Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 77061 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #20 -: Март 01, 2013, 03:10:39 pm »
Коментираше се в един друг (неастрологичен) форум и една от певиците на тази музика и евентуалната им връзка ;D

Малина...и една песен посветена на него... ;D , не на мъжа и....

http://www.youtube.com/watch?v=sQxCsCkeyl4

ДВОЙНИЦИ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #21 -: Март 01, 2013, 03:14:53 pm »
Е не са познали тогава...Айтос, Айтос ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Март 01, 2013, 03:19:41 pm »
Е не са познали тогава...Айтос, Айтос ;D

Ивана...Ивана...Просто приятели...

Виж Малина и Цветелина...и открии разликите! ;D

И тази е посветена на него...Гледай клипа....

http://www.youtube.com/watch?v=nxEknRr_jyc

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Март 01, 2013, 03:21:16 pm »
Със сигурност има и ще има здравословни проблеми през тази година, ако това му е картата

Асцендентът не е сигурен, навсякъде се пласират различни версии за час на раждане и изгряващ знак.

Напрегнатите транзитни аспекти на Сатурн водят до влошаване на здравословната картина - и ако нещо е било в зародиш, било е налично в някакъв стадий, по време на сатурнов транзит може да се материализира и прояви физически.

И по прогресии има индикации, макар че тоя неясен час...
Относно сатурн-потвърждавам от всякакъв вид опит

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Март 01, 2013, 03:29:43 pm »
Имам претенции , че картата е работеща.

Знам...,че всеки има претенции ..Имам карта и от Леон....Мисля обаче , че тази повече работи и говори. ;D

Юпитер в съвпад със Слънцето на Борисов би могло да доведе до проблеми с жлъчка...,черен дроб и сърдечни кризи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #25 -: Март 01, 2013, 04:57:50 pm »
Със сигурност има и ще има здравословни проблеми през тази година, ако това му е картата

Асцендентът не е сигурен, навсякъде се пласират различни версии за час на раждане и изгряващ знак.

Напрегнатите транзитни аспекти на Сатурн водят до влошаване на здравословната картина - и ако нещо е било в зародиш, било е налично в някакъв стадий, по време на сатурнов транзит може да се материализира и прояви физически.

И по прогресии има индикации, макар че тоя неясен час...
Относно сатурн-потвърждавам от всякакъв вид опит

пу-пу-пу а ако ти опозира управителя на АЦто няколко пъти в транзит  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #26 -: Март 01, 2013, 04:59:29 pm »
по картата, построена според неговото Слънце, поставено за АСЦ, последното сл. затъмнение попада в 5д, сол 8д също е в нат 5д, което показва опасност в дома, който символизира сърцето, затова мисля, че не е симулирал неразположението си тези дни
солар

Акрукс, а какво се постига, като се построи такава карта? Едва ли е същото, като, когато се сложи 12.00ч за АЦ.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Март 01, 2013, 05:01:17 pm »
по картата, построена според неговото Слънце, поставено за АСЦ, последното сл. затъмнение попада в 5д, сол 8д също е в нат 5д, което показва опасност в дома, който символизира сърцето, затова мисля, че не е симулирал неразположението си тези дни
солар

На тази програма е доста неточна според мен домефикацията...
От друга страна би било добре...да се направи такава карта през астрокома и да се проследи...

По отношение на здравето и случилото се преди 3 дни може ли да кажеш кое те навежда на тази мисъл...споделена в поста ти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Март 01, 2013, 05:09:36 pm »
Има много начини да проверим коя интерпретация е по-подходяща и коя карта е по-работеща...

Аз никога не скривам познанията си и знанията си и ги подарявам...

Та защо ми пасва картата с АСЦ Скорпион... ;D

Домовете са корелация на часовете...

Но градусите на планетите Сатурн..,Юпитер и Марс не са много чувствителни... ;D

Всяка възвратна карта за Юпитер 12г.., за Сатурн 29г. , за Марс 2,5г. е показателна....и дава много информация.

Труда ми по анализа на ситуацията е от около две седмици....И съм повече от сигурна в себе си....

Знам, че е в противоречие с много астролози...,знам , че не се харесва на много хора...,но това не ме притеснява. По скоро замен е притеснилно...да виждаш нещата..и да се страхуваш да ги наречеш с истинските им имена. Това не е услуга...за никого... :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #29 -: Март 01, 2013, 05:12:04 pm »

Няма такъв филм.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Март 01, 2013, 05:14:41 pm »

Няма такъв филм.  ;D

Приеми...,че го има!

Просто не си го гледала.

*

Papy

• 4343
« Отговор #31 -: Март 01, 2013, 06:50:44 pm »

М/у другото...има тема за късметлийте във форума...Извади я от нафталина... :blink: и ще прочетеш много...мнооого неща.

Темите за късмета са ми много философски, човек понякога не разбира кое е късмет
Виж, като не върви, по-лесно сякаш може да се определи
Имам позната-наистина доста мъже я харесват-и все неподходящи-ту стари, ту ниски (тя е висока), ту женени..все нещо има

*

astro

• 475
« Отговор #32 -: Март 01, 2013, 06:51:37 pm »
Много моля в тази тема да остане казуса за който е отворена.

Можете да пишете по онова, което Ви вълнува в новата обособена за това тема.

Приятно писане на всички. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Март 01, 2013, 07:59:45 pm »
И още нещо..некоментирано...
Сатурн точен квадрат МЦ/ИЦ.

*

Grace

• 2257
« Отговор #34 -: Март 01, 2013, 10:08:18 pm »
Марая, с риск да те разочаровам - Асц-та на ББ е Лъв. Със сигурност. Не знам точния час, но знака не подлежи на съмнение.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Март 01, 2013, 10:31:49 pm »
Марая, с риск да те разочаровам - Асц-та на ББ е Лъв. Със сигурност. Не знам точния час, но знака не подлежи на съмнение.

Щом казваш със сигурност...дай карта... ;D Нищо против нямам....
Да разгледам и карта с лъв на асц...Пък ...ще видим...,коя е по-работеща...тъкмо.
Нодалната ос няма да е във водолей... ;) ;D и тежките планети ще си останат по местата....

*

Papy

• 4343
« Отговор #36 -: Март 01, 2013, 10:47:03 pm »
Ако е по-късен градус на лъва и луната ще влезе в 1-ви, освен плутон

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Март 01, 2013, 10:51:11 pm »
Ако е по-късен градус на лъва и луната ще влезе в 1-ви, освен плутон

Плутон в 1-ви... ;D Книга мога да напиша...Дъщеря...,човека до мен...И ББ с Плутон в 1-ви...

А сега без шега...Часа ми е потвърден от много близък човек ..,който няма как да няма информация.

Лъвското е видимо..,защото е на МЦ.

*

Asol

• 4140
« Отговор #38 -: Март 02, 2013, 09:39:30 am »
Цитат на: Asol

Според мен е изгряващ Лъв в началните градуси на знака и МС в Овен.

Източник

« Отговор #39 -: Март 04, 2013, 04:01:50 pm »
Не искам да преча на тълкуванието ви на кармичните заслуги на Б. Борисов...... Искам само да вметна, че той не е с Асцендент Скропион, нито Асцендент Лъв, както се тиражира последните няколко години (може би защото звучи по-тържествено и свързано с успеха му, а скоро може и овенски асцендент да му лепнат, понеже рита топка и е лидер....), НО Б. Борисов е с "простия" Асцендент Дева .
« Последна редакция: Март 04, 2013, 09:46:32 pm от godina2800 »