Здравей Гост

Наводнение

• 33 Отговора
  • 6300 Прегледи
*

АН

Наводнение
« Отговор #20 -: Март 22, 2006, 05:27:52 pm »
е, що битовизми :D  - то с влиянието на звездите рядко се срещаме едно към едно :D  - освен в разни звездни нощи :D

Иначе търсим окултни послания :D  - магическо /Нептун/ проявление на технически /Уран/ проблем :D

Реши ли го? :)  

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #21 -: Март 22, 2006, 05:51:09 pm »
Ами тази седмица няма да успея и мнооого се надявам Уран да не се възползва от това!!!!
Затрупала съм се с толкова задачки, че няма да смогна и с тази, а обичайно точно тогава ти се случват "непредвидени", неприятни случки.  :(  :ph34r:

Следя сънищата обаче... има сигнали повече за здравословни проблеми, отколкото друго, като че ли...
Снощи пак беше любимата тема със зъбите  :angry:  :angry:  :angry:
Ще видим.

*

АН

Наводнение
« Отговор #22 -: Март 22, 2006, 07:04:25 pm »
Цитат
Ами тази седмица няма да успея и мнооого се надявам Уран да не се възползва от това!!!!
Затрупала съм се с толкова задачки, че няма да смогна и с тази, а обичайно точно тогава ти се случват "непредвидени", неприятни случки.  :(  :ph34r:

Следя сънищата обаче... има сигнали повече за здравословни проблеми, отколкото друго, като че ли...
Снощи пак беше любимата тема със зъбите  :angry:  :angry:  :angry:
Ще видим.
Зъбите какъв персонален символ биха могли да са ти, освен здраве?

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #23 -: Март 23, 2006, 10:08:11 am »
Ами понеже същия ден произтекоха разни ядове в работата - разправии, скандали, в които ме въвлякоха без да има никакво основание и моя реална намеса...
може би това да е?!

Всъщност сънят беше, че ми се отчупи зъб наполовина и видях, че отделената част е гнила  :(
После май половината, която си ми остана, като че ли я харесах как стои и така сред другите зъби  :)

Та, може би и тревоги някакви да са...
« Последна редакция: Март 23, 2006, 10:08:29 am от lin »

*

АН

Наводнение
« Отговор #24 -: Март 23, 2006, 05:51:46 pm »
Цитат
Ами понеже същия ден произтекоха разни ядове в работата - разправии, скандали, в които ме въвлякоха без да има никакво основание и моя реална намеса...
може би това да е?!

Всъщност сънят беше, че ми се отчупи зъб наполовина и видях, че отделената част е гнила  :(
После май половината, която си ми остана, като че ли я харесах как стои и така сред другите зъби  :)

Та, може би и тревоги някакви да са...
Сякаш няма в хороскопа ти сега силна намеса ни на Марс за  скандали, ни на Сатурн за здраве...Може би някъде другаде да търсим посланията на сънищата със зъбите...

Ако приемаме, че сънищата са предсказателни, то подсъзнанието ни е уловило вече нещо и сега го препраща към съзнанието, макар и чрез символи...Т.е. имало е нещо недоловимо из въздуха в служебната атмосфера, още преди да сънуваш и преди да се случи на практика...

Може би съзнанията ни, ако имаха скоростта на обработка на ивформация на подсъзнанията, щяхме да сме далеч по-съвършени :)  

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #25 -: Март 28, 2006, 07:11:01 pm »
Благодаря, че погледнала картата ми АН!  :)

Такава пролетна умора ме е налегнала... и съм се дистанцирала лекичко от работните процеси (доколкото вобще това е възможно)
Дано не ми се стовари нещо ненадейно!!!
Все пак човек има право на кратка пауза.  :D

Сънищата започнаха да се редуват.
Сънувам хора, за които не бих се сетила наяве.
Хора от далечното минало и такива, които нямат досег отдавна до живота ми, че и когато са имали, не са били значими.
Защо изплуват?!
Толкова ли няма друго за сънуване? :D  :D  :D  

*

Kali

• **
  • 1411
Наводнение
« Отговор #26 -: Март 29, 2006, 02:33:47 pm »
Здравей Lin,
Oтново искам да отбележа едно странно съвпадение. Последната седмица аз също сънувах хора, за които не се бях сещала с години. Бих могла да очаквам, че ще ги срещна или нещо ще чуя за тях. Засега подобно развитие няма. Всъщност имам и предисловие. Преди да започна да ги сънувам имах доста нервен период, просто откачах. Като резултат, не само на това, промених начина на общуване с важни за мен хора/ майка ми и баща ми/. Всичко това ме изтощи физически и психически и точно в този момент се сетих за един съвет на АН/ да потърся някакви техники/. И аз отидох на йога. Момичето, което водеше упражненията ми даде диск с мантри, невероятна музика. Същата вечер започнах да сънувам.
  Дано да продължа да ходя на йога. У дома явно ме домързява и все не отделям време за подобни практики. Ще ми бъде много приятно, ако решиш да се присъединиш - неделя 15.00 , Банишора.
  При теб имаше ли някакъв отключващ фактор?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

