Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 76729 Прегледи
Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #180 -: Април 27, 2013, 07:33:35 am »
... ами Мадуро/ не ми се мисли, ако български политик имаше толкова култова фамилия/ е прост таксиметров шофьор ...

1. човекът не е българин, а венецуелец. Ти ако знаеше испански, нямаше да говориш така за фамилията му...
2. дали е прост не се знае. Ти познаваш ли го? Как разбра, че е прост? това че е бил таксиметров шофьор не е гаранция, че е по-тъп от Дянков с неговите дипломи, титли и биография. Интелекта не зависи от професията. Освен това в политиката интелектът е добродетел само ако е в комплект с добри намерения (морал)!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #181 -: Април 27, 2013, 01:17:29 pm »
Държавата ..и държавността горят от всички страни.
Да търсим под вола теле е смешно.
Всички се занимаваме с астрология.
Видно е, че да се оправдаваш за действията си е жалко, цинично и грубо...,както и признак на безхаберие.
Не виждам как един толкова "грамотен"..толкова "любим" български политик е допуснал да бъде изигран от
други опозиторни партии? Той имаше цялата власт и любов народна?
И в двата случая е редно да наведе глава и поне да поиска извинение...от тези които излъга...и му гласуваха доверие?
С какво е по различен от Румен Педков- беяе негов ГЛ.Секретар? С какво е по-различен от Царя и Доган..,от Станишев?
Аз разлика не виждам...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

astro

• 475
« Отговор #182 -: Април 28, 2013, 09:15:58 pm »

:blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #183 -: Април 28, 2013, 11:19:52 pm »
http://dnes.dir.bg/news/borisov-kokinov-nidenov-izbori-2013-13756588?nt=10

Борисов, Кокинов и Найденов ще бъдат разпитани за записите-A+ 10:16  |  28 април 2013 / Редактор Елица Петрова / обновено преди 7 часа
Виж 1 снимка Кокинов можело да бъде дисциплинарно уволнен от съдебната власт изобщо
Сн.: БГНЕС

Тема: Избори 2013
Медиана: ГЕРБ - 23,3%, БСП - 21,4%

11ПРОЗРАЧНИ ДОГОВОРИ С МЕДИИТЕ .Участвай:
Бойко Борисов, Николай Кокинов и Мирослав Найденов, участвали в скандалния разговор, разпространен преди два дни, ще бъдат извикани на разпит през седмицата. Това съобщиха от Върховната касационна прокуратура, предаде БНР.
Бившият премиер Бойко Борисов, подалият оставка градски прокурор Николай Кокинов и бившият министър на земеделието и храните Мирослав Найденов ще трябва да отговорят водили ли са този разговор.

От записите става ясно как тримата обсъждат работата на прокуратурата по разследването срещу Найденов и коментират, на моменти нецензурно, магистрати и журналисти.

Николай Кокинов подаде оставка още същия ден, след като записите станаха обществено достояние. Висшият съдебен съвет, обаче, готви предложение той да бъде уволнен дисциплинарно, което се очаква да стане още в понеделник.

Пред БГНЕС юристи коментираха, че Бойко Борисов е съучастник в деянията на Николай Кокинов по чл. 288, в който се казва, че този, който възпрепятства наказателно преследване на друго лице, се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години. Те са категорични, че Бойко Борисов е взимал противозаконно резултати от прокурорски проверки, преди да са обявени от прокуратурата.В събота бившият премиер Бойко Борисов коментира, че не се интересува от скандалните записи и е забранил на хората около него да му съобщават какво пише по медиите във връзка със скандала.

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов пък отрече той да е нареждал записване на разговора между тримата. Според него ГЕРБ е жертва на скандала с подслушването. Цветанов посочи, че очаква още компромати.

Президентът Росен Плевнелиев пък призова институциите да стигнат докрай в разплитането на ситуацията с подслушването. Той изрази и мнение, че не е нормално хората да бъдат заливани ежедневно със СРС-та, "бръмбари" и записи.

http://dnes.dir.bg/news/borisov-kokinov-nidenov-izbori-2013-13756588?nt=10

Как бихте коментирали големият воден тригон от картата на приетата оставка?
Аз си мисля, че по-скоро трябва да гледаме ден и час на подаването на оставката, доколкото си спомням на Луна без курс беше събитието.

