Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 77100 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #160 -: Март 05, 2013, 01:50:12 pm »
Е добре де никой ли не се е опитвал да му направи ректификация ?

А ти как мислиш, дали предположенията са направени въз основа на хвърляне на боб ?  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #161 -: Март 05, 2013, 01:52:15 pm »

А ти как мислиш, дали предположенията са направени въз основа на хвърляне на боб ?  ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #162 -: Март 05, 2013, 02:00:33 pm »

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

А някой знае ли някакво инфо за майка му и баща му ?  Кой е жив кой е умрял ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #163 -: Март 05, 2013, 02:03:41 pm »
И още нещо Лили, къде и по какво в картата на един човек се вижда, острия му език ?

Меркурий в съчетание с Марс, Плутон, Сатурн (последният за жлъч), може и Уран (за джаста-праста). В тази конфигурация може да е включена и Луната, особено когато има аспект с Меркурий.

Мерси Лили .
Марс У3 в 3д скорпион (при мен) също го тълкуват в астро програмата като много остър език, в добавка е в секстил с моя Мерк У1 в 1д  :P

А един Марс на Ац не върши ли същата работа ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #164 -: Март 05, 2013, 02:07:26 pm »

Зависи как е поставен и аспектиран.
В първи дом може да даде и физическа активност, както и по-сприхав темперамент.

Според индийците втори дом символизира езика и речта, отчетено по сидерална система (дом/знак).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #165 -: Март 05, 2013, 02:16:18 pm »
Не искам да енергизирам картата на ББ. И не ми се пише по картата му.
Смятам , че достатъчно добре го описва . Часа го имам от достоверен източник.

Няма да скрия, че таратор не съм яла с него..,но съм седяла на обща маса...на рибка. Знам..,как рови по чиниите на тези около него. :blink:

До тук обаче само корективи..и заяждане и нищо по същество...Да се хване една карта от възможните , да се разгледа...Да опровергае някой написаното от мен.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #166 -: Март 05, 2013, 02:22:47 pm »
Марс на АСЦ дава прекалена активност за човека, прави го конфликтна личност, за езика- начина на изразяване словесно или писмено се гледа 3д и Меркурий

Меркурий..като сигнификатор. Но всяка карта има освен Меркурий и управител на 3-ти дом. Аспекти , знак...субдиспозитор, диспозитор. Важен е и Юпитер.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #167 -: Март 05, 2013, 02:28:30 pm »

Няма да скрия, че таратор не съм яла с него..,но съм седяла на обща маса...на рибка. Знам..,как рови по чиниите на тези около него. :blink:
:o в темата за края на мутрите си писала, че те е бил тероризирал в качеството на мутра навремето, сега пък пишеш, че си яла рибка с него... Последно?!

Естествено...И двете не се изключват взаймно- нали? :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #168 -: Март 05, 2013, 02:37:42 pm »
Из форума е и картата на Новолунието във водолей... :blink:

Можете да погледнете как изглежда спрямо картата на ББ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #169 -: Април 26, 2013, 10:24:21 am »
Новолунието през март в знака на Риби е в квадратура със Слънцето от наталната карта.
Аспекта се случва между два мутабелни знака..,които имат склонност да се нагаждат и да лавират. :blink:
В картата на Новолунието Венера е в апликиращ съвпад със новолунието.

Към Сладурка

По време на новолуние ние сеем... ;D
Луната в Дева и в 10-ти дом дава смесени влияния относно общественото положение , призванието. Всичко е видимо...,Луната е колеблива и непостоянна... ;) ЗАГУБАТА НА ОБЩЕСТВЕНОТО ДОВЕРИЕ Е ФАКТ.
При картата на ББ е пълно припокриването на осите....Още една дата около новолунието ще бъде тригер на събития свързани с Нодалната ос. На МЦ от натала Марс и Венера...в квадратура със Сатурн. Наталната Луна е аспектирана от новолунието...Колебание , напрежение...нови разкрития ще продължат около тъмното минало на ББ...както и по време на управлението му.

Пълнолунието...свърши работата.... :blink:

Подслушваха ни, призна и Трайков
http://www.dnes.bg/politika/2013/04/25/podslushvaha-ni-prizna-i-traikov.186533
« Последна редакция: Април 26, 2013, 10:38:50 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #170 -: Април 26, 2013, 10:52:47 am »
Ето

Частичното лунно затъмнение  е на АСЦ/ДСЦ от наталната карта на ББ. Ще активира чрез квадратура съвпада на Марс и Венера от наталната карта...или управителите на нодалната ос. И тъй като затъмнението е Лунно ..,това ще се изяви не само в събитиен план на външно ниво...Това ще смачка за известен период от време самочувствието му....
Ще отключи и СД Луна в Скорпион...

Трудно....

« Отговор #171 -: Април 26, 2013, 07:37:28 pm »
Да-а-а-а ... наистина тежки времена за ББ...
И луната му изигра "хубав" номер тези дни!!! Ударът беше супер як.
Дай боже след 2 седмици пак! Ако може и ЦЦ да се появи някъде записан...

Който не е слушал прословутия запис:
http://afera.bg/razsledvania/42109.html
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Papy

• 4343
« Отговор #173 -: Април 26, 2013, 09:59:53 pm »
Да-а-а-а ... наистина тежки времена за ББ...
И луната му изигра "хубав" номер тези дни!!! Ударът беше супер як.
Дай боже след 2 седмици пак! Ако може и ЦЦ да се появи някъде записан...

