Здравей Гост

Пръстеновидно слънчево затъмнение. Новолуние на 19 градуса в Телец

• 235 Отговора
  • 41571 Прегледи
Така...При мен ще образува секстил с Десцендента,секстил с натална Луна и куинконс с Уран живеещ в 4-тия ми дом. Марая,прости за ексцентричния ми пристъп на слабост! Не ми е много в стила ;)
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Milkyway

• 3770
Преди малко,качих този отрязък от затъмнението при мен в мистиката.Заради въпрос свързан с това дали ще се разделим с мъжа ми.
Ето да видите и тук :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Преди малко,качих този отрязък от затъмнението при мен в мистиката.Заради въпрос свързан с това дали ще се разделим с мъжа ми.

Ми..,на мен от това не ми прилича на раздяла... :-\ :rolleyes:

Милки,
Ти защо искаш да се разделиш? :unsure:
Наясно ли си? :rolleyes:

Аспекта на Венера-Сатурн не винаги говори за раздяла...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770

Ми..,на мен от това не ми прилича на раздяла... :-\ :rolleyes:

Милки,
Ти защо искаш да се разделиш? :unsure:
Наясно ли си? :rolleyes:

Аспекта на Венера-Сатурн не винаги говори за раздяла...
Понеже Таня в мистиката ми спомена,че затъмнението може да отключи окончателната раздяла.
Но нищо не се знае.То може да донесе нещо друго. :-\Може да не е раздяла с мъжа ми,а нещо свързано с кариерата или нов мъж в живота ми :unsure:
А аспекта венера сатурн,той нали е кратък? В рамките на 2-3 дни....
Или гледаме транзитите и на другите планети в момента на затъмнението? Които носят своя отпечатък,толкова колкото трае затъмнението?

Някой има ли извадка от сериите Сарос? Какво може да се очаква от това затъмнение.
Защото някъде съм "потурчила" книгата на Бернадет Брейди и не мога да я намеря ;D

*

Grace

• 2257
В астрологията, както знаете има цикличност. За тези от вас, които са преминали възрастта 20г., върнете се назад - 10 май 1994г.  Слънчевото затъмнение е в същия градус - 19гр Телец и съответно повтаря аспектите към натала ви. Разбира се, останалата планетна картина е различна, но едно връщане назад би могло да ви даде добра насока какво да очаквате покрай това затъмненеие. Върнете лентата - какви значими събития сте преживели през 1994г. ?

*

Марая

• 28287
Оооо..,пак ли да раждам... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Върнете лентата - какви значими събития сте преживели през 1994г. ?

Сетих се.  :blink:

Когато през 1993 се откъснах от средата, в която бях израстнала, смених държава и местоживеене, през първата година от престоя си бях потисната и водех много изолиран живот, нямах никакви контакти и приятели.

През 1994, по към лятото, настъпи голямо раздвижване - покрай кучето, което си взех, се сдобих с много нови познати, приятели, дори гадже хванах... Оттам нататък всичко се промени  :blink: - средата, общуването, контактите... Просто се отпуши изведнъж, излязох от капсулата. Определено си беше ново начало - първата ми връзка с мъж в тази държава.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257

сега ще се занимаваш с децата - нали имаш активност по 5-11 дом  :blink:

*

Grace

• 2257
Върнете лентата - какви значими събития сте преживели през 1994г. ?

Сетих се.  :blink:

През 1994, по към лятото, настъпи голямо раздвижване - покрай кучето, което си взех, се сдобих с много нови познати, приятели, дори гадже хванах... Оттам нататък всичко се промени  :blink: - средата, общуването, контактите... Просто се отпуши изведнъж, излязох от капсулата. Определено си беше ново начало - първата ми връзка с мъж в тази държава.

ами, щом казваш съвпад Дсц-та ... звучи много добре. Значи си на прага на ново начало откъм контакти и връзки  :blink:

*

Lillie

• 30532
Дано.

А Марая да не ни сервира внуци?  :P

Или по-скоро на нея да й ги сервират.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

сега ще се занимаваш с децата - нали имаш активност по 5-11 дом  :blink:

ннногууу.... :-\
Забрави...,че ще се занимавам с деца... :blink: Стига вече.
Ще творя...сега.

Това затъмнение е в 5-11
Следва 1-7ми в/у възлите
След това 5-11-ти октомври

Все по тая ос.... :-\ :rolleyes:

*

Марая

• 28287
Дано.

А Марая да не ни сервира внуци?  :P

Или по-скоро на нея да й ги сервират.  ;D

Малеее..,чакай Уран да влезе в 5-ти и стой да гледаш какво става... ;D

Представи си 5 деца Х 5 внуци... ;D

И мацките:
Марая 1-ва
Марая2-ра
Марая3-та :haha:

*

Asol

• 4140
Grace, именно, това е така, но и не е така - "Не можеш да стъпиш в една и съща река два пъти".

*

Lillie

• 30532
Grace, именно, това е така, но и не е така - "Не можеш да стъпиш в една и съща река два пъти".

А можеш да стъпиш и в друга река, но при подобно стечение на обстоятелствата.

Защо пък не? Искам.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Не е вярно това.
Аз ходя за риба..и не по язовири , а по реки. Ловя пъстърва..И доста често се връщам на вировете, където знам, че се крие през пролетта..и стъпвам и по повече от 2 пъти.

*

Asol

• 4140
Извън метафората, ако отидеш сега да ловиш риба ще си бракониер.

*

Veselin

• 2737
При мен ще е в 3 дом в квадрат с асцендента ми. Какво да очаквам?  :rolleyes:
Досега не съм обръщал внимание на затъмненията и не знам дали са ми оказвали някакво влияние.

*

Milkyway

• 3770
В астрологията, както знаете има цикличност. За тези от вас, които са преминали възрастта 20г., върнете се назад - 10 май 1994г.  Слънчевото затъмнение е в същия градус - 19гр Телец и съответно повтаря аспектите към натала ви. Разбира се, останалата планетна картина е различна, но едно връщане назад би могло да ви даде добра насока какво да очаквате покрай това затъмненеие. Върнете лентата - какви значими събития сте преживели през 1994г. ?

Ха! Много интересно!
Тогава бях студентка.Може би съм завършвала първия курс.Септември обаче,срещнах любов.Беше момче/той тогава на 27 год,а аз на 22-23/.Влюбихме се и имахме връзка следващите 2 години.Много голяма плутоново-венерина любов.С него ходих в чужбина,сътворихме нещо творческо заедно.Но раздялата след две години връзка бе много тежка.
В деня на затъмнението тогава,транзитна венера е била в 11 ми дом в тригон с уран У7ми.
Транзитен юпитер през 4ти опозиция нат венера,а транзитен плутон на К5 :blink:
 Транзитен марс в съвпад с МС.

Благодаря ти Грейс,че сподели тези наблюдения с нас.Та да се върна назад.
Явно затъмнението ми е донесло тази любов.
Да видим тази година какво ще ми донесе :lol:

*

Марая

• 28287
Струва ми се, че на фона на случващото се....,това затъмнение ще бъде пик ... :rolleyes:

Освен Луната и Венера като управител на затъмнението за какво друго гледате?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд