Здравей Гост

Пръстеновидно слънчево затъмнение. Новолуние на 19 градуса в Телец

• 235 Отговора
  • 41385 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Просто не е истина...

Някъде , нещо по картата Ви... :-\

При мен е купон....

Ако прикачите карта ...ще бъда благодарна... :wub: Ако ли не...-утре.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532

В точен съвпад с Десцендента ми се пада, бингооо.  ;D

Ако и тази лунация не проработи, направо ще си изхвърля хороскопа, не го искам такъв.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
Еем-накачулени на моите възли

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
В секстил със слънцето и меркурий, а юпитер вече ще е в сходящ квадрат със слънцето ми и опозиция с луната ми. Май ще ми придойдат парички ;D

В точен съвпад с Венера У4 и 11 в 11-ти.Пр.Слънце е на 22* в/у нея.Много ми е любопитно дали ще има някакво събитие при разходящ съвпад  ;)
« Последна редакция: Март 07, 2013, 10:55:42 pm от karizma »

*

Марая

• 28287

Ако и тази лунация не проработи, направо ще си изхвърля хороскопа, не го искам такъв.

:haha: :rolf:

При  мен е в тригон с Плутон, Уран и МЦ...Венера от картата е в/у ДСЦ...Точни аспекти...
Апликираща опозиция към Нептун.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
при мен в съвпад със СЛВ, Венера и ИЦ...и опозиция със Сатурн  и квадрат с Юпитер....задейства ми таоквадрутара.....в същото време имам възрват на възлите само, че на обратно....не съм сигурна как се казва по астрологично му.....

*

Milkyway

• 3770
В широк съвпад с венера,луна и марс в 10 дом. Широк,широк....5гр,мисля че става.

В същото време тр марс съвпад точен с венерата ми,а тр венера  съвпад със сатурн. :rolleyes:
« Последна редакция: Март 07, 2013, 11:11:22 pm от Milkyway »

*

Emma

• *
  • 321
При мен ще е в широчка опозиция към Юпитера в 9 дом. Венерата ще е на Иц-то, Юпитера от картата на к5.

*

tania

• **
  • 743
При мен е в съвпад със Слънцето и опозиция към Марс. Трябва да има изява по 2ри / 8-ми дом, евентуално по 6-ти. Само да не е нещо лошо  :-\.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

:blink: значи моят Юпитер ти е точно на Дсц.,затъмнението ще е върху него....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

В 10дом,съвпад Слънце,куинконс Сатурн,и квадратури с АЦ/ДЦ при 3гр.орбис.Надявам се да  не чакам това затъмнение,за да започна работа. ;D

:blink: значи моят Юпитер ти е точно на Дсц.,затъмнението ще е върху него....
И мойта Венера е там  :blink:

*

Yaya

• 2265

При мен е на 5гр от Венерата. Не очаквам проявление по планети, често на затъмнения без точни аспекти понякога нямам проявления дори по домовете. Чакам го по оста 1/7.

Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
Управител на затъмнението е Венера.... ;D

Вижте какво ще аспектира.... :P

*

Yaya

• 2265
Единствено куинконс с Плутон откъм 12ти. Само той е на 21*, и е близък до затъмнението. Венера ми е в сходящ тригон със Сатурн, но е в 13*, а самото затъмнение е на 19*. По прогресии имам близки градуси, но пак са с голяма орбиса, единствено секстил с пр. и дир. Венера, но е полускестил. Аз се отписвам, нямам точни аспекти. И с по-точни не съм имала събития. Солара не го засичам, че затъмненията и без това са ми само в 1/7 цялата година....

Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
http://www.youtube.com/watch?v=wawknsOhwBM

Мантра за привличане на любов... ;D С тези затъмнения на ДСЦ-та... ;)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
На мен ми е точно на МЦ то е 19 гр телец, а сатурн ми опозира венера и -себе си.Какво да очаквам, досега не съм обръщала внимание на затъмненията. При вас имат ли реално значение?

*

Марая

• 28287
На мен ми е точно на МЦ то е 19 гр телец, а сатурн ми опозира венера и -себе си.Какво да очаквам, досега не съм обръщала внимание на затъмненията. При вас имат ли реално значение?

http://www.astroseer.net/forum/index.php?action=search2

Много по темата... :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Благодаря ти, Марая! :blink: Някои астролози твърдят,че ако не есе вижда от БГ/или др. конкретно място/ няма да има такова влияние.