Който не е слушал прословутия запис:
http://afera.bg/razsledvania/42109.html

Преди години Петър Стоянов изкара някакви мръсотии срещу Първанов в предизборен дебат, сигурно помниш. И помниш ли кой спечели изборите

*

astro

• 475
« Отговор #174 -: Април 26, 2013, 10:15:40 pm »
Това не е компромат и не е компроматна война. Тя не се води от БСП, видно от качените материали до тук. М. Найденов беше министър в кабинета на ГЕРБ, както и Т. Трайков. Това е катарзис. Политически катарзис на политическия елит. Това е разпад на държавността. Това е потъпкване на конституцията и констуиционните права на всички права не само на симпатизантите на ГЕРБ, СДС, БСП, а на всичи граждани на Р.България.
Това не е компромат и не е компроматна война. Тя не се води от БСП, видно от качените материали до тук. М. Найденов беше министър в кабинета на ГЕРБ, както и Т. Трайков. Това е катарзис. Политически катарзис на политическия елит. Това е разпад на държавността. Това е потъпкване на Конституцията и констуиционните права на всички права не само на симпатизантите на ГЕРБ, СДС, БСП, а на всичи граждани на Р.България.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #175 -: Април 26, 2013, 10:23:10 pm »
Ама то почти се изяснило, че Мирчо Найденов се самозаписал и явно после надул радиото....За мен си е много яка циркова програма....Вероятно залозите са икономо- мафиотски сметки за уреждане и спасяване на кожи ;D Даже си мисля,  ;Dче червените са втрещени от тая помощ свише

*

astro

• 475
« Отговор #176 -: Април 26, 2013, 10:32:24 pm »
Частичното Лунно затъмнение ще съвпадне със Слънцето в картата на България. А това е сериозен съзидателен период...в който емоцията макар и водеща...ще извади на повърхността скритите замисли и намерения на политическия елит. В това число и на президента..,които ще бъде принуден да запази не само честта си като държавен глава...,а и честта на нацията!

Копирането на откъси или на на цялата статия както и публикуването й в електронен или  друг вариант  е възможно, само след като посочите  линк към нея http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,2029.0.html и не я използвате с комерсиална цел.

http://pik.bg/%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%81-%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-news69223.html

Прокуратурата трябва да се занимае с действията на политическия лидер, а не аз като държавен глава. Това заяви президентът Росен Плевнелиев по повод признанието на Мирослав Найденов тази сутринта по Би Ти Ви, че по нареждане на Цветан Цветанов са били подслушване всички министри. Държавният глава обаче не уточни кого има предвид - Бойко Борисов или Цветан Цветанов. Плевнелиев и кметът на София Йорданка Фандъкова направиха първа копка на новия участък от метрото в посока от "Младост" I до Бизнеспарка.
"Няма как един президент на всички българи да коментира действията на един политически лидер. Това е работа на прокуратурата", каза Плевнелиев. Той не отрече, че преди да състави служебен кабинет е провел среща с Мирослав Найденов.
"Имах срещи с всички останали министри от кабинета на Борисов. За мен беше важно да разбера от всеки от тях какви са текущите проблеми в министерствата", заяви президентът Росен Плевнелиев.
За думите на Найденов, че при среща министрите от кабинета на Борисов са си оставяли телефоните в съседни помещения, защото  са знаели, че са подслушвани, Плевнелиев каза: "Едва ли е така. Всеки си оставя телефона при секретарката си, когато е на среща. Като президент хората очакват от мен да си вдигам телефона. Не съм притеснен от подслушване. Винаги съм заявявал, че съм за прозрачност. Това обаче не означава, че съм за неспазване на гражданските права на милиони българи", коментира държавният глава.
Плевнелиев похвали първите стъпки на служебното правителство по СРС-гейт. "Кабинетът създаде всички предпоставки прокуратурата да си свърши добре работата", каза със задоволство той и изрази надежда, че следващото 42-ро НС ще промени веднъж завинаги  закона за СРС-тата, така че да се поучим от лошото.

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,2036.0.html

*

Papy

• 4343
« Отговор #177 -: Април 26, 2013, 10:55:17 pm »
Ама то почти се изяснило, че Мирчо Найденов се самозаписал и явно после надул радиото....За мен си е много яка циркова програма....Вероятно залозите са икономо- мафиотски сметки за уреждане и спасяване на кожи ;D Даже си мисля,  ;Dче червените са втрещени от тая помощ свише

Ам, чак втрещени не са според мен :)

« Отговор #178 -: Април 27, 2013, 07:21:03 am »
Преди години Петър Стоянов изкара някакви мръсотии срещу Първанов в предизборен дебат, сигурно помниш. И помниш ли кой спечели изборите

Разликата е от небето до земята!
1. Онези избори бяха мажоритарни, а тези са пропорционални. Тогава турците подкрепиха на втори тур Гоце - това реши вота!
2. Стоянов "размаха" някаква папка. Тази папка никой не я видя в подробности, нито я прочете. Документите не беше сигурно дали са автентични, или са компромат. Излезе че Стоянов си служи с мръсен номер. Тук е различно. ВСИЧКО СЕ ЧУВА ОТ ПЪРВА РЪКА. Записите изтичат от неизвестни канали, или от самите гербери - от различни клики, които не могат да си поделят властта. Това вече не е мръсотия, а разкритие за корупция, и тя цапа Герб, а не БСП, която уж "хвърля калта" (както твърди ББ)!
« Последна редакция: Април 27, 2013, 07:54:13 am от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #179 -: Април 27, 2013, 07:28:10 am »
Днес се присетих,нали все се одумва  това колко недообразован е Боко/ и то си е така/ ами Мадуро/ не ми се мисли, ако български политик имаше толкова култова фамилия/ е прост таксиметров шофьор ;D, а каква мис Плейбой е министъра на спорта :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей