Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 77136 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Тежки времена за Бойко Борисов
« -: Март 01, 2013, 05:36:03 am »
ИДВА ПЕРИОД НА КАРМИЧНА ТЕЖКА РАЗПЛАТА! МНОГО ТЕЖКО ВРЕМЕ ЗА БОРИСОВ....

В астрологията основни фактори за разкриване на събитииния фон в рамките на няколко години са тежките планети Уран /с период на действие в даден знак 7години/ , Нептун и Плутон.
Планети на кармата са Сатурн...Плутон и Луна , като акцента къде и как ще бъда заплитана и разплитана кармата показва Нодалната ос.
Основния акцент за онова...което предстои в картата и живота на ББ не свързвам с транзита на Юпитер , който през втората половина на месец май ще направи конюкция с наталното Слънце...Преди всичко събитията на Юпитер са нетрайни и не винаги дават резултати респектиращи очакванията ни. Природата на планетата Юпитер се свързва с експанзия...разширение...преувеличаване. Разбира се...,че транзита в/у Слънцето е мощен транзит който обещава успех,растеж...и оптимизъм...,но само тогава...когато Слънцето е в благоприятно разположение . Тези транзити преминават прекалено бързо ..,за да маркират основния фон на събитията. В рамките на две седмици и вятъра ще отвее Юпитер към следващия аспект и знак. В наталната карта на ББ луната е ситуирана в Дева. Макар и разходяща знаковата квадратура е в действие. Юпитер е в знака на Скорпиона в наталната карта и е в третата декада с диспозитор Луна. Или неговата изява има специфичния лунен вкус ...раним...склонен към утвъждаване...вечно търсещ дълбоката емоция и признанието...Характерната реплика на бившия Министър Председател...:"ако ме обичате" може да бъде свързана и с този факт..що се отнася до признанието. Силната воля, честолюбие .. неизчерпаемата енергия, решителността, голямата амбиция  са причина за  самочувствието , известната надменност, арогантност и склонност към излишната енергия....етикет за Бойко Борисов. М/у знака Близнаци и Скорпион съществува куинконс или така наречения несъвпад. Аспекта е характерен с изречението :"да бъдеш на точното време и в точното място." Аспекта е незабележим и азлично го смятам за напрегнат аспект. Наричам го бонбон на кукичка ...От казаното дотук искам да обобщя...,че Юпитер не е планетата , на която се е градила и би се градила  политическата кариера на Борисов.
Нещо повече лекомислието , болните амбиции...липсата на такт...на дипломатичност...,както и прекалената самоувереност могат да бъдат причина за сериозни проблеми...в това число и на физическо ниво.
От 7-ми до 20 юли Юпитер ще съвпадне с наталния Меркурий в Рак и ще опозира Сатурн в Козирог. Ограничения в личните..,деловите..социалните и професионалните цели. Абсолютно невъзможно е да се заеме по-изгодна социална или делова позиция. Този транзит реже крилете...и поставя социални пречки...
Съвсем не така стоят нещата при тежките планети в картата на Борисов.
Небесната схема е следната:
Плутон квадратура нодална ос .
Уран съвпад ЮЛВ , опозиция СЛВ.
Предстои реверс на Нодалната ос.