Луната е на трон в картата на приетата оставка. Луната се намира в 1-ви дом в мунданната астрология това е дом на правителството. Това е облика.  1-ви дом е огнен дом и тук Луната не се чувства добре , засметка на троновата позиция знака Рак.
Но Луната символизира масите и народа. Тя се свързва с жените на нацията. Луната е в точна опозиция с Плутон управителя на 5-ти дом , поставен на ДСЦ в козирог в разглежданата карта.
Луната е в разходяща квадратура с  Уран управител на 9-ти дом , ситуиран в 10-ти.
Тригона на Луна/Сатурн/Меркурий е повече от показателен и дава лекота за последвалите събития.
Меркурий в картата управлява 12-ти и ИЦ. Тук в 12-ти е управителя /СЪУправителя/ на МЦ Юпитер в ретро фаза и в изгнание..
Тепърва колко истини ще излязат на яве не е ясно /Юпитер - истината/ МЦ - видимото....
От това правителство ще има хора на топло....
:blink:

И...ББ е глиган...СВОЕВОЛИЯ АВТОРИТАРНОСТ В ГОДИНАТА НА ЗМИЯТА НЕ СА ПОЗВОЛЕНИ....
дата на публикацията 21.02.2013
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6431.60.html

Гледах преди малко прогнозите на ясновидците  при Гала. Пак Бойко ще ни управлява според тях. А едни астролог преди дни прогнозира много силна година за него от юни нататък, базирано на соларния му хороскоп.

Моята прогноза за него е ...по-различна.
ПРЕДСТОИ МУ ТЕЖКА ГОДИНА , ЕДНА ОТ НАЙ-ТРУДНИТЕ В ЖИВОТА МУ!
Нито една звезда няма да му даде подкрепата си. Ще плаща с лихвите и ДДС-то.
И това не е защото имам лично отношение..., а защото в годината на Змията прошка няма!
Той НИКОГА НЯМА ДА ИМА ТАЗИ ВЛАСТ,КОЯТО ИМАШЕ!

Докато не се обединим...докато не спрем да се мразим...,докато не погледнем на проблемите в лицето..,докато не спрем да сервилничим и да служим на чуждите интереси...докато липсва съпричасност...,докато липсва емпатия ..докато не се вгледаме в себе си...нищо няма да се промени...и нищо добро не ни очаква! Просто в момента повече от всякога е нужно да погледнем истината в очите...
Грешка е да мразим..защото мразим себе си..,грешно е да бъдем нихелисти и хейтъри...
Целта на управлението на ГЕРБ беше братоубийствена война. Така работят мутрите - разделяй и владей... Крайно време е да се обединим в името на утрешния ден!

Българският народ най-сетне разбра и усети силата на протеста, че може по този начин да влияе на политиците. Дано все пак се намери някакъв компромисен вариант, защото продължи ли така още една седмица, може да се стигне до пълна анархия.

Една любима песен...просто за фон...

http://www.youtube.com/watch?v=IT-cuCiYK6k&feature=related

И моя коментар...по поста ти! :blink:

Когато има огнище...редно е да запазим огъня и да концентрираме усилията си...с цел да не пламне и мокрото.
Когато обаче си мислим..,че сме по-умни  от онези..,които са ни избрали...и вместо да им служим се опитваме да ги манипулираме..заблуждаваме....лъжем...въобще да мислим...,че простия е народа е съвсем нормално.
АЗ НЕ МИСЛЯ, ЧЕ РОСЕН ПЛЕВНВЛИЕВ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА!
С ЦЯЛАТА СИ ОТГОВОРНОСТ ЗАЯВЯВАМ...,ЧЕ ТОЙ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ТЕЖКАТА ОТГОВОРНОСТ И ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ НА НАРОДА.. А НЕ НАЗНАЧЕН ПРЕЗИДЕНТ.
НИЕ СМЕ НА ПРАГА НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА...ПОНЕ ТАКА СТОЯТ ПЛАНЕТАРНИТЕ ПОЗИЦИИ ОТ МУНДАННА ГЛЕДНА ТОЧКА.
МИРА Е В РЪЦЕТЕ НА ПЛЕВНЕЛИЕВ!

