Здравей Гост

Новолуние в риби 2013

• 81 Отговора
  • 13150 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Новолуние в риби 2013
« Отговор #40 -: Март 04, 2013, 01:50:50 pm »
В моята карта новолунието попада в 4-ти натален дом и 2-ри прогресивен. Новолунието е в аспект с Нептун..управител на 4-ти... :rolleyes:
Ops...В 11-ти соларен.. ;D
« Последна редакция: Март 04, 2013, 02:04:57 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #41 -: Март 04, 2013, 02:25:30 pm »
А пък в моята карта новолунието е на к8
Марая, а аз преди няколко дена си сложих спирала,ти как мислиш противаозачатъчните по кой дом са ?

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Март 04, 2013, 02:31:18 pm »
Марая, а аз преди няколко дена си сложих спирала,ти как мислиш противаозачатъчните по кой дом са ?
2-ри....според мен.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #43 -: Март 04, 2013, 02:34:28 pm »
2-ри....според мен.

Аха......
виж ти.....ето ти сходяща квадратура на тр. Плутон към У2 имам в момента. Държа да отбележа, че спиралата е хормонална и я сложих по здравословни причини .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Март 04, 2013, 03:50:00 pm »
Интересен съвпад на Венера с Новолунието... ;D

При Вас как ще бъде поставено?
Новолуние в 7д в точна опозиция с Меркурий У1, У10 в 1д

Нови и съвършено различни потребности по отношение на другите  чрез които да реализираш аналогиите на 10-ти дом...,за да докажеш себе си...и на себе си.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Март 04, 2013, 05:02:21 pm »
Интересен съвпад на Венера с Новолунието... ;D

При Вас как ще бъде поставено?
Новолуние в 7д в точна опозиция с Меркурий У1, У10 в 1д

Нови и съвършено различни потребности по отношение на другите  чрез които да реализираш аналогиите на 10-ти дом...,за да докажеш себе си...и на себе си.... :blink:
мерси!

Моля.....

« Отговор #46 -: Март 04, 2013, 07:16:02 pm »
Новолуние в трети нат, където си ми е луната и в натала (5 транзитен).
Най-притеснително ми е съвпад на нат.Хирон с транзитен Юпитер в 4 нат., в Близнаци. Същият Хирон прави и квадратура с транз. Хирон.

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Март 04, 2013, 07:22:49 pm »
Новолуние в трети нат, където си ми е луната и в натала (5 транзитен).
Най-притеснително ми е съвпад на нат.Хирон с транзитен Юпитер в 4 нат., в Близнаци. Същият Хирон прави и квадратура с транз. Хирон.

А ти..,защо точно от Хирон се притесняваш? Би ли мотивирала страха си? Можеш ли да го споделиш?С какво го свързваш? Какво знаеш за Хирон? Какви събития си преживяла и свързваш с Хирон?

« Отговор #48 -: Март 04, 2013, 07:35:18 pm »
Не съм правила ретроспекция на аспектите на Хирон в живота ми, а и не се имам за знаеща в астрологията :-[
Знам основното - че носи голяма, кармична промяна, понякога добра, понякога лоша. Но от известно време имам проблеми със здравето на баща ми, много сериозни и всякакво аспектиране по 4 дом ме тревожи. А знам, че Хирон е тежка планета, с тежки уроци.

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Март 04, 2013, 08:02:04 pm »
Не съм правила ретроспекция на аспектите на Хирон в живота ми, а и не се имам за знаеща в астрологията :-[
Знам основното - че носи голяма, кармична промяна, понякога добра, понякога лоша. Но от известно време имам проблеми със здравето на баща ми, много сериозни и всякакво аспектиране по 4 дом ме тревожи. А знам, че Хирон е тежка планета, с тежки уроци.

Хирон не е планета...,а астероид.

Търси аспекти на Слънцето...когато става дума за родител от противиположния пол...и 10-ти дом.
Може и 4-ти...зависи , кой родител е по-изявен.

« Отговор #50 -: Март 04, 2013, 08:30:10 pm »
Мерси :)
А какво се гледа за баба/дядо? Гледах картите на техните дати на смърт и искам да сравня аспекти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Март 04, 2013, 08:34:31 pm »
Мерси :)
А какво се гледа за баба/дядо? Гледах картите на техните дати на смърт и искам да сравня аспекти.

Не мисля, че е подходящо за теб да гледаш такива неща...При условие, че сама казваш...,че от скоро се занимаваш с астрология... :blink:

« Отговор #52 -: Март 04, 2013, 08:50:59 pm »
добре ;)
Мерси за съвета :blink:

« Отговор #53 -: Март 04, 2013, 10:05:30 pm »
Възможно е това Новолуние да отключи една прогресия.На 2* е от пр.Марс,който прави тригон с пр.К12 и нат.Асц.,обаче дали ще даде някакво външно събитие,не мога да си прогнозирам  :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Март 04, 2013, 10:07:13 pm »
Възможно е това Новолуние да отключи една прогресия.На 2* е от пр.Марс,който прави тригон с пр.К12 и нат.Асц.,обаче дали ще даде някакво външно събитие,не мога да си прогнозирам  :unsure:

Какъв е наталния аспект на Марс към Луната?

« Отговор #55 -: Март 04, 2013, 10:15:29 pm »
Почти 20*,във Водолей са,Луна в 7-ми,Марс в 8-ми дом

« Отговор #56 -: Март 05, 2013, 07:15:15 am »
Новолунието ми активира 7 ,каре Нодалната ос/4-10/
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #57 -: Март 05, 2013, 03:19:06 pm »
При мен това новолуние е в точен съвпад с ИС -  22 гр. в Риби. :(
Защо ме тревожи тази мисъл...

*

Нова

• 3491
« Отговор #58 -: Март 05, 2013, 03:43:58 pm »
Точно върху АС и мерк/у3,4,7/, до градус. Каре с у1 нептун /на МС/, горе-долу след тази дата до края на месеца се налага да местя квартира. /кратко пътуване да новия дом  :-[/

:unsure: :unsure:

Точно това щях да напиша...Смяна на дом. И гледай да е близичко до вода. Карето към Нептун ще те освободи символично....

Ахаа! :P Съвпад и с прогресивна венера  :-[ Ама там само абстрактно-невярващо имам надежди, не и очаквания ))))
Абе то, ако включим и прогресиите, съвсем става весело, точен секстил с прогр мерк /ето че пак повтаряме мерка/, каре с прогрес луничка /у5/ - да не го обърна на разврат, ама само на приказки, че и без туй сатърчо се завръща към к8 и секса е само мираж )))))))))))))))))))) Развратът явно има много форми )))))
« Последна редакция: Март 05, 2013, 03:52:48 pm от Нова »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #59 -: Март 08, 2013, 08:00:51 pm »
После ми кажете, че във Ватикана няма астролози ;D

http://dnes.dir.bg/news/abdikatziata-benedikt-xvi-konklav-13307154?nt=10