Плутон е в квадратура с нодалната ос на ББ. Кармата е в период на жътва. Тежък транзит според който ....всеки си плаща за грешките.
Уран ще стъпи в/у ЮЛВ....Внезапно и безвъзвратно ще се наложи да се връща към старите и познати модели на поведение...,но при квадратурата от страна на Плутон това е невъзможно. Всичко следва да бъде заличено от подсъзнанието , за да се интегрира и приспособи към колективното съзнание /Уран - Овен/. Всеки опит да избяга от отговорността ще бъде рефлектиран по начините и приомите на Плутон...
Нодалната ос в картата на ББ е 6-ти/12-ти.... :)
Следващото пълно слънчево  затъмнение на 3.11.2013-та година е на 10*43 в скорпион. То е в точен аспект с нодалната ос от наталната карта на ББ. И В ТОЧЕН ТРИГОН НА АСЦ/ДСЦ ОТ НАТАЛНАТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ. Нодалната ос на ББ е ситуирана в 12-ти/6-ти. Неприятностите, грижите и тъгата...ограничения...това е мотото на 12-ти дом. Болестите и скритите , тайни неща. Тайните врагове и противници трудностите, закъсненията, сковаването и пречките....  нараняванията, нещастните случаи , кражбите, нападенията, грабежите.... загубите, клеветите.... доброволно или недоброволно отнемане на свободата.... затвора , ареста, конфликти с учреждения и с наказателния кодекс, криминалните процеси.... Болници, санаториуми, старчески домове, лудници, приюти, манастири, всички затворени и оградени места, и всичко свързано с тях....Характерът на враговете на родения, техните действия и интриги. Окултни занимания и способности, свръхсетивност, мистика, религиозните стремления на родения..... психичните  му способности..кошчето на зодиака.... Магията... сектите...както и масонските ложи.... Благотвотителни занимания. Големи задгранични пътувания..... трудности и успехи в чужбина, отнемане на имуществото в чужбина.  Големи животни ......ловни експедиции. Този дом показва онези нещата, при които доброзорно трябва да почистим...,за да изчистим душите си и да служим на другите... Това е един от най-тежките домове свързани с кармата....Акцентиран в картата на Борисов от Плутон и Уран...и от Слънчевото затъмнение по оста Телец- Скорпион...Наричам я оста на притежанията.
В соларната карта 2012-2013 нодалната ос е в градуса на наталния Нептун и Сатурм
В прогресивната карта Сатурн ще аспектира ПР.Меркурий в Лъв...управител на неговото Слънце и на прогресивния ДСЦ. Юпитер ще влезе в 7-ми прогресивен дом....
Срещу ББ ще се водят следствия и дела....ще има наказателно преследване....

Управителите на Нодалната ос Венера- СЛВ и Марс - ЮЛВ се намират в Лъв в съвпад с МЦ. И двете планети имат изключително значение поради факта, че попадат в Гокленова зона...Предстои квадратура на Сатурн към тяхната окултация.
И двете планети имат само твърди аспекти в натала...Динамика и напрежение. При това и двете са на МЦ...Тайните неща на 12-ти и нодалната ос ще станат явни. Венера управлява и 7-ми натален и 12-ти натален.
Предстоящата квадратура на Сатурн към прогресивните Слънце...,Меркурий -управител на ПР,ДСЦ и интерсептирания 9-ти дом са факт.

В началото на септември 4-ти/9-ти 2013 и  октомври между 3 и 5-ти 2013 ще има събития , които ще бъдат ... дългопомнещи се...и разплитащи една част от кармата му!

С ЦЯЛОТО МИ УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ АСТРОЛОЗИ.... :) И ВСИЧКИ ЧЕТЯЩИ

автор Марая

Копирането на откъси или на на цялата статия както и публикуването й в електронен или  друг вариант  е възможно, само след като посочите  линк към нея http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,2029.0.html и не я използвате с комерсиална цел.

Далеч не е изчерпано всичко онова...,което свидетелствува за престоящите събития...Ще дописвам...
Ако някой...има друго виждане..нека го сподели...Но без излишни емоции...,моля. :blink: [/u]
« Последна редакция: Март 01, 2013, 05:53:36 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #1 -: Март 01, 2013, 09:18:32 am »
Марая, благодаря ти, че си пуснала този анализ!  :clap:
Тези дни се нагледах и наслушах на платени врачки и астролози, които вещаят блестяща политическа кариера за ББ. Честно казано, този човек ми е безразличен, но вече започвам яко да се дразня от тази откровена манипулация, която върви по медиите, и то все от признати "феномени". Ох, милия, даже бил почнал да пише нова конституция, че и ни бил спуснат отгоре! (Справка- "На Кафе"- 22.02.)
Тук поне виждам, че си се постарала максимално да се разграничиш от личното си отношение и да представиш едно добре обосновано мнение, което ти прави чест.
Благодаря ти още веднъж.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 01, 2013, 12:09:32 pm »
Марая, благодаря ти, че си пуснала този анализ!  :clap:
Тези дни се нагледах и наслушах на платени врачки и астролози, които вещаят блестяща политическа кариера за ББ. Честно казано, този човек ми е безразличен, но вече започвам яко да се дразня от тази откровена манипулация, която върви по медиите, и то все от признати "феномени". Ох, милия, даже бил почнал да пише нова конституция, че и ни бил спуснат отгоре! (Справка- "На Кафе"- 22.02.)
Тук поне виждам, че си се постарала максимално да се разграничиш от личното си отношение и да представиш едно добре обосновано мнение, което ти прави чест.
Благодаря ти още веднъж.  :blink:

