Здравей Гост

Новолуние в риби 2013

• 81 Отговора
  • 13077 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Новолуние в риби 2013
« -: Март 01, 2013, 01:31:04 pm »
Интересен съвпад на Венера с Новолунието... ;D

При Вас как ще бъде поставено?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Новолуние в риби 2013
« Отговор #1 -: Март 01, 2013, 01:41:09 pm »
В 12-ти дом на слънчевото завръщане :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2 -: Март 01, 2013, 01:42:16 pm »

При мен е в 5 дом и това е всичко :-)))))))))
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #3 -: Март 01, 2013, 01:44:46 pm »
Съвпад с натална венера в 9... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Март 01, 2013, 01:44:54 pm »
В 12-ти дом на слънчевото завръщане :blink:

:rolleyes:

Дай картата...на лични. :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5 -: Март 01, 2013, 01:46:01 pm »
Марая, четеш ми мислите! Преди един час тъкмо тази карта гледах! При мен единственият аспект, допустим като орбиса за лунация, е тригонът със Слънцето, което упавлява осми дом. Самото новолуние е във втори. Струва ми се, че е нещо свързано с пари, пък и наистина очаквам едни преводи около тази дата.  :blink:

С интерес ще следя и казусът на една приятелка по отношение на това новолуние, което е в нейния седми дом, а Венера от новолунието е точен съвпад с нейният десцендент!

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6 -: Март 01, 2013, 01:48:48 pm »
В 7ми, секстил с Марс в 5ти (върху марс е прогресивна венера) , квадрат венера в 4ти

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 01, 2013, 02:05:42 pm »
Марая, четеш ми мислите! Преди един час тъкмо тази карта гледах! При мен единственият аспект, допустим като орбиса за лунация, е тригонът със Слънцето, което упавлява осми дом. Самото новолуние е във втори. Струва ми се, че е нещо свързано с пари, пък и наистина очаквам едни преводи около тази дата.  :blink:

С интерес ще следя и казусът на една приятелка по отношение на това новолуние, което е в нейния седми дом, а Венера от новолунието е точен съвпад с нейният десцендент!

Вибрираме на едни и същи честоти... ;D

Тригона дава свобода...дано да ги получиш... ;D
По принцип новолунието е напрегнат аспект и би следвало да проявиш усилие за реализацията на целите си...
Къде е Юпитер в картата ти? Нептун го знам... :P

Приятелката ти...любовно обяснение ли чака? :rolleyes: Или...защо не предложение за брак?! ;D

« Отговор #8 -: Март 01, 2013, 02:12:05 pm »
Юпитер в картата ми е в Близнаци в 6 дом и упралвява 12.  :blink:
Иначе да, напоследък е на много любовна вълна. Личното ми мнение е, че иска невъзможното, но ще се радвам това новолуние да ме обори. Да видим кой накрая ще излезе прав - астрологията или аз.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Март 01, 2013, 02:18:16 pm »
Юпитер в картата ми е в Близнаци в 6 дом и упралвява 12.  :blink:
Иначе да, напоследък е на много любовна вълна. Личното ми мнение е, че иска невъзможното, но ще се радвам това новолуние да ме обори. Да видим кой накрая ще излезе прав - астрологията или аз.

В коя декада попада Юпитер? :rolleyes:

« Отговор #10 -: Март 01, 2013, 02:21:32 pm »
Трета. Не го мисли много, слаб е моя Юпитер.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 01, 2013, 02:26:47 pm »
Трета. Не го мисли много, слаб е моя Юпитер.  ;)
Къде срещаш трудностите на Юпитер? :rolleyes:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #12 -: Март 01, 2013, 02:29:42 pm »
Върху Слънцето ми в 12-ти дом  :blink: идеи какво мога да очаквам?

Новолунието или венерата ти е върху слънцето?

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Март 01, 2013, 02:35:35 pm »
Нещо...несподелено до тук...НО ПОДАРЪК ЗА БАБА МАРТА...

НАЙ-СИЛНО ВЛИЯНИЕ ОКАЗВАТ ЛУНАЦИИТЕ , КОИТО ПОПАДАТ В ЗНАКА И ДОМА НА ПРОГРЕСИВНАТА ЛУНА.... ;D

От опит и много ...мнооого изследвания...на хиляди карти вече... :blink:

Кога бяха стотици :o...Ужас...

« Отговор #14 -: Март 01, 2013, 02:37:21 pm »
Не познавам нещо като концепцията на Вслената за "щедрост" и "подарък", който попринцип хората асоциират с Юпитер. Не знам до колко е съотносимо с него, но в детството съм имала няколко достатъчно лоши злополуки, че почти не съм си загубила живота. Животът винаги ме принуждава да съм перфекционист във всяко отношение, особено в работата и образованието си, защото щастливата случайност не е нещо, което се случва на мен. Ако допусна пропуск или грешка, тя във всички случаи ще бъде забелязана и намерена, а съм виждала как на хора, които могат значително по-малко, им се разминава по стечение на обстоятелствата - просто защото имат късмет.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #15 -: Март 01, 2013, 02:42:24 pm »
В 8 дом ми попада....ще обера банка, или ще го ударя на секс
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Март 01, 2013, 02:42:46 pm »
Не познавам нещо като концепцията на Вслената за "щедрост" и "подарък", който попринцип хората асоциират с Юпитер. Не знам до колко е съотносимо с него, но в детството съм имала няколко достатъчно лоши злополуки, че почти не съм си загубила живота. Животът винаги ме принуждава да съм перфекционист във всяко отношение, особено в работата и образованието си, защото щастливата случайност не е нещо, което се случва на мен. Ако допусна пропуск или грешка, тя във всички случаи ще бъде забелязана и намерена, а съм виждала как на хора, които могат значително по-малко, им се разминава по стечение на обстоятелствата - просто защото имат късмет.

А коя е планетата..,която е най-силно проработена в картата ти?
Коя енергия усещаш най-силно? :-\

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #17 -: Март 01, 2013, 02:47:02 pm »
Благодаря за споделеното, Марая!  :blink: Следващите лунации в Овен / Везни ще са в знака на прогресивната Луна и ще мога да споделя впечатления.
Това новолуние в съвпад с Венера е в 1-ви дом, в съвпад с АСЦ-та ми и опозиция на наталната ми Луна. Да видим ще има ли събития.  :rolleyes: Новолунието образува и тригон към Марс в 8-ми и секстил към Слънцето във 2-ри. Много аспекти, надявам се да доведат до нещо.  :rolleyes:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #18 -: Март 01, 2013, 02:48:27 pm »
Марая, Сатурн определено. Въпреки, че се идентифицирам до голяма степен и с Плутон ...

*

Papy

• 4343
« Отговор #19 -: Март 01, 2013, 02:52:49 pm »
Ако допусна пропуск или грешка, тя във всички случаи ще бъде забелязана и намерена, а съм виждала как на хора, които могат значително по-малко, им се разминава по стечение на обстоятелствата - просто защото имат късмет.

Имам познат с подобен "късмет" - слънце съвпад юпитер и двете-квадрат луна