Здравей Гост

Късмета и Юпитер

• 78 Отговора
  • 11201 Прегледи
Re: Късмета и Юпитер
« Отговор #40 -: Март 02, 2013, 01:49:32 pm »
Психологът не помага, а слуша. Да му мислят психиатрите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Март 02, 2013, 02:05:37 pm »

По тоя повод един познат астролог казваше следното (на клиентите си): "Не си при психолог, тук говоря аз".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Март 02, 2013, 02:11:53 pm »

Кош за душевни отпадъци.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #43 -: Март 02, 2013, 04:52:09 pm »
Имах предвид коментара ти, който... Както и да е всъщност.

По Нептун са ясновидците, а не психолозите. Нептун е интуицията, по Плутон - подсъзнанието, а по Луната е душата.

Уау, в грешка си със сигурност за школата, която ми определи така леко. Учаща съм все още.

*

Papy

• 4343
« Отговор #44 -: Март 02, 2013, 06:03:13 pm »
Мерси, акрукс :)

До момента по-скоро си оставям на моето относно ретр юпитер и влиянието му по местообитание, но понеже имаше и примери в обратната посока, тях ще ги питам още неща като ги прочета внимателно

« Отговор #45 -: Март 02, 2013, 06:03:57 pm »
"Нито един астролог – а също нито един психоаналитик  – не може да интерпретира живота и съдбата на ниво по-високо от това, на което самия той функционира."
То и затова се казва, че за всеки човек си има специалист, а и всеки според нивото си търси.
Трудно е да гледаш към небето и да отидеш на консултант, който гледа към часовника и портфейла...

Нептун скорпион в 3д в секстил с Плутон У3 на АСЦ- мене ми не требе да учим психология  ;D
Извън шегата, от малка имам ясновидски сънища, усещане за хората от разстояние и усещания за други неща- природни катаклизми, от този род , офф
То, защото масово българите сме родени психолози, затова сме все в крайните класации по щастие и пр.

*

Papy

• 4343
« Отговор #46 -: Март 02, 2013, 06:12:01 pm »
Мдаа-пълно е с ненормалници
Ама те са като пияните-под масата пада, но вика "не съм пиян"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Март 02, 2013, 06:15:43 pm »
То, защото масово българите сме родени психолози, затова сме все в крайните класации по щастие и пр.

Че кой е казал, че сред психолозите също няма пациенти?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #48 -: Март 02, 2013, 06:45:54 pm »
Мдаа-пълно е с ненормалници

това заключение за кого се отнася?

Нали съм ви споделяла, че хората с отклонения особено много ме харесват и идват да се потоплят :)
Та наблюденията са в/у случайни улични субекти
(хахаха-а можех да кажа-от форума  ;D)

*

Papy

• 4343
« Отговор #49 -: Март 02, 2013, 06:50:17 pm »
За Уран-няма да те броя в проучването заради съвпада с уран-на някои хора тая планетка им дава (и на мен вкл)

За аброуд-тази приятелка с юпитер в риби в 1-ви-здрава ли е
Онази с юпитер в 6-ти-и тя как е здравословно, и по-важно-лесно ли си сменя местоработите?

*

Papy

• 4343
« Отговор #50 -: Март 02, 2013, 06:54:04 pm »
Акрукс, имам 3 карти с ретро Юпитер в 8 дом - в едната има наследство, но в другите 2 са доста големи печалби от хазарт. Единият навремето печели шестица от тотото и си купува апартамент, и при тримата се случва след 40 годишната им възраст.

Това с 40-те пак ми намирисва на уранова намеса-може ли да е?

*

Papy

• 4343
« Отговор #51 -: Март 02, 2013, 09:12:10 pm »

Това с 40-те пак ми намирисва на уранова намеса-може ли да е?

Да, внезапно и неочаквано е.

Ами тогава не ги пльокай при ретро юпитер, ами кажи уранът играе ли :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Март 02, 2013, 09:30:17 pm »
и да кажа, че хич не ми е хубаво ;D понякога ми се иска нищо и никой да не усещам, че някои неща ми идват в повече
който не го е преживял няма да те разбере, преди малко, като споделих за себе си, не го написах за хвалба
при мен Нептун освен секстила с Плутон У3 е в съвпад с Марс у3, с Акрукс и с Лилит
както и да е, тук е темата за късмета и щедрия Юпитер- от юли тр Уран ще се навърта около моя Юпитер в 8д на 15гр овен, точен съвпад ще имат през март 2015, когато тр Юпитер ще е в тригон с наталния
хм, тогава тр Плутон ще е в квадрат с натален Юпитер и Венера и в съвпад ЮЛВ в 5д- какво може да означава всичко това?

Да играеш повече тото..,хазарт...Щото ще ти трябват пари за бебешки дрешки и играчки.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #53 -: Март 02, 2013, 09:31:22 pm »
Акрукс, тогава и тр сатурн ще влезе в играта с едни квадрати

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Март 02, 2013, 09:39:37 pm »
Да играеш повече тото..,хазарт...Щото ще ти трябват пари за бебешки дрешки и играчки.... :blink:
Марая, от твоята клавиатура в божиите уши!
И ще си почетен гост на кръщенето на внука или внучката, каквото пусне щъркела, пари да има само да му платим  ;D

;D Може и две да са...Наведнъж...
С този аспект....

Я кажи къде ще бъде ПР.Луна?

*

Papy

• 4343
« Отговор #55 -: Март 02, 2013, 09:41:58 pm »
Акрукс, тогава и тр сатурн ще влезе в играта с едни квадрати
тр Сатурн в стрелец ще е в хармоничен аспект с моите Луна, Слънце, Юпитер, Сатурн и Венера

Мда-и кв към уран в 12-ти и тр нептун-в опозиция от 6-ти
То в тоя период нямаш точка от картата неактивна

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Март 02, 2013, 09:48:37 pm »

;D Може и две да са...Наведнъж...
С този аспект....

Я кажи къде ще бъде ПР.Луна?
в 6д водолей, разходящ съвпад със Сатурн У5, У6 в края на 5д

Мдаа...Ще има бебе...И ангажименти и пари...Нямам ти данните за съжаление...

*

Papy

• 4343
« Отговор #57 -: Март 02, 2013, 09:53:36 pm »
А реално събития идват ли?

*

Papy

• 4343
« Отговор #58 -: Март 02, 2013, 10:03:03 pm »
А реално събития идват ли?
разбира се
при мен и с мен никога не е скучно :P

Мда-ма ти нямаш много квадрати, така че предполагам повече е купон, отколкото гърч

« Отговор #59 -: Март 02, 2013, 10:13:20 pm »
и да кажа, че хич не ми е хубаво ;D понякога ми се иска нищо и никой да не усещам, че някои неща ми идват в повече
който не го е преживял няма да те разбере, преди малко, като споделих за себе си, не го написах за хвалба
при мен Нептун освен секстила с Плутон У3 е в съвпад с Марс у3, с Акрукс и с Лилит
както и да е, тук е темата за късмета и щедрия Юпитер- от юли тр Уран ще се навърта около моя Юпитер в 8д на 15гр овен, точен съвпад ще имат през март 2015, когато тр Юпитер ще е в тригон с наталния
хм, тогава тр Плутон ще е в квадрат с натален Юпитер и Венера и в съвпад ЮЛВ в 5д- какво може да означава всичко това?
Мен какво ли ще ме чака през тоя период? ;D Наталното Слънце У2 ми е в същия градус,а пр.Юпитер по това време вече ще е в сходящ съвпад с него.Може и на мен да вземе да ми излезе късмета  ;D