Благодаря! :blink:

За да се направи обоснована и коректна прогноза е нужно да излезем извън рамките на собствените си интереси. Добрия астролог не е конюктурен астролог. Той не бива да обслужва ничии интереси :blink:...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #3 -: Март 01, 2013, 12:17:26 pm »
Страхотно, Марая :wub:

Но гледам е преживял наскоро пр. новолуние в 10-ти натален дом в съвпад с наталния уран....

Горкият, съвпад на пр. луна с натален и пр. плутон, много яко го тресе ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #4 -: Март 01, 2013, 12:25:54 pm »
не е хубаво да се отправят прокоби, рано или късно се връщат към пращащия. особено по време на раху даша.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 01, 2013, 12:27:09 pm »
Страхотно, Марая :wub:

Но гледам е преживял наскоро пр. новолуние в 10-ти натален дом в съвпад с наталния уран....

Горкият, съвпад на пр. луна с натален и пр. плутон, много яко го тресе ;D

Прогресивната Луна е ПРОЖЕКТОР.
Тя фокусира и изпълнява "заповедите" и енергиите на всичко до което се докосва. Според мен има ролята на катализатор в астрологията.
Докосването до Плутон в знака на Девата е период , който бележи сериозни проблеми и промени в живота му.
Плутон е планета на трансформацията и управител на АСЦ от наталната карта. Почистването по Плутон е болезнено...

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Март 01, 2013, 12:33:01 pm »
не е хубаво да се отправят прокоби, рано или късно се връщат към пращащия. особено по време на раху даша.

;D

Оставям те отново да станеш смешна... ;D

Аз не правя прокоби...,а разчитам посланията на планетите и аспектите...

Ти като си толкова отворена ме опровергай....

А ДАШАТА НА РАХУ И АНТАРДАШАТА НА КЕТУ СА ВЪРХА...ОСОБЕНО...КОГАТО СА ДОБРЕ ПОСТАВЕНИ ВЪВ ВЕДИЧЕСКАТА КАРТА...
НАДЯВАМ СЕ..,СИ НАЯСНО..,ЧЕ СЪМ В 9Г. ПЕРИОД НА ВЪТРЕШЕН БАЛАНС И ХАРМОНИЯ....

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 01, 2013, 01:28:39 pm »
Новолунието през март в знака на Риби е в квадратура със Слънцето от наталната карта.
Аспекта се случва между два мутабелни знака..,които имат склонност да се нагаждат и да лавират. :blink:
В картата на Новолунието Венера е в апликиращ съвпад със новолунието.

Към Сладурка

По време на новолуние ние сеем... ;D
Луната в Дева и в 10-ти дом дава смесени влияния относно общественото положение , призванието. Всичко е видимо...,Луната е колеблива и непостоянна... ;) ЗАГУБАТА НА ОБЩЕСТВЕНОТО ДОВЕРИЕ Е ФАКТ.
При картата на ББ е пълно припокриването на осите....Още една дата около новолунието ще бъде тригер на събития свързани с Нодалната ос. На МЦ от натала Марс и Венера...в квадратура със Сатурн. Наталната Луна е аспектирана от новолунието...Колебание , напрежение...нови разкрития ще продължат около тъмното минало на ББ...както и по време на управлението му.
« Последна редакция: Март 01, 2013, 01:45:52 pm от Марая »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #8 -: Март 01, 2013, 01:45:41 pm »
на 25ти април пък е частично лунно на 5-тия градус телец скорпион

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Март 01, 2013, 01:51:32 pm »
на 25ти април пък е частично лунно на 5-тия градус телец скорпион

Моля те...,ако имаш възможност прикачи една карта на частичното Лунно затъмнение...Ще я разгледаме и нея... :blink:
Гледам ги на други програми и напасвам после към астрокома...и направо се уморих... ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #10 -: Март 01, 2013, 02:01:35 pm »
Ето

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 01, 2013, 02:14:13 pm »
Ето

Частичното лунно затъмнение  е на АСЦ/ДСЦ от наталната карта на ББ. Ще активира чрез квадратура съвпада на Марс и Венера от наталната карта...или управителите на нодалната ос. И тъй като затъмнението е Лунно ..,това ще се изяви не само в събитиен план на външно ниво...Това ще смачка за известен период от време самочувствието му....
Ще отключи и СД Луна в Скорпион...

