Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 76780 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #240 -: Май 08, 2013, 09:45:05 am »
2-3 имена на читави журналисти. Обаче явно не се сещаш за такива (щото май няма)

Иво Инджев, Георги Коритаров, Сашо Диков

*

Lillie

• 30532
« Отговор #241 -: Май 08, 2013, 09:49:02 am »

А иначе най-лесния начин да ме опровергаеш беше като посочиш 2-3 имена на читави журналисти. Обаче явно не се сещаш за такива (щото май няма) и затова влизаме в "принципни" теоретични спорове.

Ти къде си видял спор тук, освен ако не го търсиш? :)

Имена не мога да ти изброя, защото просто не следя задълбочено българската журналистика, имам повърхностен поглед за това какво става в медиите, но определено не съм очарована.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #242 -: Май 08, 2013, 09:56:36 am »
Дори и да има някой честен, медията за която работи, ще го принуди или да играе по нейната свирка или да изчезва. В България медия, която не обслужва нечии интереси не съществува. За съжаление парите и интересите са в основата на всичко.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #243 -: Май 08, 2013, 09:59:30 am »
Дори и да има някой честен, медията за която работи, ще го принуди или да играе по нейната свирка или да изчезва. В България медия, която не обслужва нечии интереси не съществува. За съжаление парите и интересите са в основата на всичко.

И никой не бива да бъде срещу това.
"НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ И ВЕЧНИ ВРАГОВЕ!ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ!"..,но навън дори в една Турция има регламент... :blink:
А тук..колкото повече-толкова повече!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #244 -: Май 08, 2013, 10:12:26 am »
2-3 имена на читави журналисти. Обаче явно не се сещаш за такива (щото май няма)

Иво Инджев, Георги Коритаров, Сашо Диков

Това сериозно ли го казваш??????????? Двама агенти на ДС, които сега са тъмносини - първият като види червено и скача като бик! Да не говорим че пусна непроверен компромат срещу Първанов....Това ли е честност?  ... Вторият така се изложи с неговото досие, че .... Да не говорим защо го уволниха от БТВ.... случаят му беше идентичен с този на Бареков.

Сашо Диков е голямото ми разочарование. От Шеф на Канал3 мина като редови журналист в Нова телевизия???!!????? ЗАЩО ЛИ? Телевизия, която той лично обвиняваше, че е казионна!!!!!

Ето това казвам и аз! Поне един човек ме разбира.
« Последна редакция: Май 08, 2013, 10:19:00 am от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

satin_

« Отговор #245 -: Май 08, 2013, 10:23:38 am »
Един журналист първото което трябва да притежава е обективност и смелост да казва чистата истината. Истината не трябва  да е следствие на гледната му точка, възгледите му или нечии интересите. Тя трябва да е истинската. Фактите такива каквито са от всички страни, без нищо спестено. Няма такава журналистика в България.

Пример за истинска журналистика е работата на Ориана Фалачи. Тази жена не се страхуваше да казва истината. Тя показваше реалността и казваше и най-грозните истини. Открито критикуваше правителството на Италия, ООН, НАТО, Европейският съюз, световни политици и управлението им.

*

Asol

• 4140
« Отговор #246 -: Май 08, 2013, 10:29:43 am »
Съвсем сeриозно - харесвам ги особено Коритаров и Диков.
Не знам де факто кой защо са го уволнили, не съм в "кухнята" на телевизията.  :blink:

« Отговор #247 -: Май 08, 2013, 10:41:43 am »
satin_, въпреки ЛИЧНИТЕ ни "несъчетавания", имаме много общи възгледи за обществото!

Asol, винаги съм се чудел, как хората имат мнения и дават преценки за неща, които не разбират или за които не са достатъчно осведомени. Такава самонадеяност ми е леко странна. Това е все едно някой да каже: "Бареков е много честен журналист понеже сега критикува Герб и дава думата на народа...", а да не знае и да не помни какво е правил същия тулуп през предишните 5-6 години!
Знанието е първото условие за преценката! Затова и способността за съждение (у Кант СЪДНА СПОСОБНОСТ) е свързващо звено между разсъдъка и разума. Разсъдъкът дава познавателни данни, а Разумът се отнася за сферата на практическото и за свободата. Без способността за съждение свободата остава изолирана. Свободното действие е цел, а условието за неговото съществуване е знанието. Няма СЪД без Знание. Иначе попадаме в полето на заблудата и манипулацията.
« Последна редакция: Май 08, 2013, 10:49:44 am от Калоян Иванов »

*

Марая

• 28287
« Отговор #248 -: Май 08, 2013, 10:44:08 am »
satin_, въпреки ЛИЧНИТЕ ни "несъчетавания", имаме много общи възгледи за обществото!

Asol, винаги съм се чудел, как хората имат мнения и дават преценки за неща, които не разбират или за които не са достатъчно осведомени. Такава самонадеяност ми е леко странна. Това е все едно някой да каже: "Бареков е много честен журналист понеже сега критикува Герб и дава думата на народа...", а да не знае и да не помни какво е правил същия тулуп през предишните 5-6 години!

