Здравей Гост

Пръстеновидно слънчево затъмнение. Новолуние на 19 градуса в Телец

• 235 Отговора
  • 41587 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Благодаря ти, Марая! :blink: Някои астролози твърдят,че ако не есе вижда от БГ/или др. конкретно място/ няма да има такова влияние.

Опита ми показва..,че всичко има влияние...Дали се вижда или не няма значение....
" Всичко се съдържа във всичкото."
За мен влияние има...

Затъмненията не винаги имат лошо влияние...Това е под знака на Венера...Ще има пари... ;) ;D и любов...и хармония...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
Ако проявлението е като преди 18 год-едва оживях
Не ми се мисли-квото стане

*

carmen

• *
  • 188
ДСЦ ми е на 21 градуса в телец, отчитам ли го като съвпад?Тр. Венера е в тригон с Марс и секстил Меркурий..

*

Lillie

• 30532
Опита ми показва..,че всичко има влияние...Дали се вижда или не няма значение....
" Всичко се съдържа във всичкото."
За мен влияние има...

Ако дадено затъмение, макар и да не се вижда в България, аспектира важни радикални точки, трябва да се усети ефектът му.

Последните две затъмнения през ноември м.г. при мен имаха почти незабавен ефект, една седмица след лунното.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
Някои астролози твърдят,че ако не есе вижда от БГ/или др. конкретно място/ няма да има такова влияние.

Логично е да е има и подобни твърдения и не без основание са направени - все пак затъмнението се вижда само в определени области.

*

elfidka

• 3129
Момичета всъщност в муданен план, затъмнението е в опозиция на СЛВ 
интересантно ?
Е, не еточно до градус, но аспекта е сходящ....
При мен затъменеието ще е на МЦ, много бих се радвала на някакво раздвижване :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

abroad

• 2187
Момичета всъщност в муданен план, затъмнението е в опозиция на СЛВ 
интересантно ?

elfidka, няма начин да е затъмнение без да са близо, по-често опасно близо възлите

*

abroad

• 2187
само не разбрах, какво е астрологичното му значение като е пръстеновидно

*

Asol

• 4140
Няма значение какъв тип е за астрологичната му интерпретация.

*

abroad

• 2187
ти къде се набута сред видните астролози
аз авторитети търся
добре, че някой ми ги е изписал в една друга тема, че ако да се заблудя случайно, да мога да си я отворя и да прочета

*

Asol

• 4140
Леле, мале.  ;D Що за груб тон ?! :o  Направо не знам как да реагирам.  :-\

*

Papy

• 4343
На тоя женски празник-никакъв финес

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
А квадрати към осите на хороскопа отчитат ли се? Разходящи квадрати...

*

Марая

• 28287

Има.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
А квадрати към осите на хороскопа отчитат ли се? Разходящи квадрати...

Да.
Действат...Има ли аспекти към управителите на осите ?

*

Asol

• 4140

Плюенето е спорт по форумите и понякога липсва добронамереност.

*

Asol

• 4140

Има.

А, ти защо влизаш в спор? Аз не търся дискусия по въпроса, защото не ми е нужна. Моето мнение е документирано, прономеровано и прошнурово от личен опит. :blink:  Всеки е свободен да го приема или да го плюе.

*

Марая

• 28287

Има.

А, ти защо влизаш в спор? Аз не търся дискусия по въпроса, защото не ми е нужна. Моето мнение е документирано, прономеровано и прошнурово от личен опит. :blink:  Всеки е свободен да го приема или да го плюе.

Не го приемам за спор.... ;D Защо мислиш , че е спор? :rolleyes:

Аз не харесвам да плюя...,не ми е присъщо...Нито да съскам. ;D
Защо мислиш..,че моето мнение не е базирано на личен опит....? И кое прави твоето по- праввилно от моето? ;D :rolleyes:

*

Марая

• 28287

Финес има у жените...Папи. ;D

*

Asol

• 4140
Марая, не ме интересува какво смяташ ти или някой друг по въпроса. С това за мен въпроса е приключен. Смятам, че достатъчно ясно се изразих. По-скоро е по-важно това доколко изводите, до които сме стигнали с помощта на опита си, може да са ни полезни в практическия анализ.