Здравей Гост

Вашите материализирани желания

• 26 Отговора
  • 3973 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Вашите материализирани желания
« -: Март 09, 2013, 04:48:15 pm »
Цел - Слънце.
Мотив - Марс.
Вяра в себе си - Сатурн.
Желанието за промяна и реализация - Венера + Луна + Марс.
Решението на задачата.
ЖП=Ц+М+В

Докато отговарях на Милки реших да отворя тази тема...Строго профилирана , защото все по-често напоследък си задавам въпроси кога, защо , при какви обстоятелства ВСЕЛЕНАТА / Бог...,Космос..,Господ..,Аллах , Буда..,Юда въобще както искате така го наричайте/ материализира желанията ни.
Всичко е възможно... Материалните и менталните неща са в строга зависимост, вървят ръка за ръка.
Може ли да си спомните..кога и при какви обстоятелства Ви се е случвала реализацията на желанията. И тук изобщо не става дума какви са били...защото понятие голямо и малко желание не признавам...
Въпроса ми е ..при определени дирекции , прогресии , транзити...Засегнати МП...
Времето на сбъднатите желания... :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=Mhj15W23IjA

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Вашите материализирани желания
« Отговор #1 -: Март 09, 2013, 05:13:20 pm »
Да,нещата които не се случват е защото, не трябва да се случат.

Много е хубава формулата.

Радвам се..,че ти хареса. Аз ти БЛАГО-ДАРЯ , защото ти я провокира... ;D Така, че приеми...,че тази формула е посветена на теб...и , че е съавторска. :blink:
И аз благодаря ,че я сподели с мен.
Сега остава да я изпълня ;D :blink:

Времето какво показва към днешната дата?

Коя е най-точната дирекция? Има ли прогресии и какви? Кои /я/ е /са/ планетите , замесени в прогресиите?
Къде е ПР.Луна?
Има ли дирекция на Марс..,на Сатурн...на Слънце..на Венера?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2 -: Март 09, 2013, 05:35:54 pm »
Тези дни точно се материализира едно прозаично желание...Подариха ми съвсем изненадващо красива вещ за лична употреба...на вид точно каквато си представях и търсех....Прогр.луна е в стрелец...недалеч от нептун...др.точни аспекти са транзит на слънцето върху нат.венера и прогр.венера върху нат.слънце...марс и сатурн...не знам.... :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 09, 2013, 06:11:05 pm »
Тези дни точно се материализира едно прозаично желание...Подариха ми съвсем изненадващо красива вещ за лична употреба...на вид точно каквато си представях и търсех....Прогр.луна е в стрелец...недалеч от нептун...др.точни аспекти са транзит на слънцето върху нат.венера и прогр.венера върху нат.слънце...марс и сатурн...не знам.... :unsure:

Афирмацията е била правена. Материализирана.
Красивите вещи са по Венера.  ;D

ПР.Венера и нат.Слънце... ;D Точен ли е аспекта? :-\

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Март 09, 2013, 06:15:15 pm »
Да,нещата които не се случват е защото, не трябва да се случат.

Много е хубава формулата.

Радвам се..,че ти хареса. Аз ти БЛАГО-ДАРЯ , защото ти я провокира... ;D Така, че приеми...,че тази формула е посветена на теб...и , че е съавторска. :blink:
И аз благодаря ,че я сподели с мен.
Сега остава да я изпълня ;D :blink:

Времето какво показва към днешната дата?

Коя е най-точната дирекция? Има ли прогресии и какви? Кои /я/ е /са/ планетите , замесени в прогресиите?
Къде е ПР.Луна?
Има ли дирекция на Марс..,на Сатурн...на Слънце..на Венера?

Оттук нататък,мисля ми предстои добър период за намиране на партньор.Защото смятам да се разделям с моя,с който сме от 8 години заедно.

