Здравей Гост

Наводнение

• 33 Отговора
  • 6315 Прегледи
*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« -: Март 13, 2006, 10:23:27 am »
Не че е нещо ново под Слънцето, но ми е интересно дали има аспект, който да подсказва подобни неща.

Сигурно сте забелязвали как по едно и също време започват да се развалят разни неща у дома - ел. уреди и прочее.

При мен така първо протече пералнята, а в събота се наводни и почти целия апартамент, че и съседите под мен  :D  :D , но от казанчето в банята! :lol:

Много вода, много нещо!
И навън и вътре! ;)
Все още ми е влажно и мокро!!!  :ph34r:  

*

Kali

• **
  • 1411
Наводнение
« Отговор #1 -: Март 13, 2006, 11:57:44 am »
И на мен ми се развали пералнята на няколко пъти през февруари. Досега  е работила безотказно/ 6 години/. Наводнение още не съм имала. :)  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #2 -: Март 13, 2006, 01:30:01 pm »
Е, пожелавам ти и да нямаш!
Доста е неприятно насред дъжда и снега навън!  :ph34r:  

*

АН

Наводнение
« Отговор #3 -: Март 13, 2006, 05:57:03 pm »
С водите се свързва Нептун, а когато радикалният Нептун е активиран с опозиция от транзитния Марс, са възможни разни провокации, свързани с вода :)

Иначе за разни проблеми с домакински уреди гледаме 4-ти дом и управителя му, но в случая там не виждаме причини и значи насочваме вниманието към Марс....

Аз бих имала едно на ум и за всякакви други събития, свързани с подобен аспект между Марс и Нептун - не е препоръчително човек да е разсеян, трябва да си пази ключове, пари и разни други неща, които могат да му бъдат откраднати.

Понякога тоя аспект се свързва и с проява на разни подсъзнателни желания - има ли нещо подобно при теб? :)  

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Наводнение
« Отговор #4 -: Март 13, 2006, 11:47:50 pm »
Меркурий е ретрограден, а това е сигурно доказателство, че ще се проявят всички възможни закони на Мърфи и че всичко, което може да се развали, ще се развали.
Следствие: Всичко, което не може да се развали, също ще се развали.  :P  

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #5 -: Март 14, 2006, 08:58:40 am »
Цитат
Аз бих имала едно на ум и за всякакви други събития, свързани с подобен аспект между Марс и Нептун - не е препоръчително човек да е разсеян, трябва да си пази ключове, пари и разни други неща, които могат да му бъдат откраднати.
А така!

Сега докато оправят аварията в къщи, всичко е изключено /поне докато не съм си у нас/.
А всъщност въпросния ден на случката за малко да влязат с взлом у нас!!!
Много по Марсовски наиситна!
Но предпочитам да се спре до тук, че ми разхлопа нервите достатъчно тази история :angry:  :ph34r:

Цитат
Понякога тоя аспект се свързва и с проява на разни подсъзнателни желания - има ли нещо подобно при теб? :)

Ами АН, как да преценя това?
Ние непрестанно си имаме подсъзнателни желания и просто понякога се случва да ги уловим и да разберем за тях, а друг път си я караме така....
Та - има - да - купища!!!!  :D  :D  :D
Сега предстои да се разбере дали ще ги бъде наяве  ;)  

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #6 -: Март 14, 2006, 09:02:23 am »
Цитат
Меркурий е ретрограден, а това е сигурно доказателство, че ще се проявят всички възможни закони на Мърфи и че всичко, което може да се развали, ще се развали.
Следствие: Всичко, което не може да се развали, също ще се развали.  :P
Параграф 22! :D  

*

АН

Наводнение
« Отговор #7 -: Март 14, 2006, 06:24:58 pm »
И виждате ли какво става мунданно при точната квадратура на Юпитер и Нептун сега на небето - изобилие от вода - снегове и дъждове - нищо, и това ще мине :)

Няма как да стане без грижи и проблеми, но като не са много големи, трябва да се опитваме да действаме по оная схема - всеки проблем пред нас да го виждаме като стъпало и да стъпим на него,  за да вървим напред и нагоре :)
Ако последното го прехвърлим към пералнята, измисли си някакъв извод, който поне да прилича стъпало :D  

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #8 -: Март 15, 2006, 09:17:47 am »
Цитат
Ако последното го прехвърлим към пералнята, измисли си някакъв извод, който поне да прилича стъпало :D
Аз си намерих обяснение за ситуацията - такова символично.
И то в момента, в който се случи.
Нищо, че по принцип не трябваше да се стига до наводнения и прочее, защото и за 2-те аварии профилактично бях викала майстор 3 месеца по-рано!  :ph34r:

Та символиката я намерих в принципа за компенсацията.
Ако си избегнал по някаква причина да се случи нещо нежелано, то обезателно се проецира в-ху нещо друго.
Същото е като с движението на водата - ако я отбиеш от пътя й, тя ще намери пробойна и така или иначе ще продължи по друг път :D  :D  :D
« Последна редакция: Март 15, 2006, 09:18:40 am от lin »

*

kaily

• 5145
Наводнение
« Отговор #9 -: Март 15, 2006, 02:14:24 pm »
Нежеланото се случва, за да си учим уроците.
Ако си научим бързо или пък преждевременно уроците, нищо нежелано няма да се случи.
Бог не е садист, а само строг учител.

