyes:

Искаме пресконференции! :rolleyes:

ти нали му предсказа тежки времена, сигурно пак е вдигнал кръвно

*

Papy

• 4343
« Отговор #284 -: Май 12, 2013, 10:53:52 pm »
Може да е умрял най-после :'(

въъъйй
ма ти скорпионско имаше нещо?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #285 -: Май 12, 2013, 10:59:45 pm »
Сигурно сега са заети да си сменят насраните гащи  ;D - нов мандат, нови гащи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #286 -: Май 12, 2013, 11:00:59 pm »

Да, и то силно. И ако мен ме кълняха толкова хора, колкото него, щях да избягам надалече, за да не събирам негативна енергия. Ама то, като искаш толкова да си педераст, ще станеш.

напоследък нещо ми е трудно да се разбирам с хората :)

колкото го кълнат, толкова и се молят за него-даже може и повече

*

satin_

« Отговор #287 -: Май 12, 2013, 11:01:32 pm »
Сигурно сега са заети да си сменят насраните гащи  ;D - нов мандат, нови гащи.

Тия дни ще им е по-удобно, ако са без гащи

*

Lillie

• 30532
« Отговор #288 -: Май 12, 2013, 11:04:36 pm »
колкото го кълнат, толкова и се молят за него-даже може и повече

Тия дни дори ми мислех, че най-много енергийно него го захранваме в нашия форум. Независимо от това какво се говори за него, около тоя човек се концентрира силен енергиен заряд. И ето че пак печели Герб...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #289 -: Май 12, 2013, 11:10:03 pm »
Мутренска работа... :rolf: :haha:
тонер няма, принтера свършил, на друг му хакнали сайта..Боко го нЕма...у целата схема... ;D
Протестиращи окупурали пресцентъра...Неа...м думи!
НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

НДК е под обсада....

« Последна редакция: Май 12, 2013, 11:19:03 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #290 -: Май 12, 2013, 11:20:42 pm »
А за Фенките на  ...        е следващия по-здрав....

http://www.youtube.com/watch?v=7-A6WLQqSCE

*

Марая

• 28287
« Отговор #291 -: Май 12, 2013, 11:42:53 pm »
Иззетите 350-те хиляди бюлетини, които бяха открити в печатницата в Костинброд, не са технологичен брак, съобщиха за bTV от Върховната касационна прокуратура. Припомняме, че вчера при акция на прокуратурата и ДАНС в печатница бяха открити 350 000 бюлетини, а от “Мултипринт“ обясниха, че ставало дума за  технологичен брак.

Разкритието предизвиква остра политическа реакция. Партиите поискаха извънредни действия, за да се гарантира честността на вота, а от печатницата бяха категорични, че скандал няма.

Прокуратурата потвърди формулировката на съобщението си от вчера – намерените вчера палети са били опаковани в найлони и готови за изнасяне.

ДАНС откри 350 000 незаконни бюлетини
11 май 2013 16:482003
Държавното обвинение е открило в печатницата и 4 палети брак - намачкани и отделени бюлетини, но не опаковани за изнасяне. Записите от видеокамерите в печатницата са иззети и предстои разпит на всички работещи там.

От прокуратурата уточниха, че образуваното досъдебно производство е за престъпление по служба, но името на отговорното лице няма да бъде споменато до приключване на детайлния оглед, който ще започне утре. Експертизата на бюлетините е поверена на печатницата на Българската народна банка (БНБ).

Според договора за обществената поръчка печатницата е била охранявана от Съдебна охрана до 9 май.

Според българското законодателство, ако клаузите на договора за отпечатването на бюлетините не са спазени, отговорност носи министър-председателят. Тази отговорност не свършва на 8 май, когато е приключило отпечатването на бюлетините, допълниха още от прокуратурата, опровергавайки твърденията на Министерския съвет.