Соори закапса...

Какво каза Борисов преди две години

Още в началото на 2011 година Бойко Борисов заяви: "Не виждам нищо лошо да се подслушват министри, вицепремиери и шефове на агенции. Който премиер е имал доверие на всичките си министри, винаги е бил подвеждан. Министрите трябва да работят така, все едно са слушани и гледани". Тогава той обясни, че е мнителен и иска да контролира действията на хората около себе си.
Борисов твърдеше, че следенето ставало с прокурорско и съдебно разрешение. Според закона обаче прилагането на СРС се разрешава само "за предотвратяване и разкриване на тежки престъпления, когато необходимите данни не могат да бъдат събрани по друг начин".

И...,сега коя мутра е виновна? :rolleyes:
Златистия, Галеви...или...Боко и Цоко... :mellow:
http://dnes.dir.bg/news/podslushvane-tzvetan-tzvetanov-miroslav-naidenov-izbori-2013-13730053?nt=4

Излишно е да коментирам датите...и времето на прогнозата и събитята...
« Последна редакция: Април 29, 2013, 01:37:57 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #184 -: Април 30, 2013, 03:54:51 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=Klj6aXj52gQ

ИДВА ВИДОВ ДЕН РАНО ИЛИ КЪСНО!!!!

:'(

Прокуратурата откри доказателства за престъпления на Цветан Цветанов16:27 | 30.04.2013 | 4050 прочитания | Красен Николов Размер на текста

Цветанов излиза от разпита си в столичното следствие преди седмица. Сн.: БГНЕС
Прокуратурата е събрала достатъчно доказателства срещу бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов за участието му в скандала за незаконното подслушване в МВР, съобщиха от държавното обвинение. В съобщението се посочва, че за заместник-председателя на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб на партията има данни за злоупотреба със служебно положение към подчинените му служители на специализираната служба за подслушването в МВР – СДОТО.

Според прокуратурата Цветанов съзнателно е допуснал нарушението на правилата за събиране на специални разузнавателни средства (СРС) в СДОТО.

От прокуратурата обаче не съобщават официално какви данни имат, за да уличат бившия вътрешен министър в поръчки на незаконни СРС. По неофициална информация на Mediapool двама служители на СДОТО са свидетелствали срещу бившия си шеф.

Досега обвиняеми за скандала за незаконното подслушване бяха само тримата бивши директори в Специализираната дирекция за оперативно-технически операции (СДОТО) – Цветан Иванов, Камен Костов и Сергей Кацаров.

След като прокуратурата обяви намерението си да привлече и Цветанов като обвиняем, делото ще бъде спряно до провеждането на изборите на 12 май, защото той се ползва с имунитет на кандидат-депутат, а няма разписани правила за отнемане на такъв имунитет.

Единственият начин разследването да продължи е шефът на предизборния щаб на ГЕРБ да се оттегли от листите на партията си. Другият вариант е, след като бъде съставено 42-ото Народно събрание, то да свали имунитета по предложение на главния прокурор Сотир Цацаров.

От прокуратурата припомнят, че в качеството си на вътрешен министър Цветан Цветанов е бил задължен от Закона за СРС да упражнява контрол върху прилагането и използването на специални разузнавателни средства. В началото на април прокуратурата излезе с доклад от проверката за незаконното подслушване, в който се казваше, че е възможно МВР да подслушва незаконно.

Изнесени бяха стряскащи данни, които показваха огромно разминаване в пътните листове на автомобилите за мобилно подслушване на СДОТО. Освен това шефът на четвърти отдел в СДОТО Радко Димитров се е опитал да повреди с отвертка записи от СРС, за да не попаднат в проверяващите. Той също беше обвинен за действията си.

