Здравей Гост

Скорпион, асцендент - рак, луна във везни

• 18 Отговора
  • 3618 Прегледи
Здравейте! Поздрави за хубавия форум!

Интересно ми е какво смятате за човек роден под знака на скорпион, асцендент - рак и луна във везни.
Може и да не вземате под внимание луната, а само слънчевия и асцендентен знак.

Благодаря на всички, които ще изразят своите мнения! Ще ги прочета с внимание

« Последна редакция: Март 30, 2013, 04:20:20 pm от MacTukaTa »

Re: Скорпион, асцендент - рак
« Отговор #1 -: Март 09, 2013, 01:06:58 pm »
www.astro.com. Можеш да построиш наталната си карта и да я прикачиш тук, а който пожелае ще ти напише 2-3 думи.
« Последна редакция: Март 09, 2013, 05:24:55 pm от Mirabella »

« Отговор #2 -: Март 09, 2013, 08:40:47 pm »

« Отговор #3 -: Март 09, 2013, 08:55:15 pm »
Надявам се, че не си дал пари за съставянето на тази карта. Защото гледам някакъв телефонен номер в горния десен ъгъл и се притеснявам да не би да си изпратил смс и получил код за достъп. Да не си се набутал заради поста ми.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Март 09, 2013, 08:57:32 pm »
Прави впечатление , че картата е правена от астролог... :blink: Още повече е базирана на различна сиатема..от общоприетата... :blink:

Плацидус..или Кох...,са пренебрагнати. Предполагам, че точния час е под въпрос или не е коректен.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Март 09, 2013, 11:17:39 pm »
Надявам се, че не си дал пари за съставянето на тази карта. Защото гледам някакъв телефонен номер в горния десен ъгъл и се притеснявам да не би да си изпратил смс и получил код за достъп. Да не си се набутал заради поста ми.
:rolf: :rolf: :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Март 09, 2013, 11:25:33 pm »
Точния час е неизвестен - между 21 и 22 ч. съм роден.
Пари не съм давал.

Моля за коментари мо темата!

Дай една маСТИСКА...и почвам! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Март 09, 2013, 11:44:21 pm »
Ако часът е приблизително верен, окултните материи, астрологии и подобни всякакви рано или късно ще те позоват
Вероятно си и работохолик, и дори и в момента да нямаш кариера-според теб добра, ще драпаш и вероятно ще имаш

*

Константин

« Отговор #8 -: Март 10, 2013, 11:33:58 am »
В такъв случай, вместо работохолик, внимавай да не станеш алкохолик  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Март 10, 2013, 11:44:57 am »
алкохолик не, но меланхолик - със сигурност
значи - уран е в 5-ти, нептун е в 6-ти, картата не е съвсем точна, но става

щом те влече творчество и подобни- давай нещо с компютърния дизайн, или аудио-обработката- не знам как се казва тая професия

за съжаление не мога да оценя творбата ти, щото съм супер неподдатлива на подобни емоции, но визуално ми харесва

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #10 -: Март 10, 2013, 12:43:27 pm »
Благодаря, Papy!
Не ме влече работата, точно обратното, искам да не работя и съм се локализирал в родния град край семейството, където ми е свободно около врата.
Избягах и от София и от Варна, поради неудовлетвореност и мързел да работя за хората.
Както и да е. Повече ме вълнува въпроса с Любовта, тъй като нямам никакъв опит в тази сфера, а съм болен мечтател и самотник.

Ето кое ме вълнува...
http://vbox7.com/play:5fd46462b1
(това е мое произведение)

Този пост е покъртителен  ;D
Все едно... "Не ме кефи и не искам да работя, мързи ме. За това съм се локализирал край семейството да ме хрантутят мама и татко, та да ми е свободно около врата, на техен гръб" Това паразитизъм някакъв ли е?  ;D 
Всеки търси любовта и не е вярно твърдението, че жените се интересуваме само от пари и материалното състояние на мъжа... обаче няма по-отблъскващо нещо от мъж без грам амбиция, реални цели в живота и желание за професионално развитие. От мъжа се търси да осигури на жената сигурност и стабилност, това е заложено и интуитивно жената търси това. А като намесим и меланхолия, самотник и празен мечтател летящ в облаците + мързел, просто жените ще се избиват за да бъдат с теб! хахаха, сори за критичния пост, ама не мога да се сдържа  :blink: Ако беше жена, казвайки това... щях да ти предложа да си намериш богат мъж...

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 10, 2013, 12:56:45 pm »
Стелиум в Скорпион в тригон с Юпитер...Всичко работи за мен..,всички ще се съобразяват с мен.... ;D
И при мъжете било така... :-\ , аз мислех , че е присъщо за жените.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 10, 2013, 01:59:04 pm »
Стелиум в Скорпион в тригон с Юпитер...Всичко работи за мен..,всички ще се съобразяват с мен.... ;D

Да, при мен също е така. По една или друга причина всичко получавам наготово, от всяко човешко същество, като това, което давам, сам не мога да определя, но всеки докоснал се продължително и дълбоко до същността ми, минава през любов и омраза, докато накрая не ми каже думите: "Никога не си отивай от живота ми."