Вчера от правителствената пресслужба разпространиха съобщение, че Министерският съвет е изпълнил всички свои ангажименти във връзка с отпечатването и разпространението на изборните бюлетини. “Нашите взаимоотношения с тази печатница са приключили на 8 май. Министерски съвет няма задължение по договор и по съществуващите в страната закони да осъществява постфактум контрол върху дейността на печатницата", заяви министър-председателят Марин Райков по повод скандала.

http://www.dnes.bg/izbori-2013/2013/05/12/izzetite-biuletini-ne-sa-brak-tvyrdi-prokuraturata.187793

*

Veselin

• 2737
« Отговор #292 -: Май 23, 2013, 08:41:31 pm »
 ;D ;D ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #293 -: Май 28, 2013, 08:45:44 pm »
тежки времена се задават наистина ... ето първата стъпка на комунистите

http://bezdim.org/blog/2013/05/28/ne-pipayte-zabranata-za-tyutyunopushene/

за мен си е връщане на робството ..

*

Grace

• 2257
« Отговор #295 -: Май 28, 2013, 08:57:40 pm »

http://vbox7.com/play:3849fab7

:wub:  :clap:

интелигентно казано  :blink: харесва ми

*

Yaya

• 2265
« Отговор #296 -: Май 28, 2013, 09:27:35 pm »

http://vbox7.com/play:3849fab7

:wub:  :clap:

интелигентно казано  :blink: харесва ми

:85: :85: :85: :85:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Veselin

• 2737
« Отговор #297 -: Май 29, 2013, 07:54:57 am »
Според мен отклоняват вниманието на хората от съществените неща. Вероятно има нещо, което се опитват да скрият. Дано да не им се получи!

*

Grace

• 2257
« Отговор #298 -: Май 29, 2013, 08:42:55 am »
тежки времена се задават наистина ... ето първата стъпка на комунистите

http://bezdim.org/blog/2013/05/28/ne-pipayte-zabranata-za-tyutyunopushene/

за мен си е връщане на робството ..
на кое викаш робство, на свободния избор на човек да е в зала за пушачи или в зала за непушачи, на това ли?
комунисти са тези, които живеят в комуна, а там не се пуши  ;D

Въпрос на гледна точка. За теб явно е свобода. Както правилно си забелязала, може да си от вътрешната страна на решетката, пък да мислиш, че си отвън. Само дето за жалост, това не променя факта, че ти си този в килията.

Света върви напред. Когато все повече хора се ориентират към здравословен начин на живот и все по-важно става да се живее природосъобразно, комунистите буквално се опитват да ни върнат в миналия век. Но те това го правиха 45 год, замаскирано под формата на много светли мечти и идеи. Четете Джордж Оруел, той е истински пророк.
А да, и да не забравяме, че за ДПС е много важно да подкрепи тютюнопроизводителите.

Ти наистина ли вярваш, че евентуална отмяна на забраната за тютюнопушенето е, защото комунистите искат да ти дадат правото на свободен избор ?!  :blink:   

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #299 -: Май 29, 2013, 11:19:44 am »
свобода е да вършиш, каквото искаш да вършиш без да вредиш на другите. и да оставиш другите да вършат каквото искат да вършат, ако не вредят на теб.

зали за пушене и зали за не пушене е свобода. никой не кара антипушаите да се натрисат в залите за пушачи. никой. а че те си представят, че навсякъде трябва да е на тяхната правоверност - е грубо незачитане и налагане на криворазбран морал.

всички зали за непушене - и всички пушачи в снега - е дискриминация. и я има в единични страни. това е несвобода.

да - антипушаческите дискриминатори, направо фашистки добиха смелост, агресия, чувство за елитарност и самочувствие, че те са единствените правоверни - което е просто смешно. подобен пуризъм е лицемерен и откровено опасен и вредящ на обществото като цяло.

човекът е порочна твар. има нужда от малките си порци, за д ане отива към много по-застрашителни. као тежки наркотици, синтетика, сексуални, расови и други извращения - справка - статистиката и спиралата на историята..
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!