Здравей Гост

Късмета и Юпитер

• 78 Отговора
  • 11275 Прегледи
Re: Късмета и Юпитер
« Отговор #20 -: Март 01, 2013, 09:58:58 pm »
Егото - да, но егоизмът в общия му смисъл свързваме с отрицание. Ако тръгнем да разнищваме, разбира се, че стигаме до извода, че егоизмът е задължителен.

Но в този общия смисъл аз лично го свързвам с нарцистичен тип човек, който рядко е щастлив и избива нещо.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #21 -: Март 01, 2013, 09:59:18 pm »
Хм какво противене на меннапример  какво ми дава според тебе с този съвпад с луната и сега с транзит през 12ти ,мх да пътувах до Италия ама не емигрирах там само се влюбих.

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Март 01, 2013, 10:03:37 pm »
След като никой не е дипломиран психолог, предлагам да сметнете селена :)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #23 -: Март 01, 2013, 10:07:52 pm »
[/quoteЕ аз нз изобщо къде е при мен.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Март 01, 2013, 10:51:59 pm »
Моята във втори.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #25 -: Март 01, 2013, 11:00:50 pm »
Не знам кой какво дава и откъде го взема :)
На някои им се дава, други полагат труд..

Аз исках една карта с ретро юпитер, дето донесъл голям късмет по дома, ама ей го-не ми се даде

майка ми има ретро юпитер в 4-ти дом - та разширение има  ;) по буквалното тълкуване на 4-ти дом

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Март 01, 2013, 11:14:24 pm »
Аз съм дипломиран психолог - консултант  :blink: но започнах изречението с аз и вече се хваля, така че всеки сам да си направи изводите какво мисля по въпроса  :mellow:

;D...Това добре...

Но за мен не беше тайна... :P Личи си.... ;)

Та..какво за оня асц.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Март 01, 2013, 11:29:54 pm »
Аз съм дипломиран психолог - консултант  :blink: но започнах изречението с аз и вече се хваля, така че всеки сам да си направи изводите какво мисля по въпроса  :mellow:

;D...Това добре...

Но за мен не беше тайна... :P Личи си.... ;)

Та..какво за оня асц.... :rolleyes:
Няма да се оправдавам ;D много съм горда, през целия си живот съм помагала и ще продължавам, но не го премълчавам, а това е грях, май този път на изповедта, ще се позабавя повечко ;D
Кой асцендент? Това към мен ли беше адресирано?

Ъхъъ... ;D

На Волен... :rolleyes:

Можеш ли да се опиташ да познаеш с кой вид психология съм се занимавала?

Струва ми се..,че при теб е социална... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Март 01, 2013, 11:53:32 pm »
Писах ти за Волен в темата :blink:
Ти си явен политически психолог  :rolf:
Семейна психология е моята :blink:
Мисля, че твоята е когнитивна, ти се стремиш да опознаваш хората и мисля, че сега е точният момент да се усъвършенстваш още (транзита на Сатурн през 12 и Юпитер съвпад Юпитер)

Шест...шест...шест...

Чакай малко чалга...http://www.youtube.com/watch?v=Mu_XCp7R9_w

:wub:

Страшна си...Утре те чакам....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #29 -: Март 02, 2013, 07:18:54 am »
Ретро Юпитер не е чак толкова късметлийски. Моят е в 10ти във взаимна рецепция с диспозитора си. значи трябва да е двойно поставен. Но Стрелез е интерсептиран в 3 и това убива мечтите в мен за късмет ;-);-);-)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Март 02, 2013, 07:23:40 am »
Това с интерсептираните знаци...дали е възможно човек да не ги усеща, когато няма планети в тях и обратно?

*

Asol

• 4140
« Отговор #31 -: Март 02, 2013, 09:24:48 am »
То и аз не съм дипломиран психолог. Никога не съм учила психология по книжки и като изучавана дисциплина някъде. Тапия за компютърна грамотност също нямам. Това какво говори за мен ?  :blink:

« Отговор #32 -: Март 02, 2013, 09:34:37 am »
Хм какво противене на меннапример  какво ми дава според тебе с този съвпад с луната и сега с транзит през 12ти ,мх да пътувах до Италия ама не емигрирах там само се влюбих.