При дирекциите,споменах че до 7 месеца дир уран у7 ще е точно на к5.
Дирекционен юпитер е в 7ми дом,1 градус го дели от точен тригон с уран у7ми.Юпитер ми е съуправител на 5ти.
Дирекционни луна и марс са вече в 12ти.

Прогресивно слънце на 3 градуса от съвпад с венера.

Транзитен юпитер през 11ти ще сключи до 1-2 месеца тригон с уран у7ми.

Прогресивна луна ми е през 4ти скорпион,скоро ще направи опозиция с луна и марс.
До тук това се сещам :-\

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #5 -: Март 09, 2013, 06:21:09 pm »
ВЕНЕРА НА 4 В ТЕЛЕ...СЛЪНЦЕ НА 5... :72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Март 09, 2013, 06:28:39 pm »
Слънцето с няколко думи...в знаците от зодиака. Част от астрологичната ми книга ...

Слънце в Овен реализира целите си с качествата на  Марс. Динамично..,нетърпеливо...,импулсивно.

Слънце в Телец реализира целите си с качестата на Венера. Но...,нощна Венера. Чрез материалната страна на нещата.

Слънце в Близнаци реализира целите си с качествата на Меркурий. С приказки...,чрез философски замисъл...

Слънце в Рак реализира целите си с качествата на Луната. Интуитивно и променливо Слънцето взима решения за постигане на целите чрез емоцийте.

Слънце в Лъв реализира целите си чрез воля...,власт и лустро.

Слънце в Дева реализира целите си чрез анализа . Тук има дума дисциплината в постигането и действията..

Слънце във Везни реализира целите си чрез такт и дипломация. Колебанието е за сметка на желанието да се хареса на другите.

Слънце в Скорпион реализира целите си чрез дълбокото и крайно намерение. Притежавам...на всяка цена е мотото.

Слънце в Стрелец реализира желанията си чрез знания придобити от вечното търсене на нови и стари далечни култури.

Слънце в Козирог реализира желанията си чрез асимилиране и сигурност във всяко начинание.

Слънце във Водолей реализира желанията си чрез увереност и безпринципност ...Принципите са динамична величина.

Слънце в Риби реализира желанията си чрез противоречие.

Марая

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 09, 2013, 06:32:13 pm »
ВЕНЕРА НА 4 В ТЕЛЕ...СЛЪНЦЕ НА 5... :72:

;D..Аспекта е сходящ и е в действие. Тук забавянията идват от фиксирания знак.
Лунация на този градус предстои... ;D

Ще бъде отключен аспекта на частичното лунно затъмнение...на 5* Скорпион....в края на април. ;)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #8 -: Март 09, 2013, 06:36:08 pm »
Ех че хубава и позитивна тема  :blink:!
Желание ми се е сбъдвало при транзитен Юпитер на АС-та и Уран квадратура към наталната опозиция Венера / Сатурн. Прогресивен Меркурий съвпад с Венера. Аспектите са точни.
Вторият път - прогресивно Слънце съвпад със СЛВ, транзитен Юпитер в разходящ съвпад със СЛВ и сходяща опозиция към Уран. Транзитен Нептун квадратура към опозицията Венера / Сатурн.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Март 09, 2013, 06:36:51 pm »
Милки..,
А какво се случва с нодалната ос?

По това...,което цитираш , аз мисля, че сега не е време за партньор...,а за промяна в работата...,за фокусиране в/у дома.
При всички случай аспект Венера/Слънце и обратното по дирекции..носи връзка. Казвам го и от наблюдения и от личен опит. 3* обаче..са 3г. :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Март 09, 2013, 06:44:37 pm »
Милки..,

По това...,което цитираш , аз мисля, че сега не е време за партньор...,а за промяна в работата...,за фокусиране в/у дома.
При всички случай аспект Венера/Слънце и обратното по дирекции..носи връзка. Казвам го и от наблюдения и от личен опит. 3* обаче..са 3г. :rolleyes:
Нова работа,започнах преди 2 години.И съм много щастлива с нея.Нямам намерения да я сменям,и я пазя като зениците на очите си :blink:
Фокуса ми е в дома и без да има аспекти,ща не ща.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Март 09, 2013, 06:53:03 pm »
Материализацията зависи от силата и насоката на желанията ни в съчетание с точното време (тайминг).

