Здравей Гост

Натален аспект Луна квадратура Марс

• 22 Отговора
  • 2376 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Момичета и момчета... :blink:,

Без философия искам да Ви помоля...,ако някой /я/ от Вас е собственик на подобна придобивка да сподели как усеща изявата на аспекта.

За да няма провокации ще кажа...,че иде реч за близки хора при които забелязвам различно проявление...Картите са на близнаци/не зодията ;D/...

Интересува ме ,ако имате наблюдения да ги споделите...

БЛАГО-ДАРЯ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
Re: Натален аспект Луна квадратура Марс
« Отговор #1 -: Март 06, 2013, 03:33:14 pm »
Намерих 2ма. Но не ги познавам добре. Мисля, че са хора, които по-скоро ще те намразят, ако им активираш аспекта.
Виж, за опозицията имам какво да кажа  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #2 -: Март 06, 2013, 03:37:57 pm »
Момичета и момчета... :blink:,

Без философия искам да Ви помоля...,ако някой /я/ от Вас е собственик на подобна придобивка да сподели как усеща изявата на аспекта.

За да няма провокации ще кажа...,че иде реч за близки хора при които забелязвам различно проявление...Картите са на близнаци/не зодията ;D/...

Интересува ме ,ако имате наблюдения да ги споделите...

БЛАГО-ДАРЯ!
мога да дам само приблизителна оценка на бивше гадже с такъв натален аспект
като за инфо според мен това е подсилено при него защото луна в телец в 12 дом е в съвпад с сатурн в телец   и те са в квадрат на марс в лъв в 4 дом
освен 4е има 3 неуспешни брака 
свързани с доста скандали
не се разбира с майка си и баща си а и няколко пъти е имал вземане даване с полицията
като цяло не е ревнив но е флиртаджия
на моменти неспособен да взема решение но за мен това беше и от факта 4е марс му е в квадрат и с нептун в скорпион в 6 дом
като цяло си пада рискова и хазартна ли4ност /рокер е и се занимава с оффроуд и мотори/
не си прави сметката на парите  и пилее докато има
лекомислен и малко като 4е ли не е на този свят - живее си в негов измислен...
незнам дали ще ти е отполза ето ти данни
22.08.1970
11,00
софия

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 06, 2013, 03:38:33 pm »
Намерих 2ма. Но не ги познавам добре. Мисля, че са хора, които по-скоро ще те намразят, ако им активираш аспекта.
Виж, за опозицията имам какво да кажа  ;)

:rolf:

Това с омразата ...по аспекта ли е?

Щото мен лично не ме интерсува дали ме обичат или мразят...Аз се обичам и това е достатъчно... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4 -: Март 06, 2013, 03:41:17 pm »
Да, така мисля. Всичко си е наред, но ако ги настъпиш са пренебрежителни и зли. Не че ми пука....
едната е вече бившата ми нова шефка, която не е лош човек, но не се сдуших с нея.... странна е
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5 -: Март 06, 2013, 03:42:05 pm »
Аз имам кв. на Луна и Марс. Луната е на 26 в Близнаци, а Марса е на 28 и нещо в Дева
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #6 -: Март 06, 2013, 03:47:32 pm »
Един от съквартирантите ми е с такава позиция на луната. Луна в Овен 12д. взаимна рецепция и квадрат с Марс в Рак в 3д. Какво забелязвам при него:
- Първоначалната му реакция за всичко е да "избълва" емоцията независимо каква е..
- Майката е поставена високо, има респект.
- Стремеж към успех, но несигурност заедно с това..
- Понякога силен уплах (от звуци особено)
Друго не се сещам, освен че Луна, Марс, Юпитер, Уран и Нептун са в голям кардинален квадрат, така че има още напрежение и от това..  :mellow:
:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Март 06, 2013, 03:50:28 pm »
С тригон Марс/Луна съм - не понасям крещене, високи децибели и нехармонични звуци като цяло.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8 -: Март 06, 2013, 03:52:35 pm »
Георгиев, а мога ли да те попитам в какви отношения е твоя съквартирант с майка си ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #9 -: Март 06, 2013, 03:53:28 pm »
С тригон Марс/Луна съм - не понасям крещене, високи децибели и нехармонични звуци като цяло.
Според мен крещенето не е по Луна Марс
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #10 -: Март 06, 2013, 03:55:01 pm »
Много странно! Аз също не понасям крещене, висок тон на говорене и усилен телевизор, но съм със знакова квадратура между марс и луна, орбиса е 9 градуса и нещо и не го имам за действащ аспект. А и не мога да преценя, защото точно диспозитор на луната е марс.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Март 06, 2013, 03:55:54 pm »
Накъде четох, че аспект Луна/Марс дава яко гърло.  ;D

Но силата на гласа/словото се определя и от Меркурий.

Между другото, на един познат наскоро се роди бебе - има Марс около Асц. в точен тригон с Луна (рачешка). И първите думи, с които описа момиченцето си, бяха "това бебе много плаче".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #12 -: Март 06, 2013, 03:56:27 pm »
И от венера

« Отговор #13 -: Март 06, 2013, 03:59:03 pm »
Ами бих казал, че майка му е доста загрижена, чуват се почти всеки ден по скайп. Той отделно е научен да помага за работата в дома, на полето и тн. (не е от България, а от Сърбия). Нямам много инфо по този въпрос, но като цяло ми прави впечатление, че майка му има важна роля във взимането на важни решения в живота му. А сега се сещам нещо интересно, което той ми е казвал: не може да лъже майка си, винаги си признава ако е направил нещо, това мисля, че аспекта го показва...
:)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #14 -: Март 06, 2013, 04:24:13 pm »
Аз също съм така - секстил Луна / Марс.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #15 -: Март 06, 2013, 04:28:12 pm »
Познавам мъж с Луна в Телец квадратура към Меркурий / Марс в Лъв - има проблеми с жените, някаква скрита агресия към майка му, сестра му и жените като цяло.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Март 06, 2013, 04:30:04 pm »
Аз също съм с тригон м/у Луна - Марс... ;D..,но умирам за фойерверки... :P

Може би от знаците...И двете планети са в знак на своята екзалтация. :rolleyes:

« Отговор #17 -: Март 06, 2013, 04:32:11 pm »
Приятелят ми я има (квадратурата марс- луна). В семейството му като цяло отношенията не съм забелязала да са топли и емоционални, много са ми странни  ;), не са от моята планета ;D. Като цяло е спокойна натура(марс в Риби), но има моменти, когато става много избухлив и язвителен. Имах и приятелка със същият аспект. Партньори, които никак добре не се държат с нея, освен това рибешка луна-жертви в името на мъже, които не струват.  :angry:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #18 -: Март 06, 2013, 04:35:17 pm »
Приятелят ми я има (квадратурата марс- луна). В семейството му като цяло отношенията не съм забелязала да са топли и емоционални, много са ми странни  ;), не са от моята планета ;D. Като цяло е спокойна натура(марс в Риби), но има моменти, когато става много избухлив и язвителен. Имах и приятелка със същият аспект. Партньори, които никак добре не се държат с нея, освен това рибешка луна-жертви в името на мъже, които не струват.  :angry:
И в моя пример е така - странни, хладни взаимоотношения в семейството и на моменти е много избухлив и язвителен  ;D  :o.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Март 06, 2013, 04:54:11 pm »

В кои знаци са планетите? :-\