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #12 -: Март 01, 2013, 02:45:28 pm »
Марая искам да попитам мнимите болести, симулацията  как се изразяват в транзитите. Иначе е знайно, че Близнаците попаднат ли в трудна ситуация,  моментално  симулират болест, или се правят на умрели лисици, докато замислят как да излязат от проблема
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Март 01, 2013, 02:48:10 pm »
Марая искам да попитам мнимите болести, симулацията  как се изразяват в транзитите. Иначе е знайно, че Близнаците попаднат ли в трудна ситуация,  моментално  симулират болест, или се правят на умрели лисици, докато замислят как да излязат от проблема

:haha: :rolf:

Точно снощи написах в другия форум...по този повод.... ;D

Следващото пълно слънчево  затъмнение на 3.11.2013-та година е на 10*43 в скорпион.В ТОЧЕН ТРИГОН НА АСЦ/ДСЦ ОТ НАТАЛНАТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ.
В картата на България тригона е показателен тъй като засяга видимото...или АСЦ-ДСЦ. Тук съдим за народа на държавата, здравеопазването, началото на нещата и главното им развитие. Това е нацията....
Тригона е този , които дава свобода и бързина на действията. При него никога не можем да усетим съпротива...,пречки , препятствия...спирачки. Много често и тук съм казвала, че той е като динена кора. Действието на тригона не е повлиявано от скоростта на планетите...,както и от характера на знаците. Тригона не се съобразява с нищо. Просто всичко е рухнало и имаме карт-бланш да летим. Ето защо в повечето случай , когато не сме преценили силите си , заложбите си...и възможностите си...след
 отминаване на аспекта вечеряме с разочарованието на собствените си надежди.
Дали аспекта носи провал или триумф можем да разберем единствено и само от две карти. Прогресивна и дирекционна...,които са производни на наталната.
Разбира се, че тригона освен всичко друго....може да бъде използван за осъзнаването на психичното и ментално състояние.
Много често бързото разболяване става при тригони...,внезапната смърт също.
Тригона не е шанс...за разлика от секстила...тригона е действие...при което няма спиране.

Двете планети в изборния ден са в квадратура от 9-ти и 12-ти дом....

В картата на България Плутон е в/у АСЦ в опозиция на наталния Сатурн. Уран е в квадратура на наталния Сатурн и наталната Луна/макар и разходящ/ аспекта е свързан с напрежение...и сериозни проблеми. Предстои апликираща квадратура към Нептун
и аз мисля...,че след нея можем да разчитаме на ПРАВИЛЕН ИЗБОР И ИСТИНСКИ ПАРЛАМЕНТ.
Съдейки от аспектарната конфигурация смятам...,че задкулисните игри...,опити за манипулация ...,както и явен популизъм...няма да липсват и сега.
Тригона на Слънчевото затъмнение към кардиналната ос АСЦ/ДСЦ е доста притеснителен...,тъй като ще позволи с лекота да се освободи събраното напрежение.
От друга страна затъмнението засяга и картата на ПРЕЗИДЕНТА..-единствения лигитимен политик през периода.  Огромно напрежение..,допускам отново масови протести и безредици...
Като наред с всичко казано до тук домовете , които ще бъдат засегнати са 10-4 . Или оста МЦ-ИЦ. А това свързвам с КРАХ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРИЕРА....В най-южните райони на България ще се наблюдава контакт между Слънцето и Луната на 3.11.2013-та.. За Бургас в 15:35 часа.
Видно от разгледаните до тук планетарни движения кардиналните оси от картата на БЪЛГАРИЯ са детронирани по един особен начин...,не с транзити на планети от септенера , а с транссатурнови...планетите , които бавят...но не забравят и носят отговорността си години наред.
След мен и потоп е култува фраза характерна за Уран.