Пр мен рядко се е случвало някое желание да е толкоа силно, че да вземе да се материализира. В доста отношения бих могла да бъда еталон за умерен човек, който не се води от желанията си.  :blink:

В интерес на истината, три пъти ми се е случвало толкова силно да пожелая мъж, че след известно време, независимо от всички спънки и възпиращи обстоятелства, правещи връзката невъзможна, желанието да се материализира. В такива случаи при мен винаги важи принципът "внимавай какво си пожелаваш" - в един момент сбъднатият копнеж може да се превърне в трудно решима дилема.

Поставям си цели - някои от тях успявам да реализирам при подходящи обстоятелства и мотивация. Но с желанията и тяхната материализация нещата не са толкова предсказуеми. Може би защото първо трябва да призная и дефинирам желанията си пред себе си, а те често са толкова непоследователни и взаимно противоречащи, че объркват Вселената и тя не успява да откликне на тях. Хем боли, хем сърби - такъв е моят случай.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 09, 2013, 06:57:53 pm »
Милки..,

Нова работа,започнах преди 2 години.И съм много щастлива с нея.Нямам намерения да я сменям,и я пазя като зениците на очите си :blink:
Фокуса ми е в дома и без да има аспекти,ща не ща.

Дирекцията към 5-ти дом би могла да се свърже с деца...,не само с любов. Така също и с творчество.
По отношение на работата  :blink:..., не се знае дали твоите сметки са сметките на Вселената за теб.
Престоящите лунации ще тригонират знака Риби..,а доколкото си спомням ти имаш там в последната декада Слънце.
Но аз мисля, че тригоните не са много услужливи...Търси квадратурите. Те дават действията и събитията.
Според мен ти ще имаш някаква промяна по отношение на работата и дома. Транзит на Сатурн в Скорпион ще даде кристализиране на темите свързани с МЦ/ИЦ. Пр. Луна няма да даде събития...тя е прожектор...Просто ще ти освети подсъзнанието..,ще извади на преден план онова , което трябва да бъде запазено...
Дирекцията Слънце/Венера е след 3*. В това време трябва да си приключила връзка с онова...,което те потиска..,ненужното..,остарялото. Как да се появи новия партньор , като ти не си приключила със стария?! :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Март 09, 2013, 07:00:00 pm »
Ех че хубава и позитивна тема  :blink:!
Желание ми се е сбъдвало при транзитен Юпитер на АС-та и Уран квадратура към наталната опозиция Венера / Сатурн. Прогресивен Меркурий съвпад с Венера. Аспектите са точни.
Вторият път - прогресивно Слънце съвпад със СЛВ, транзитен Юпитер в разходящ съвпад със СЛВ и сходяща опозиция към Уран. Транзитен Нептун квадратура към опозицията Венера / Сатурн.

Второто желание с дете ли е свързано? Или с връзка... :rolleyes: :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #14 -: Март 09, 2013, 07:38:03 pm »
Извинявам се, че не е по темата, но коментарът, който искам да цитирам е написан тук.

Оттук нататък,мисля ми предстои добър период за намиране на партньор.Защото смятам да се разделям с моя,с който сме от 8 години заедно.

Милки, сетих се че съм ти правила прогноза в другия форум. Благодаря за обратната връзка. :blink:

Милки, това мислех да ти го пиша в другия форум. При теб има тенденция за промяна или развитие в обществения статут и досегашното ежедневно статукво, като е възможно да имаш някакви възможности за развитие и перспективи във връзка с работата ти.
Иначе имай едно на ум, бъди по-предпазлива и не приемай за чиста момента т.е. да приемаш нещо желано за действителност до втората половина на другата година по отношение на любовите с колеги, приятелствата.  Догодина може и да се решиш да промениш нещата в настоящата си връзка поради една или друга причина, но това зависи от твоята нагласа и желания за момента.