Послепис: Меланхолията е вроденото ми състояние, към което могат да се добавят още много синоними.

Тогава какъв е проблема с любовта? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Март 10, 2013, 02:06:44 pm »

Да, при мен също е така. По една или друга причина всичко получавам наготово, от всяко човешко същество, като това, което давам, сам не мога да определя, но всеки докоснал се продължително и дълбоко до същността ми, минава през любов и омраза, докато накрая не ми каже думите: "Никога не си отивай от живота ми."

Послепис: Меланхолията е вроденото ми състояние, към което могат да се добавят още много синоними.

Тогава какъв е проблема с любовта? :rolleyes:

Впускам се в невъзможни връзки, които опустошават душата ми, ала не носят никога наслада за тялото.

Искаш да кажеш...,че връзките са по-скоро платонични...Или, че тялото ти остава неудовлетворено от връзката... :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Март 10, 2013, 03:01:00 pm »
Цитат
Искаш да кажеш...,че връзките са по-скоро платонични...Или, че тялото ти остава неудовлетворено от връзката... :-\

Първото, а отскоро и второто, но не в този смисъл, ала за откровеност по тази тема, публичността трябва да бъде премахната.
Хубав ден засега от мен! Излизам, че е напекло мило слънце, скоро посева ще ражда зрънце, а пък цяла зима в мрак, не е тъй приветно чак.
До скоро...

За да бъде обеективна диагнозата е необходима пълна откровенност.

Аз не мисля, че това е твоя АСЦ. Още повече ти самия не знаеш , дали е верен часа. Съдейки само по аспектите на планетите в картата ти си мисля, че основно и преди всичко е редно да обърнеш внимание на Луната.
Тя се свързва с психиката на всеки човек.

« Отговор #15 -: Март 10, 2013, 04:32:45 pm »
При час на раждане между 21:00 и 21:40 и домофикация на Плацидиус, Слънцето, Меркурий (някоя от двете управлява 3-тия дом), Плутон и Венера (някоя от двете планети става управител на 5-тия дом) попадат в 5-ти дом, което добре пасва на творческите ти наклонности. Но това е доста широк времеви диапазон. А може и да стане още по-широк. При час на раждане близо до 22 часа Слънцето и Плутон излизат от 5-тия дом, но пък везнишката Луна влиза в 3-тия. Луна във Везни прилича по нещо на Луна в Лъв - желанието за социализация, което при теб се изявява чрез споделяне на творчеството ти. Така че аз не мога да реша проблема с часа на раждане само с наличните сведения, а вероятно и изобщо.

Меланхолията може да се дължи на квадрата между Луна и Нептун. Диспозиторът на Луната е скорпионска Венера в съвпад с Плутон, което може да дава интензивност на емоциите, чувствата. При Луна в 4-тия дом тази емоция може да е затруднена да излезе навън и да се изживява основно на вътрешно ниво, интровертна натура (с което не казвам, че всички Луни във водни домове са интроверти).
« Последна редакция: Март 10, 2013, 04:58:12 pm от Mirabella »

« Отговор #16 -: Март 10, 2013, 08:46:26 pm »
И на мен ми звучи рачешко.

Re: Скорпион, асцендент - рак, луна във везни
« Отговор #17 -: Март 30, 2013, 04:37:08 pm »
Намирам потвърждение на споменатото от теб във ведическата ти карта. Но това не е информация, която би ти била полезна с нещо, защото е просто потвърждение на нещата, които сам знаеш за себе си. Не съм толкова добра, за да отида една крачка напред.

Засега мога да ти кажа само няколко окуражителни думи. Имаш талант, добър си в творчеството, продължавай. Не съжалявай, че си се родил. Тук си, направи най-доброто от това. Знам, че е лесно да се каже. Повече хора, отколкото предполагаш, знаят какво е депресия, която умъртвява всяко желание за борба. И въпреки това си тук и има защо.

Трябва да се живее от нещо. Поет (както музикант) казват, че къща не храни. Но пробвай да издаваш творчеството си, защото мисля, че ще се намери кой да го оцени.

През втората половина на годината Юпитер ще пресече Асцендента ти и ще тригонира наталната си позиция и планетите в 5-ти дом. Меланхолията ти би трябвало леко да те отпусне. Добър период за творчество и разширяване на знанията.

*

Uran

• 6041
Re: Скорпион, асцендент - рак, луна във везни
« Отговор #18 -: Март 30, 2013, 05:25:55 pm »
Силна зависимост от другите, а и този пълен 4 дом са си предпоставка да се движиш в орбитите на семейството си. С К8 водолей е естествено да не си удовлетворен от връзките си- просто, не си попаднал на "човек", който да разбие айсберга у теб. Въпреки силния скорпи акцент не си еротоман на друга струна трябва да играят- по интелектуална. Да получиш оргазъм първо в съзнанието си, а после и по епителната тъкан.