Знам..,познавам го..и знам как им обслужваше интересите...Така е!Прав си...
Но..,взел си е бележка..сега е друг. За конкретната постъпка и предаване му свалям капа.
Сигурна съм, че някъде нещо не е задоволено... ;D като хората...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #249 -: Май 08, 2013, 10:51:39 am »
Прокуратурата е снела обяснения от лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в хода на проверката по изнесените записи на разговори
08 май 2013 | 11:40 | Агенция "Фокус"
Начало / Партии
София. Прокуратурата е снела обяснения от лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в хода на проверката по изнесените записи на разговори. Това се посочва в съобщение на пресцентъра на Прокуратурата по повод публикации и изявления в средствата за масова информация, касаещи явяването на Бойко Борисов в прокуратурата. В съобщението на пресцентъра се казва: "На 7 май 2013 г., след призоваване по установения от закона ред, от г-н Борисов са снети обяснения в хода на проверката, започната по повод изнесените записи на разговори с участието и на прокурор и обвиняемо лице. Обясненията са дадени пред прокурори от Върховната касационна прокуратура, на които тази проверка е възложена и са надлежно протоколирани. Не отговарят на истината твърденията, че тези действия са извършени лично от заместника на главния прокурор Борислав Сарафов, в неговия служебен кабинет".
Прокуратурата продължава проверката със снемане на обяснения и от други лица.

http://www.focus-news.net/?id=n1780524

Недопустимо е..в една нормална държава...

« Отговор #250 -: Май 08, 2013, 10:53:24 am »

Но..,взел си е бележка..сега е друг. За конкретната постъпка и предаване му свалям капа.

А когато утре (след изборите) пак се продаде на поредните, тогава как ще си оправдаеш сегашната позиция?
Ще кажеш, че ТОЙ ТЕ Е ПОДВЕЛ и излъгал ли? Ще излезе, че си наивна тогава, щом един чалчар може да те излъже така лесно!?
Защо хората не използват своя разсъдък, а вярват на чуждите думи? Резултатът е 23 години измами, за които са ни виновни ония горе, а не ние, които им вярваме всеки път!!! 

По повод на записа, аз казах, че това е замазване на очите на публиката до изборите - имитация на дейност, а ти каза че звездите показвали как ЦЦ ще пострада. Да видим кой ще се окаже прав. ББ каза че разследват не него, а кой е записал разговора незаконно. Тоест прокуратурата не се интересува от записаните престъпления, а търси само записвача! С две думи - кой министър или премиер е сгазил лука - няма значение. Те търсят кой е нарушил правата им и ги е подслушвал незаконно. Няма да го намерят и папката ще мине в архив след 6 месеца. А вие си вярвайте че съдебната система работи за вас и за Закона, а не прикрива управляващите!
« Последна редакция: Май 08, 2013, 11:01:23 am от Калоян Иванов »

*

Марая

• 28287
« Отговор #251 -: Май 08, 2013, 11:00:25 am »

А когато утре (след изборите) пак се продаде на поредните, тогава как ще си оправдаеш сегашната позиция?
Ще кажеш, че ТОЙ ТЕ Е ПОДВЕЛ и излъгал ли? Ще излезе, че си наивна тогава, щом един чалчар може да те излъже така лесно!?
Защо хората не използват своя разсъдък, а вярват на чуждите думи? Резултатът е 23 години измами, за които са ни виновни ония горе, а не ние!

Мисля,че е крайно време да почнем да живеем тук и сега.За мига...
Нямам очаквания,за да няма и разочарования..
Важно е, че към днешна дата върши добра работа...Част от енергийната верига срещу мутрите... :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #252 -: Май 08, 2013, 11:06:13 am »
Калояне, хората винаги имат и си съставят мнение и впечатления за някой човек. На някои едни хора им харесват, на друг други... А това, че ти не го разбираш или смяташ за неправилно е предмет на тема касаеща личната ти самонадеяност и самочувствие и че смяташ, че си еталон за осведоменост и истинност, последна инстанция.  ;D

« Отговор #253 -: Май 08, 2013, 11:06:37 am »

Важно е, че към днешна дата върши добра работа...Част от енергийната верига срещу мутрите... :blink:

Върши добра работа за ДПС, които очакват така да се върнат във властта в поредната коалиция с БСП. Затова им трябва да бъде разбит ББ и Герб, за да им падне резултата и да спечели БСП. Тогава пътят на ДПС към връщане на власт ще е открит. Това прави любимият ти Бареков в момента. Утре ще забрави за хората/народа и ще се мазни на новата тройна коалиция. Евала! Ашколсун на такива честни журналисти, които работят в телевизията на Пеевски, депутат от ДПС и водач на две листи! !

*

Марая

• 28287
« Отговор #254 -: Май 08, 2013, 11:07:46 am »

Защо хората не използват своя разсъдък, а вярват на чуждите думи? Резултатът е 23 години измами, за които са ни виновни ония горе, а не ние, които им вярваме всеки път!!! 