Обаче при теб има интересно натално положение - Венера управлява едновременно 5-тия и 12-тия дом и е в квадратура с Луна и Юпитер в 5-ти. Транзитният Юпитер през 12-тия ти дом я тригонираше доскоро. Друг път влюбвала ли си се в чужденец или при престой в чужбина? На теория настоящото влюбване ми изглежда не просто единично събитие, а тенденция.

*

Papy

• 4343
« Отговор #33 -: Март 02, 2013, 10:39:46 am »
То и аз не съм дипломиран психолог. Никога не съм учила психология по книжки и като изучавана дисциплина някъде. Тапия за компютърна грамотност също нямам. Това какво говори за мен ?  :blink:

Ужас, Асол :)

« Отговор #34 -: Март 02, 2013, 11:18:28 am »
Ти си явен политически психолог
Семейна психология е моята
Мисля, че твоята е когнитивна, ти се стремиш да опознаваш хората и мисля, че сега е точният момент да се усъвършенстваш още (транзита на Сатурн през 12 и Юпитер съвпад Юпитер)

Тежко и горко на българите от такива "психолози", които така лесно определят школите и направленията в психологията, и само във фантазиите са дипломирани практици.

Поне вече разполагам с богата база, за да ви включа в курсовия си проект за поведението на човека във виртуалното пространство.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #35 -: Март 02, 2013, 11:34:35 am »
Папи интерсепт. знаци ги усещам,  но само в една област. Да ти кажа при мен са свързани с интерсептираните домове доста силно
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Март 02, 2013, 11:52:28 am »
Аз има ретро Юпитер в ствпад с ретро Уран в 3 дом. Имала съм "късмет" за неща, които след това са определяли насоката в живота ми- нещо като мах на крило на пеперуда да предизика торнадо- теория на хаоса. ;D
Пример: случайно, приятели ме информират, че могат да ми предложат евтина гарсониера под наем. От възможността да остана във Варна, веднага след дипломирането ми през 1992г.(заради вече "осигуреното" жилище), произтекаха и всички други случки в живота ми. Това, с наема беше важно, защото, по него време, по никакъв начин не можех да разчитам на родителите си- баща ми беше безработен, а крилото на къщата ни, в която живеех, беше съборено и все още нямаше нищо построено. Направо си бях бездомна. ;D

Е, можех и да се оженя за тогавашното ми гадже- имах предложение за брак. :blink:
« Последна редакция: Март 02, 2013, 12:51:06 pm от Uran »

*

abroad

• 2187
« Отговор #37 -: Март 02, 2013, 12:28:44 pm »
три приятелки - едната с ретрограден Юпитер в интерсептирани Риби в 1ви - късметлийка е, що да не е - висока е ;D
втората - с ретрограден Юпитер в Рак в 10ти - има добра кариера
третата - с ретрограден Юпитер в Риби в 6ти - тук не знам точно какъв късмет да търся - по отношение на работна среда - няма, в ежедневни дейности - има

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Март 02, 2013, 12:48:52 pm »
Никога не съм учила психология по книжки и като изучавана дисциплина някъде.

Достатъчно е да учиш астрология, тя в осъвременената си форма нали включва от 80 до 90% психология. :)

Това, разбира се, не ни прави психолози и не е равностойно на специлизирано обучение по диспиплината. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #39 -: Март 02, 2013, 01:34:01 pm »
Исках друго да кажа, ако човек няма афинитет към нещо, никаква образователна форма не може да му го развие. От друга страна сухото знание и изчитането на камион книги и дипломата без разбиране и вникване в материята, не прави никого добър в дадена област.  :blink:

« Последна редакция: Март 03, 2013, 06:26:12 pm от Asol »