В интерес на истината, дори не знам каква е онази прогноза по ТВ7, за която се спомена по-горе.Някой астролог ли е участвал? :blink:В моята колибка на Тонга няма телевизия.
Ъхъ, разбрах, спуснат ни е отгоре.
Промяната ще бъде факт. Страхувам се от картата на пролетното равноденствие....
Цитат на: Марая в Март 04, 2013, 08:31:20 pmПромяната ще бъде факт. Страхувам се от картата на пролетното равноденствие....Ако се наложи върху картата на България от времето на Аспарух, пейзажът наистина няма да е от най-приятните.А с картата на България от началото на прехода как се синхронизира?
Леон и Алдебаран по непреки мои впечатления наистина са от добрите астролози. А иначе за версията и на двамата по въпроса, писа Дияна в другия форум. Не вярвам да си е изсмукала от пръстите тази информация. За версията на Леон беше написала, че е за изгряващи Везни, а на Алдебаран за Скорпион.Моята версия е за изгряващ Лъв и е недостатъчно проверена. Затова и написах, че не претендирам, че е валидната.
Цитат на: Asol в Март 04, 2013, 07:36:13 pmЕдинственото, което видях e забавление върху изборените варианти между които и тези на Леон и Алдебаран. Откъде мога да съм наясно ти какво знаеш за нечии версии ? Забавление? Между другото, ето какво изрових от нафталина: http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,888.msg12704.html#msg12704Оказа се, че и в Astroseer-а съм се включвала с коментар по картата, по която сега се "забавлявам".Както и да е... ретро Мерк. :blink:
Единственото, което видях e забавление върху изборените варианти между които и тези на Леон и Алдебаран. Откъде мога да съм наясно ти какво знаеш за нечии версии ?
Тя и версията на Леон като че ли беше проверена.Версията на Наталия също е от първа ръка, съобщена лично от самия Него.Представям си Бойко как се е забавлявал да казва на всеки различна версия, типично по близнашки. :blink:Шегата настрана, бих допуснала и изгряващ Лъв, абсолютно нищо против нямам!
Да не се окаже , че приятелките му са писателки тук... :haha:
Ами доколкото познавам мъжете Близнаци, и зодията на мама може да бъде за всяка различна.
Ще извинявате, че отново давам непоискан наклон в безразборния хороскоп на Бойко, но отново да вметна - Асцендентът му е в Дева.
Ще извинявате, че отново давам непоискан наклон в безразборния хороскоп на Бойко...
Цитат на: Марая в Март 04, 2013, 09:15:05 pmТо не бе реклама...,не бе чудо... Акрукс, да ти кажа...ти можеш да бъдеш в пъти по-добра.... Марая, нали знаеш поговорката "всяка коза за свой крак" :blink: Аз не се съревновавам с никой, освен със себе си- днес да съм по-добра от вчера, за да се чувствам наистина добре.
То не бе реклама...,не бе чудо... Акрукс, да ти кажа...ти можеш да бъдеш в пъти по-добра....
Цитат на: godina2800 в Март 04, 2013, 09:40:00 pmЩе извинявате, че отново давам непоискан наклон в безразборния хороскоп на Бойко, но отново да вметна - Асцендентът му е в Дева. :haha: :cry3: :haha: :cry3: :haha: :cry3:Разбере се...,аз съм лесна!