По повод на записа, аз казах, че това е замазване на очите на публиката до изборите - имитация на дейност, а ти каза че звездите показвали как ЦЦ ще пострада. Да видим кой ще се окаже прав. ББ каза че разследват не него, а кой е записал разговора незаконно. Тоест прокуратурата не се интересува от записаните престъпления, а търси само записвача! С две думи - кой министър или премиер е сгазил лука - няма значение. Те търсят кой е нарушил правата им и ги е подслушвал незаконно. Няма да го намерят и папката ще мине в архив след 6 месеца. А вие си вярвайте че съдебната система работи за вас и за Закона, а не прикрива управляващите!

ооо...много си прав за съдебната система..,с малка подробност. Има едни други интереси..,които не са просто на Европа , а на една шепа хора-управляващи света.
Аз наистина до тук май нямам празна прогноза...И това, което казвам се случва...Няма как Плутон-Уран да са в каре..и Плутон на АСЦ на картата и ББ и ЦЦ..да са добре...
Времето ще покаже..Аз обичам Сатурн за разлика от Юпитер. И на него му вярвам повече. ;) :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #255 -: Май 08, 2013, 11:12:19 am »
Дори и да има някой честен, медията за която работи, ще го принуди или да играе по нейната свирка или да изчезва. В България медия, която не обслужва нечии интереси не съществува.

И да си честен, щеш - не щеш все някой от принципите може да се наложи да пренебрегнеш, ако искаш да работиш в медия. Независими медии няма, всички обслужват интереси - и те не са на обществото. Пределно ми е ясно, че повечето журналисти пишат това, за което им се плаща. Няма лошо, стига да не противоречи на вътрешния етичен кодекс - всеки човек има такъв, но при всеки е различна летвата на прескачане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #256 -: Май 08, 2013, 11:12:54 am »
Калояне, хората винаги имат и си съставят мнение и впечатления за някой човек. На някои едни хора им харесват, на друг други...

Мненията биват и ГРЕШНИ, при това явно по-често са такива... И както показват фактите, повечето хора у нас са именно с грешни мнения. Затова народът винаги се оказва излъган. Е, как се лъжат хора щом имат правилни мнения, а? Не виждаш ли противоречие?
Мен защо никой не може да ме излъже?! Нито Бойко, нито Костов, нито Станишев, нито Сидеров, нито Коритаров, нито Бареков, ... Явно мнението ми не е грешно!

Аз наистина до тук май нямам празна прогноза...И това, което казвам се случва...

И какво конкретно казваш за това разследване? - ДАЙ точна и ясна прогноза!
моята я казах: "6 месеца след изборите папката в архив, няма виновни! Забравете случая"

http://dnes.dir.bg/news/podslushvane-tzvetan-tzvetanov-izbori-2013-13835016?nt=4
« Последна редакция: Май 08, 2013, 11:27:15 am от Калоян Иванов »

*

Марая

• 28287
« Отговор #257 -: Май 08, 2013, 11:25:58 am »

Аз наистина до тук май нямам празна прогноза...И това, което казвам се случва...

И какво конкретно казваш за това разследване? - ДАЙ точна и ясна прогноза!
моята я казах: "6 месеца след изборите папката в архив, няма виновни! Забравете случая"

На първа страница на темата..,а и в няколко други теми съм дала прогноза.
Ако се върнеш да ги прочетеш..,ще разбереш каква е прогнозата...
Ще се водят дела..и това ще бъде ОПГ....
За жалост пак за наша сметка.
Властта, която ще се кумулира при сегашния вот ще се раздели на 2.
ЕВРОПА И СВЕТА ИСКА ОСЪДЕНИ..за да се върне част от доверието на онези с многото пари....
20 мил.евро рекет не се искат така...

« Отговор #258 -: Май 08, 2013, 11:29:52 am »

ЕВРОПА И СВЕТА ИСКА ОСЪДЕНИ..за да се върне част от доверието на онези с многото пари....
20 мил.евро рекет не се искат така...

Аз питах за това разследване! Не ми казвай какво ИСКА Европа. Кажи какво ще стане!!!!
Ще има ли осъдени и кой ще е този? Ще пострада ли Ц.Ц., ББ или не! Конкретно и ясно!
Аз казах: НЕ! Няма да стане нито едното, нито другото.
Ти какво казваш?
Защото в България отдавна разследванията и наказателните дела са си пералня: Човекът излиза чист и неопетнен и после казва:
"Нали ме съдиха и нищо не се доказа, значи съм чист!" ... Затова и всяка партия преди да падне от власт си назначава глаДен прокурор!
Герб, ББ и ЦЦ не направиха изключение. Дори прекратиха предсрочно мандата на Велчев, правейки го конституционен съдия, и назначиха Цацата!
« Последна редакция: Май 08, 2013, 11:37:22 am от Калоян Иванов »

*

Papy

• 4343
« Отговор #259 -: Май 08, 2013, 11:34:40 am »
Калоян, не-няма да има осъдени