Веднага след излизането на доклада Цветанов отхвърли изцяло всякаква вина за нередностите в специализираната дирекция за подслушване. Той стовари всичко върху своите бивши подчинени и обясни, че единствената форма на контрол, която е бил длъжен да осъществява, е за спазването на срокове за следене и подслушване. Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов застана изцяло зад Цветанов.

Преди седмица бившият вътрешен министър изкара цял ден в разпити в столичното следствие и специализираната прокуратура. Облаците около хора близки до върха или на самия връх в ГЕРБ обаче станаха значително по-гъсти.

Бившият шеф на ГДБОП и дясна ръка на Цветанов Станимир Флоров вече е разследван заради стари разработки срещу него за корупция. За капак изтече и скандален запис от среща в Банкя на Бойко Борисов, вече бившия градски прокурор на София Николай Кокинов и обвиняемия бивш земеделски министър Мирослав Найденов. От него стават ясни механизмите за влияние на ГЕРБ в съдебната система.

http://www.mediapool.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-news205879.html
« Последна редакция: Април 30, 2013, 04:03:54 pm от Марая »

« Отговор #185 -: Април 30, 2013, 04:11:24 pm »
За съжаление нищо няма да му направят на Цветанов. Даже няма да стигне до съд.
Същото важи и за Борисов.  Прокуратурата само СИМУЛИРА дейност преди изборите, ...
ама след това всичко ще се потули, като стотици други подобни неща.
Прах в очите на публиката за да се успокои народа и да притръпне!
После - всичко по старому.

*

Марая

• 28287
« Отговор #186 -: Април 30, 2013, 04:17:20 pm »
За съжаление нищо няма да му направят на Цветанов. Даже няма да стигне до съд.
Същото важи и за Борисов.  Прокуратурата само СИМУЛИРА дейност преди изборите, ...
ама след това всичко ще се потули, като стотици други подобни неща.
Прах в очите на публиката за да се успокои народа и да притръпне!
После - всичко по старому.

Аз до тук празна прогноза нямам!
а на бас... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=Klj6aXj52gQ

Ти нали имаш интерес към мунданната астрология...обоснови се... ;D :P

« Отговор #187 -: Април 30, 2013, 07:21:53 pm »
Не се базирам на астрология, а на политическа логика.
На този милиционер нямам нито намерение желание да ме гледам хороскопа.

« Отговор #188 -: Април 30, 2013, 07:25:29 pm »

...обоснови се... ;D :P

Прогнозата ми не се базира на астрология, а на политическа логика.
На този милиционер нямам нито желание, нито намерение да му гледам хороскопа. Даже снимката му ми е противна.
Дано си права ...и да го шитнат от политиката. Ще почерпя даже ... ))))
Ама като гледам Бойко как го защитава.............. Сашо Диков от 2 години пита постоянно "С какво Ц държи Б?" Ама никой не дава отговор.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #189 -: Април 30, 2013, 07:26:24 pm »
И да искаш да му гледаш, никой не му знае точния час на раждане (милиционерска тайна, сещаш се).  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #190 -: Април 30, 2013, 07:38:36 pm »

...обоснови се... ;D :P

Прогнозата ми не се базира на астрология, а на политическа логика.
На този милиционер нямам нито желание, нито намерение да му гледам хороскопа. Даже снимката му ми е противна.
Дано си права ...и да го шитнат от политиката. Ще почерпя даже ... ))))
Ама като гледам Бойко как го защитава.............. Сашо Диков от 2 години пита постоянно "С какво Ц държи Б?" Ама никой не дава отговор.

Политическата логика мислиш ли, че не ясна?
И Скарлет я използва.... ;D Но както виждаме..,прогнозите куцат , ако се базират на политическа логика.
Когато планетите говорят- политиците мълчат. :P ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #191 -: Април 30, 2013, 07:42:25 pm »
Да ви кажа, много малка част от населението гледа новини- има реалити програми и сериали.
Тази патаклама ще остане нечута.