От разгледаното до тук с няколко думи ...и по-простичко... ;D ,оставяйки академичния изказ за другаде ще кажа следното:

За 12.05.13 г. материята ще бъде  над всичко...Притежаваме и искаме да притежаваме  at any cost....by all means... Парите са фокус. Акцентирани са , чрез желанието за лукс и засищане...АКТИВНОСТТА ЩЕ БЪДЕ ПО-СИЛНА В КРАЯ НА ДЕНЯ. Ще има напрежение в изборния ден...няма да ме учудят и насилия.

П.П. И НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ...,ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ С КРЪВНОТО. ;D В ПРОГРЕСИВНАТА МУ КАРТА ИМА ТОЧЕН ТРИГОН НА СЛЪНЦЕ В ЛЪВ С АСЦ В СТРЕЛЕЦ.
ХИПЕРТОНИЧНИТЕ КРИЗИ СЕ СВЪРЗВАТ С ВОДОЛЕЙ И УРАН...СЪРЦЕТО ГО БОДЕ ЗА ВЛАСТТА КЪМ КОЯТО СЕ Е СТРЕМЯЛ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ СЪЗНАТЕЛЕН ЖИВОТ...И ЗА БЛЯСЪКА...БЕЗ КОЙТО ТРУДНО ЩЕ ЖИВЕЕ....  :) МЦ В ЛЪВ....

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #14 -: Март 01, 2013, 02:53:11 pm »
Аха  сега го прочетох :blink:звездите не лъжат. Пък и си говорих с познати лекари, те ми казаха, че при такъв проблем НЕ се влиза в болница, и НЕ се лежи 3дена, ако изобщо се влезе. Обикновено процедурите са, изследвания амбулаторно, и назначение на лечение в КЪЩИ. Викам си можемоите познати от недолюбване на Боко да ме лъжат, но ЗВЕЗДИТЕ си го казват..... ;D
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Март 01, 2013, 02:53:32 pm »

При Риби съм го наблюдавала ;D - трябва ли да се поеме отговорност, веднага падат болни.

За Близнаци в неудобна ситуация са ми други наблюденията.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #16 -: Март 01, 2013, 02:54:08 pm »
Със сигурност има и ще има здравословни проблеми през тази година, ако това му е картата

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 01, 2013, 02:59:41 pm »
Със сигурност има и ще има здравословни проблеми през тази година, ако това му е картата

Всеки има...Аз имах съмнение за Исхемична болест и бях със супер високи стойности на артериалното налягане...В болница не съм била обаче..,като стационар. Но..много изследвания...и режим.

Всички страдаме от СТРЕС...Особено днес...и вчера и в последните години.

Иначе ДА! Има индикации за здравословни проблеми...,но те не са хронични...Юпитер в съвпад Слънце.

ХРОНИЧНА ЛИПСА НА ЛЮБОВ!

http://www.youtube.com/watch?v=nWJ1dgAx8iA

Знам...,че ти не харесваш този стил музика..,но на Борисов му е любима...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #18 -: Март 01, 2013, 03:04:44 pm »
Коментираше се в един друг (неастрологичен) форум и една от певиците на тази музика и евентуалната им връзка ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Март 01, 2013, 03:06:48 pm »

Асцендентът не е сигурен, навсякъде се пласират различни версии за час на раждане и изгряващ знак.

Моята система е малко по-различна - свързвам Слънцето, Юпитер и Марс с кръвното и хипертоничните кризи. Уран също оказва влияние - той дава внезапност, бързо и рязко протичащи кризи, като например да получиш удар на място, да се споминеш внезапно от масиран инфаркт (Юпитер/Уран към важна радикална точка).

Трябва да се вземат под внимание и планетите, разположени в огнените знаци, ако има такива.

Напрегнатите транзитни аспекти на Сатурн водят до влошаване на здравословната картина - и ако нещо е било в зародиш, било е налично в някакъв стадий, по време на сатурнов транзит може да се материализира и прояви физически. Също така, ако по време на напрегнати сатурнови транзити е имало натрупан стрес и негативи, развръзката може да настъпи по тригон или куинконкс.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.