АН

Наводнение
« Отговор #27 -: Април 02, 2006, 01:19:22 pm »
Цитат
Здравей Lin,
Oтново искам да отбележа едно странно съвпадение. Последната седмица аз също сънувах хора, за които не се бях сещала с години. Бих могла да очаквам, че ще ги срещна или нещо ще чуя за тях. Засега подобно развитие няма. Всъщност имам и предисловие. Преди да започна да ги сънувам имах доста нервен период, просто откачах. Като резултат, не само на това, промених начина на общуване с важни за мен хора/ майка ми и баща ми/. Всичко това ме изтощи физически и психически и точно в този момент се сетих за един съвет на АН/ да потърся някакви техники/. И аз отидох на йога. Момичето, което водеше упражненията ми даде диск с мантри, невероятна музика. Същата вечер започнах да сънувам.
  Дано да продължа да ходя на йога. У дома явно ме домързява и все не отделям време за подобни практики. Ще ми бъде много приятно, ако решиш да се присъединиш - неделя 15.00 , Банишора.
Ходиш ли още на йога? :)

Точно сега е добре, че си я почнала - в подходящо време :)  

*

АН

Наводнение
« Отговор #28 -: Април 02, 2006, 01:22:05 pm »
Цитат
Благодаря, че погледнала картата ми АН!  :)

Такава пролетна умора ме е налегнала... и съм се дистанцирала лекичко от работните процеси (доколкото вобще това е възможно)
Дано не ми се стовари нещо ненадейно!!!
Все пак човек има право на кратка пауза.  :D

Сънищата започнаха да се редуват.
Сънувам хора, за които не бих се сетила наяве.
Хора от далечното минало и такива, които нямат досег отдавна до живота ми, че и когато са имали, не са били значими.
Защо изплуват?!
Толкова ли няма друго за сънуване? :D  :D  :D
Мина ли ти зимната умора :D

Можеш да опиташ по схемата: "клин, клин избива" :D  - разработи се нещо - пролетно чистене или пък смени прическата :)  

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #29 -: Април 03, 2006, 09:38:58 am »
Цитат
Здравей Lin,
Привет Кали!

Аз чак сега прочетох постинга ти за йогата.
Благадаря за поканата.
Стискам палци да продължиш, а и аз ще помисля кога да се включа.
Мен повече ме влече към разходки навън - с това слънце и зеленина няма как иначе да е :)
И дано дъждовното време да премине бързо!

Иначе не мога да кажа, че съм имала такъв изпитателен период на нерви и трудни взаимоотношения. Напротив - обградена съм напоследък от мило родителско внимание  :)  

*

Kali

• **
  • 1411
Наводнение
« Отговор #30 -: Април 03, 2006, 09:52:07 am »
Здравей АН,
  Радвам се че си отново online. Надявам се че всичко при теб е наред и ти пожелавам весело настроение и красиви сънища.
  Вчера ходих за втори път на йога. Продължава да ми действа много добре, чуствам се оптимистично настроена и спокойна. Засега й отделям 1-2 посещения седмично, занапред ще видим как ще се развие ситуацията.  
  Другото хубаво нещо е, че моят любим съпруг не се притеснява за психическото ми здраве както когато ходех на курса на Норбеков :) . Понякога е доста трудно да се намери решение, което да не ощетява силно околните. Аз съм ти казвала, че в мъжа ми харесвам други неща и държа на тях. Въпреки някои малки разногласия ние сме едно много щастливо и сплотено семейство.

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

lin

• *
  • 96
Наводнение
« Отговор #31 -: Април 03, 2006, 09:52:54 am »
Цитат
Мина ли ти зимната умора :D

Можеш да опиташ по схемата: "клин, клин избива" :D  - разработи се нещо - пролетно чистене или пък смени прическата :)
Новата прическа е на лице!  :D  

*

АН

Наводнение
« Отговор #32 -: Април 03, 2006, 04:35:29 pm »
Цитат

Новата прическа е на лице!  :D
Това с прическата много често играе роля на мнемоничен спусък - заявяваме на Вселената, че искаме промяна в нещо си :)  

*

АН

Наводнение
« Отговор #33 -: Април 03, 2006, 04:42:22 pm »
Цитат
Здравей АН,
  Радвам се че си отново online. Надявам се че всичко при теб е наред и ти пожелавам весело настроение и красиви сънища.
  Вчера ходих за втори път на йога. Продължава да ми действа много добре, чуствам се оптимистично настроена и спокойна. Засега й отделям 1-2 посещения седмично, занапред ще видим как ще се развие ситуацията.  
  Другото хубаво нещо е, че моят любим съпруг не се притеснява за психическото ми здраве както когато ходех на курса на Норбеков :) . Понякога е доста трудно да се намери решение, което да не ощетява силно околните. Аз съм ти казвала, че в мъжа ми харесвам други неща и държа на тях. Въпреки някои малки разногласия ние сме едно много щастливо и сплотено семейство.
А, надали ще се намери някой, който да е против йога.
Казват, че тя някак неусетно изгражда за нас нова философия, пренарежда пространството :)
Но малко хора могат да се занимават с нея - тя предполага специална нагласа и светоглед. /както и специален хороскоп :)/
Струва ми се, че ако издържиш в началото, после няма да ти представлява никаква трудност, напротив - ще ти е само потребност и удоволствие :)