« Отговор #192 -: Април 30, 2013, 07:45:55 pm »

Политическата логика мислиш ли, че не ясна?
И Скарлет я използва.... ;D Но както виждаме..,прогнозите куцат , ако се базират на политическа логика.
Когато планетите говорят- политиците мълчат. :P ;D

Тази Скарлет О Хара не я познавам... така че... не ме сравнявай с нея.
Политическата логика е, че големите играчи (извън БГ) са заложили на определен кон и на негов заместник при "инцидент" ...
Резервният вариант май вече е задействан. Ц топи Б и се надява да го отстрани чрез дискредитиране, за да заеме мястото му.
Обратно, други задействат подмолни капани на Ц.... създават му проблеми... С две думи:
Борбата е безмилостно жестока,... Борбата, както казват, е епична... (както казва поета)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #193 -: Април 30, 2013, 07:56:36 pm »
Аз пък мисля, че Б.Б играе вбанк и иска да се отърве от Цв - явно се цели разчистване на интереси на по-високо ниво..
Колкото до скандалът - според мен ефектът му е никакъв, по простата причина че масово хората не се интересуват от политиката и вихрушките покрай нея...
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Lillie

• 30532
« Отговор #194 -: Април 30, 2013, 08:01:39 pm »
Сашо Диков от 2 години пита постоянно "С какво Ц държи Б?" Ама никой не дава отговор.

Любов ли бе - да го опишеш?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #195 -: Април 30, 2013, 08:01:46 pm »
Аз пък мисля, че Б.Б играе вбанк и иска да се отърве от Цв - явно се цели разчистване на интереси на по-високо ниво..
Колкото до скандалът - според мен ефектът му е никакъв, по простата причина че масово хората не се интересуват от политиката и вихрушките покрай нея...

КАК ТОЧНО играе ва банк? пуска си сам записи за себе си от тоалетната ли?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #196 -: Април 30, 2013, 08:07:10 pm »

КАК ТОЧНО играе ва банк? пуска си сам записи за себе си от тоалетната ли?

http://afera.bg/mishena/42424.html

Сега малко по-ясен ли съм :) ?

« Отговор #197 -: Април 30, 2013, 08:15:18 pm »

Сега малко по-ясен ли съм :) ?

Сигналът го пуснаха от БСП (Станишев) и предизвикаха проверката за Крайслера.
Прокуратурата веднага провери и уличи 3-ма от МРВ.
Не виждам ръката на Бойко..... Напротив - той защити Ц и се дистанцира от противниците му в Герб ... дори ги изритаха.
Б се отказва от всички, но не и от Ц. ... Сашо Диков май ще излезе прав!

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #198 -: Април 30, 2013, 08:35:54 pm »
Защитил го е ? Кой кой защитава ? Дали Цв не е знаел за записа, до онзи ден Цв се кълне в децата си пред Б.Б че не е подслушвал незаконно, днес го погва прокуратурата, че и с "достатъчно" доказателства . Твърде подли 'удари', някак нетипични за опозицията, която само джавка както винаги. Струва ми се че някой иска да се отърве от нечия опека, но едва ли ще разберем..

*

Uran

• 6041
« Отговор #199 -: Април 30, 2013, 08:44:26 pm »
Комунягите не искат властта- твърде влошена е ситуацията. Като казвам не искат имам предвид не искат явно. Чиновниците опапаха резерва, а никой не иска да ги барне с пръст.
Област Смоля има насвеление 121 000 души включително пенсионери и мангали. Тези 121К население разполагат с 5 Районни съгилища, 5 Районни Прокуратури, Окръжен съд, Окръжна прокуратура, Административен съд, Търовски регистър, Регистър особени залози, НАП, районни поделение на НАП, N- на брой РПУ-та, Областна управа, N- на брой кметства, училища, детски градини и т.н.
Е, питам аз: Кой потребява услугите на въпросните бюджетнци? Като гледам статистическите данни, няма и 1 човече заето в частния сектор, включително и тези, които садят компири и тютюн са или пенсионери, или някъде на държавна или общинска служба.
Подобна е ситуацията в повечето Области. Ние нямаме нефт и газ, за да си позволим толкова много хора зависещи от фиска.