Здравей Гост

Късмета и Юпитер

• 78 Отговора
  • 11236 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Късмета и Юпитер
« -: Март 01, 2013, 05:22:49 pm »
Като стана дума закарти...има няколко варианта които аз напасвам...Освен събитийната ректификация , може доста успешно да се използва 0* НА Овен...с точна и равна домофикация.
Може да се използва градуса на Слънцето за домофикация...Например Слънце на 13*51 в стрелец е АСЦ. 2-ри започва от 13*51 в козирог ..,ДСЦ е на 13*51 Близнаци...и т.н.

Има и други начини...час на АСЦ 06 часа сутринта...При по-изявените личности 12 часа на обяд...

Начини и методи бол...както се казва.
« Последна редакция: Март 01, 2013, 06:49:18 pm от astro »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
Re: Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #1 -: Март 01, 2013, 05:24:42 pm »
Силно ме съмнява тази работа. Поне и не спрямо всички хора като цяло. Знанието е злато, особено ако е в резултат на къртовски труд. Който си цени труда, себе си и времето си няма да дарява неща с голяма стойност, защото ако го прави по този начин индиректно ще покаже неуважение към себе си. Човек прави по един или друг начин всичко най-вече заради себе си, дори и даряването спада към тази графа.
« Последна редакция: Март 01, 2013, 05:29:33 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 01, 2013, 05:40:02 pm »
Силно ме съмнява тази работа. Поне и не спрямо всички хора като цяло. Знанието е злато, особено ако е в резултат на къртовски труд. Който си цени труда, себе си и времето си няма да дарява неща с голяма стойност, защото ако го прави по този начин индиректно показва неуважение към себе си. Човек прави по един или друг начин всичко най-вече заради себе си, дори и даряването спада към тази графа.

Асол,
Имаме различна ценностна система. И различни разбирания както за живота..,така и за знанието.
Аз мога да кажа...,че всяко знание НЕ Е МОЕ. То е вселенско знание..,то не ми е дадено ,за да го съхранявам...и да го пазя. То ми е дадено, за да го разпространявам. От друга страна...който го търси...го  намира. Всички гледаме...но дали всички виждаме?! Всички слушаме...но дали всички чуваме? Всеки има различен капацитет и възможности. Аз колкото повече давам...толкова повече получавам.
Дори искам да ти кажа...,че когато тук във форума са се водили битки и конфликти  съм давала пак много...и много съм получавала...Но това свързвам с опита. Изводите са за всеки от  нас...и са различни според зависи...или базовите ни интереси и намерения.
За целия си съзнателен живот разбрах...,че ни се дава точно толкова..,колкото можем да поем...какво да крия? И защо...Колкото повече знаещи...толкова повече и различни мнения...толкова повече и за мен...както и за тях!
Това за мен е уважение. Адругото наричам егоизъм..егоцентризъм...,който закърнява.

П.П. Между другото мъжа до мен..,който има Слънце в съвпад със Сатурн в близнаци в/у моя Юпитер... от близо 3г. постоянно ми казва...да не хвърлям бисерите на прасетата...
Аз обаче се съгласявам...,сякаш за миг и после пак същото... ;D И знаеш ли какво установих..,че някои прасета са бисери...:blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3 -: Март 01, 2013, 05:53:50 pm »
Грух Грух ГРух

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Март 01, 2013, 06:15:10 pm »
Не знам кой какво дава и откъде го взема :)
На някои им се дава, други полагат труд..

Аз исках една карта с ретро юпитер, дето донесъл голям късмет по дома, ама ей го-не ми се даде

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 01, 2013, 06:18:12 pm »
Не знам кой какво дава и откъде го взема :)
На някои им се дава, други полагат труд..

Аз исках една карта с ретро юпитер, дето донесъл голям късмет по дома, ама ей го-не ми се даде

Не ти се даде...,щото не е моя. А..уважението към хората гласували доверие е важно.

Виж моята..аз имам реро Юпитер..,неаспектиран и казвам за себе си..,че съм кЪСметлийка... ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Март 01, 2013, 06:20:22 pm »

Не ти се даде...,щото не е моя. А..уважението към хората гласували доверие е важно.

