Здравей Гост

Фазата на Луната и темпераментът

• 111 Отговора
  • 13748 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Фазата на Луната и темпераментът
« Отговор #100 -: Март 03, 2013, 07:31:03 pm »
Преживяно и споделено...Точно и вярно! Потвърждавам го!

Пфуу, и на мен скоро ми предстои!
Но нищо по-неприятно от последните няколко години вече не мога да си представя - каквото и да е то, няма да е по-лошо.

Върнах се във времето назад (2001 г.), когато Юпитер ми транзитираше в съвпад с Луната, но тогава имаше друга конфигурация - Юпитер/Раху върху Луна. Изключително напрегнат и неспокоен емоционално период, доста ме разтресе тогава. Но ще използвам негативната минала опитност, за да не повтарям същите грешки (имаше замесен мъж --> любовен триъгълник --> разбити илюзии).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Март 03, 2013, 08:00:14 pm »
Чакам възврата на Юпитер... ;D

И от там...мисля,че по ведическата влизам в един друг период...август. ;D

Разчитам на Плутон тригон Луна...на Сатурн тригон Сатурн....и на водолейската ПР. Луна..,която в интерес на истината много ми пасва.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Март 03, 2013, 09:06:02 pm »
Материала е интересен... :blink:

Изпратен е в обзорни теми..,за да не потъне в прах!

Благодаря Акрукс...за труда.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Март 03, 2013, 09:07:42 pm »
На толкова подробно описание на всички лунни фази и аз не съм попадала, благодаря.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Март 03, 2013, 11:02:49 pm »
Уран в момента ми е в точен съвпад със Слънцето, Юпитер е в секстил - нито внезапни озарения ме спохождат, нито ми е интересен и вълнуващ животът, по-скоро обратното. Направо имам чувството, че се задушавам... Започват по-силно да ме дразнят дребните неща, на които преди може и да съм обръщала внимание, но не са предизвиквали у мен такава вътрешна съпротива - дразнят ме повече от всякога неадекватно движещите се хора в супермаркетите, сякаш нарочно се блъскат в мен, а все се старая да ги заобикалям с количката, като безмозъчно стадо се държат.  :-\

На път съм да стана холерик.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #105 -: Март 03, 2013, 11:10:55 pm »
Акрукс-много хубава информация-за първи път чета нещо, дето ме описва в голяма степен
Мерси :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #106 -: Март 03, 2013, 11:14:43 pm »
На мен тр на уран към слънце винаги са носели интересни неща, често и мъже
И в други карти съм го виждала

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Март 03, 2013, 11:18:21 pm »
Отпусна ме секстилът на Юпитер със Слънцето, а съвпадът на Урана ми предстои.

В момента Юпитер и Уран ми аспектират Слънцето, но не е като първия път, през лятото - тогава ме споходи неочакван късмет, в началото не го осъзнавах като уникална възможност, впоследствие го оцених, след промяна в обстоятелствата. Наистина беше шанс и на косъм бях да се размина с него, сега щях да съм в много по-тежко положение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Март 03, 2013, 11:20:58 pm »
На мен тр на уран към слънце винаги са носели интересни неща, често и мъже
И в други карти съм го виждала

При мен аспектите към Слънцето са повече професионално ориентирани, носят промени в служебен план или в статуса.

Транзити към Марс - мъже, промени в любовните връзки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Март 03, 2013, 11:27:02 pm »
Познавам много хора, които сами си бягат от късмета, а после съжаляват.

Често и при мен така се получава - заради присъщото ми съмнение, недоверие и колебание пропускам много възможности. И това пиленце щях да го изтърва, ако човекът отсреща не беше форсирал нещата за мое добро.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Март 04, 2013, 02:54:09 pm »
Може би трябва да пуснем отделна тема за шансовете...

Някъде във форума трябва вече да имаме отделна тема за късмета, но нищо не пречи да пуснем още една за шансовете - пропуснати и оползотворени, според заложеното в хороскопа.

Много са причините, поради които човек може да пропусне удобен шанс - несигурност, недоверие, колебание, завишени критерии или морални задръжки... Спрямо текущия времеви момент можем да не оценим дадено нещо като шанс, впоследствие обаче нещата добиват друга перспектива и често си казваме "само ако го бях направил...!".

Понякога си мисля, че е нужно да има и известна доза авантюризъм, за да приемаш дадените ти шансове.

Ако искаш, направи нова тема, ще пренеса там моя пост.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #111 -: Март 25, 2013, 06:21:39 pm »
Определено...накшатрата на Луната при мен Бхарани ме описва много точно... :o

"Те имат свои собствени принципи и не позволяват  съвети  и предложение дори от техните роднини  . Те са величествени и импулсивни при вземането на решения. Тези аспекти на характера им не винаги са харесвани от другите хора, независими с чисто сърце.

Хората, родени под Bharani nakshatra са приятелски настроени и лоялни към техните близки. Те търсят логика във всичко и за това си качество, те са критикувани от другите. Те стават известни в обществото."

Една малка част..много характерна за мен... :blink:

...и аз съм с такава позиция на моята Луна....и като разгледах и прочетох инфо за някои други накшатри и особено диспозиторите им  останах удивена от верността на тази древна наука....и понеже моята Луна е диспозирана от Венера аз за това може би усещам много силно точно влиянието на Венера...а и в натала ми тази планета е на трон и в телец имам стелиум.....но забелязах ,че се покриват нещата със западната астрология,щото-четох за Ашлеса/дано не сгреших името й/ - тя е диспозирана от Меркурий  и наистина в натала Меркурий е У1  и е в дева...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)