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #10 -: Март 15, 2006, 02:44:26 pm »
Цитат
Нежеланото се случва, за да си учим уроците.
Ако си научим бързо или пък преждевременно уроците, нищо нежелано няма да се случи.
Бог не е садист, а само строг учител.
Така си е  :D

Не би ми и хрумнало да нарека Бог така!   :)  

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #11 -: Март 15, 2006, 02:45:58 pm »
Цитат
... не е садист, а само строг учител.

Това ти изречение как върви за определение на Сатурн ...
Тц, тц!
Просто се сетих - м-ду другото!  ;)  

*

kaily

• 5145
Наводнение
« Отговор #12 -: Март 15, 2006, 03:56:31 pm »
Ми и Сатурн да го наречеш, само че Сатурн има много грозна слава, бог е възприет като милостив все пак.

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #13 -: Март 15, 2006, 04:56:19 pm »
Цитат
Ми и Сатурн да го наречеш, само че Сатурн има много грозна слава, бог е възприет като милостив все пак.
Като човек сърбал попарата на Сатурн, бих казала, че грозната слава на Сатурн е равна на грозен слух  :D  :D  :D

Той си е абсолютния учител!
А на истинските учители милостта не е чужда!  ;)  

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
Наводнение
« Отговор #14 -: Март 15, 2006, 09:04:22 pm »
Цитат
Не че е нещо ново под Слънцето, но ми е интересно дали има аспект, който да подсказва подобни неща.

Сигурно сте забелязвали как по едно и също време започват да се развалят разни неща у дома - ел. уреди и прочее.

При мен така първо протече пералнята, а в събота се наводни и почти целия апартамент, че и съседите под мен  :D  :D , но от казанчето в банята! :lol:

Много вода, много нещо!
И навън и вътре! ;)
Все още ми е влажно и мокро!!!  :ph34r:
миналия месец имаше наводнение в къщи,от казанчето в банята нещо. Комшиите разбиха вратата ни да спрат водата . Нормално за нептун ,или уран транзитен в риби върху луна.

за електроаварии търси уран,то при мен уран винаги си е в къщи :D  

*

Lillie

• 30532
Наводнение
« Отговор #15 -: Март 15, 2006, 10:26:49 pm »
Миналата година горе-долу по същото време по време на съвпад на тр. Уран с наталното ми ИЦ  изневиделица се развали цялата вградена техника вкъщи - то не едно-две неща, а...всичко  :blink:  :o  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #16 -: Март 16, 2006, 09:48:45 am »
Цитат

миналия месец имаше наводнение в къщи,от казанчето в банята нещо. Комшиите разбиха вратата ни да спрат водата . Нормално за нептун ,или уран транзитен в риби върху луна.

Абсолютно същата история - казанче - с разликата, че хванах съседите на вратата - преди да има взлом!  :D
А сега и пералнята заплашва с подобни изяви  :angry:  

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #17 -: Март 16, 2006, 09:49:48 am »
Цитат
Миналата година горе-долу по същото време по време на съвпад на тр. Уран с наталното ми ИЦ  изневиделица се развали цялата вградена техника вкъщи - то не едно-две неща, а...всичко  :blink:  :o  :lol:
Ау!
Е, това си е сериозно!
Поне никой не е пострадал!!!!
Но пък бърка дълбоко в джобовете  :(  

*

АН

Наводнение
« Отговор #18 -: Март 16, 2006, 06:06:21 pm »
Цитат

А сега и пералнята заплашва с подобни изяви  :angry:
Какво все пак и беше на пералнята? :) Запушен филтър от някоя дреболийка по невнимание или технически проблем?

Щото невниманията са по Нептун, пък техническите проблеми - по Уран :)

Макар че Нептун всякак е намесен - при контрол и внимание далеч преди да почне да прелива водата се усеща по шума, дори да няма прозорче пералнята :)  

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #19 -: Март 21, 2006, 12:12:09 pm »
Цитат
Цитат

А сега и пералнята заплашва с подобни изяви  :angry:
Какво все пак и беше на пералнята? :) Запушен филтър от някоя дреболийка по невнимание или технически проблем?

Щото невниманията са по Нептун, пък техническите проблеми - по Уран :)

Макар че Нептун всякак е намесен - при контрол и внимание далеч преди да почне да прелива водата се усеща по шума, дори да няма прозорче пералнята :)
Технически е проблемът.  :(
Водопроводчикът вдигна ръце и каза, че не била за него тая работа...

А шума от течаща вода (недай си Боже) ще го чуя... ако съм в къщи! :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

Много са хитри тия... Нептун ли, Уран ли...
За да се застраховам докато дойде майстор, спирам централно крана към пералнята. Обаче и той прокапа!
 :blink:  :ph34r:
Като е развит /т.е. не е спряна водата/ не капе!  :blink:  :ph34r:

Битовизми!