Виж моята..аз имам реро Юпитер..,неаспектиран и казвам за себе си..,че съм кЪСметлийка... ;D

Късметлийка по 7-ми? Не ти вярвам :)
Пък и при теб възлите са там, така че не се знае знае ли се

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 01, 2013, 06:27:30 pm »

Късметлийка по 7-ми? Не ти вярвам :)
Пък и при теб възлите са там, така че не се знае знае ли се
Както искаш..,аз ти казвам..,че съм.

М/у другото...има тема за късметлийте във форума...Извади я от нафталина... :blink: и ще прочетеш много...мнооого неща.
Това са теми, които са ни вълнували преди години по същия начин...както теб и други сега! :blink:

Знаеш..ли..,там може да съм оставила нещо ценно...за теб! Потърси го! :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #8 -: Март 01, 2013, 06:31:24 pm »
Я кажи със завещанията как си-ретро юпитер в натален дом, не като у

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Март 01, 2013, 06:41:37 pm »
засега нямам завещано на мое име, майка ми е все още жива
за по-нататък ще видим
след време пр Юпитер ще стане директен

Да е жива и здрава женицата, и аз как за завещания питам :)))

Питах преди време дали има някой с ретрограден юпитер в даден дом (без други планети за по-лесно), който да има късмет по този дом-натално

*

Papy

• 4343
Re: Късмета и Юпитер
« Отговор #10 -: Март 01, 2013, 09:19:51 pm »
Тука във форума имаше едно момиче, дето се беше разминавало на косъм при доста животозастрашяващи ситуации
Ако се познае някой, моля да се обади-пък и други ако има
Искам да ги попитам къде им е бялата луна :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 01, 2013, 09:23:11 pm »
Бялата Луна или Селена? :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #12 -: Март 01, 2013, 09:23:51 pm »

Селената :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #13 -: Март 01, 2013, 09:28:02 pm »
Марая, безусловни неща почти няма. Всички сме на първо място и егоисти и егоцентрици в по-малка или по-голяма степен - само че някои не си го признават дори и пред себе си. Дали ще е за пари, за придобиване на авторитет, опит, за самоусъвършенстване, за лично удовлетворение ..., но има причина, не е за въздух. Знанието само по себе си, не предполага нищо, ако липсва неговото осмисляне. Мен никой не е седнал да ме учи за много неща, да ми смила и обработва някаква информация наготово и да ме насочва. Но пък за сметка на това съм била поставяна в ролята на "даскал". За другото мога само да кажа, че моя опит сочи именно това, че човек трябва да е егоист.

Даването не е демонстративен процес, ако не търси някакъв тип отплата, а ако изпитваш желание да го афишираш и заявиш на всеослушание, може би търсиш такава, някаква ответна реакция ?

« Отговор #14 -: Март 01, 2013, 09:37:32 pm »
Аз мисля като Марая.

За мен даването е щастие. Колкото повече давам, толкова повече получавам. Но не давам, за да получа. Просто съм такъв човек.

Знанията са за всички.

Пробвала съм да бъда егост, Asol, но не се чувствам щастлива. Човек не е нужно да бъде егоист, достатъчно е да се уважава и да се грижи за себе си, и задължително много да се обича.  Но егоизмът е равен на нещастие. Егоизмът е да се радваш на чуждото нещастие. Дай, прости, помогни, това прави душата ти лека.
« Последна редакция: Март 01, 2013, 09:42:34 pm от ladycharm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Март 01, 2013, 09:38:11 pm »

Селената :)
20*24 Скорпион...

*

Papy

• 4343
« Отговор #16 -: Март 01, 2013, 09:43:42 pm »
Selen-h56 в астрото-вижте дали ви съвпада с нещо

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 01, 2013, 09:48:15 pm »
Selen-h56 в астрото-вижте дали ви съвпада с нещо

;D

19:47 козирог в натала.... ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #18 -: Март 01, 2013, 09:49:11 pm »
Относно даването-всеки психолог ще ви каже каквото ви каза асол-все нещо храни у нас-дори и без да го съзнаваме
И егото е нещо здравословно да го имаш (за тези, които ще се противят :) )

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Март 01, 2013, 09:55:37 pm »
Относно даването-всеки психолог ще ви каже каквото ви каза асол-все нещо храни у нас-дори и без да го съзнаваме
И егото е нещо здравословно да го имаш (за тези, които ще се противят :) )

Може...,не спорим....

Аз съм учила психология цели 3 г. и бих казала друго... ;D