Знам..,познавам го..и знам как им обслужваше интересите...Така е!Прав си...
Но..,взел си е бележка..сега е друг. За конкретната постъпка и предаване му свалям капа.
Сигурна съм, че някъде нещо не е задоволено...
като хората...
А когато утре (след изборите) пак се продаде на поредните, тогава как ще си оправдаеш сегашната позиция?
Ще кажеш, че ТОЙ ТЕ Е ПОДВЕЛ и излъгал ли? Ще излезе, че си наивна тогава, щом един чалчар може да те излъже така лесно!?
Защо хората не използват своя разсъдък, а вярват на чуждите думи? Резултатът е 23 години измами, за които са ни виновни ония горе, а не ние, които им вярваме всеки път!!!
По повод на записа, аз казах, че това е замазване на очите на публиката до изборите - имитация на дейност, а ти каза че звездите показвали как ЦЦ ще пострада. Да видим кой ще се окаже прав. ББ каза че разследват не него, а кой е записал разговора незаконно. Тоест прокуратурата не се интересува от записаните престъпления, а търси само записвача! С две думи - кой министър или премиер е сгазил лука - няма значение. Те търсят кой е нарушил правата им и ги е подслушвал незаконно. Няма да го намерят и папката ще мине в архив след 6 месеца. А вие си вярвайте че съдебната система работи за вас и за Закона, а не прикрива управляващите!