Луната ще е в съвпад с наталната му Луна.
На моята. Моя грешка. От бързане се получи, понеже "и" и "у" са една до друга на клавиатурата ми.
Слънцето ще попадне в 1-ия ми дом (въпреки, че асцендента ми е Водолей), а Луната - в 5.
Този път почти съвпада със стационарно-директния Меркурий. Гарнирано с "експлозивна" комбинация на Слънце, Марс и Уран в Овен за повече екшън. :blink:
Вижте къде щепопадне пролетното равноденствие в натала Ви.... :blink:
Цитат на: Марая в Март 04, 2013, 07:36:27 pmВижте къде щепопадне пролетното равноденствие в натала Ви.... :blink:Дали пък не може да го разгледаме върху годишния солар, как мислиш?И двете карти са свързани със символичен слънчев цикъл - едната е начало на астрономическата пролет (в древността при някои народи годината е започвала тогава), а другата е начало на нова лична година.
Добре поне, че всичките тия планети в Овен ще бъдат в 1-ия ми дом, не във 2-ия. Ако се се разглежда заедно със солара, аз кой солар да взема предвид - настоящия или следващия, който ще започне от края на ноември?
Ако се се разглежда заедно със солара, аз кой солар да взема предвид - настоящия или следващия, който ще започне от края на ноември?
Еми, той хич не е позитивен, следващия ми се струва по-добър. Нещо като синастрия ли трябва да се направи между двете, не ми е ясно?ПП: Извинявам се, че все питам, но все още съм много бос в някои неща.