Здравей Гост

Взаимни карти

• 23 Отговора
  • 2941 Прегледи
*

adi

• *
  • 84
Re: Взаимни карти
« Отговор #20 -: Март 06, 2013, 11:36:36 am »
Не съм много веща в астрологията, но имам няколко предположения за събития при теб. 1-то е, че в през изминалата година вероятно си родила дете или си срещнала голямата любов, но според мен е първият вариант, ако е така кажи ми за да мога да продължавам :blink:
за съжаление
не сам родила дете
нито сам била бременна
колкото до голямата любов срещнах я 2011 ако питаш от кога бяхме ве4е в връзка, но го познавам от 2010г
а това което мога да кажа 4е да за мен беше и е голямата любов, само дето малко преди тр.юпитер да влезе в 7 дом  тръгна ретро и тогава скъсахме заради друга жена...с която е сега
 но давай да видим какво друго виждаш
ще стискам палци да се полу4и твоято предположение дори ще по4ерпя ако се сбъдне  :blink:

« Отговор #21 -: Март 06, 2013, 11:53:50 am »
Съжалявам много :unsure:. Пожелавам ти двете ми предположения да се сбъднат :blink: Пре дполагам  и се надявам, че  :blink:Юпитер в Рак ще ти донесе повече положителни емоции
« Последна редакция: Март 06, 2013, 12:00:02 pm от liamfieta »

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #22 -: Март 06, 2013, 12:08:25 pm »
Съжалявам много :unsure:. Пожелавам ти двете ми предположения да се сбъднат :blink: Пре дполагам  и се надявам, че  :blink:Юпитер в Рак ще ти донесе повече положителни емоции
ами и аз се надявам
но кои знае
като си помисля 4е преди него върви не друг а Лилит
малко ме съмнява....
макар 4е уж моята Лилит в телец уж била слаба...ама кои знае...

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #23 -: Март 06, 2013, 02:54:33 pm »
Ади, като ти гледам картата, си мисля, че си имаш доста трудна година, наситена с много събития - Сатурн съвпад Уран в 11, Плутон съвпад Марс в 1, Уран съвпад ИЦ, но пък си силен характер и хората те харесват заради харизмата ти, само дето езикът ти е доста пиперлив и понякога обиждаш и нападаш, за да се защитиш. Лековерна си и позволяваш на хората да ти се качват на главата. Относно мъжете - определено харесваш мъже със самочувствие, магнетични и умни най-вече, а Юпитер скоро ще влезе в 7тия ти дом и ще направи воден тригон с екзалтиралата ти венера и уран, може внезапно да срещнеш истинската любов (някой телец със самочувствие и пари ;D)
Би ли ми казала как ти се е отразило сатурновото завръщане в 8 дом, понеже и на мен ми предстои?

много то4но си ме нацелила
езика ми няма спирка понякога - оба4е да хората ме харесват без да го и осъзнават някак успявам да им вляза под кожата без да се усетят отдавам го на луна в скорпи
и за мъжете си права   
а дано да срещна принца...дори и на магаре да е ... :blink:
а за лековерността и тук си права,  но не 4е вярвам на хората - понякога сам страшно мнителна- а просто ми се иска да видя доброто в тях, а не лошото
 колкото до
сатурновото завръщане в 8 дом ами аз сам с много здрави зъби за сега
но тогава то4но на рожденния ми ден ми се с4упи здрав зъб в съня ми ...предния ден нау4их 4е майка ми има диагноза рак и се наложи да се върна в бг -живеех и работих в 4ужбина тогава
друго лошо нямаше
останалото беше хубаво
полу4их наследство от дядо ми /бащата на майка/
прибрах се в бг и си намерих хубава и добре платена работа
пожелавам ти на теб това да ти донесе само хубава...