Източник

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #15 -: Март 09, 2013, 07:47:04 pm »
При мен много странно са се материализирали две много големи желания по времето на тр. сатурн в опозиция на слънцето в 8ми дом. Установих го наскоро като гледах ефимеридите назад - помня даже деня, в който разбрах, че имам голям шанс да започна работа, която ме удовлетворява и е добре платена и осъзнах, че трябва да намеря и мъжът, който ще ми даде любовта, за която съм мечтала. На този ден тр. сатурн е бил в точна опозиция със слънцето, тръгва ретро и няколко месеца по-късно когато минава вече директен в опозиция със слънцето и двете неща бяха материализирани. Е с мъжът не се материализираха както требе, ама така явно е трябвало да стане.
По прогресии имах пр. слънце в апликиращ, почти точен съвпад с натална венера и юлв, а също така тр. уран е бил в разходящ съвпад със слънцето ми.

« Отговор #16 -: Март 09, 2013, 07:53:14 pm »
Западната и ведическата астрология поставят осъществявенате на желанията и надеждите, успеха в начинанията, просперитета, финансовите печалби по 11-тия дом. Вмъквам, че според някои източници в западната астрология мечтите са по 11-тия дом, а надеждите - по 9-тия. Неслучайно във ведическата астрология 11-тият дом принадлежи към групата на т. нар. упачая домове (3-ти, 6-ти, 10-ти и 11-ти), които се свързват с растежа ("упачая" означава увеличаване, растеж). Това са домовете, където малефиците (Слънце, Марс, Сатурн, Раху, Кету) се чувстват уютно. Тук вмъквам, че положението на малефици в 10-тия дом е малко по-различно от това в останалите три упачая дома, тъй като 10-тият дом е и кендра (ъглов) дом. За малефици в ъглов дом казват, че подсилват картата, че могат да допринесат до решителността и амбициозността на индивида, но и да поставят повече предизвикателства по пътя му. Слънцето не е толкова злосторно по природа, както се счита за Марс, Сатурн и лунните възли (все пак Слънцето е сигнификатор на атма-та - душата), но изгарянето му може да се отразява лошо на сферите, управлявани и сигнифицирани от изгорената планета. Това беше леко, лирическо отклонение от основната тема.

Чела съм, че всяка планета, било тя бенефик или малефик, е добре дошла в 11-тия дом и допринася за увеличаване на печалбите. Разбира се, трябва да се отчете състоянието на планетата (дебилитирана планета няма да работи толкова добре и успешно, колкото екзалтирана, тронова или в знак на мулатрикона), а също така състоянието на управителя на 11-тия дом и аспектите върху 11-тия дом и неговия управител. Тук има едно изключение за доброто положение на всичко "живо" в 11-тия дом, защото за подвижните (кардинални по западному) Асценденти този дом е батхакастхана - дом, нанасящ вреди. Вместо да преразказвам тази част, Ви предлагам линк към статия на С. Рао - http://www.astrocamp.com/analysis-of-the-11th-house.html.

Третият и единадесетият дом са част от т. нар. "каама тригона" ("каама" означава желание). Ако по 11-тия дом са желанията, то по 3-тия дом се съди за куража и решителността на индивида да се бори за осъщестяването на своите желания и цели. Дали ще действа или ще мързелува.

И докато в западната астрология сигнификатори на 11-тия дом са управителите на Водолей, Уран и Сатурн, във ведическата карака (сигнификатор) на този дом е Юпитер. Така че неговото състояние също би трябвало да се отчете при разглеждането на 11-тия дом. Една уникална концепция за ведическата астрология е разглеждането на съответния дом, броен от позицията на неговия естествен карака, когато се преценява потенциала в наталната карта или въздействието на транзитите върху дадена сфера от живота. Когато става дума за реализация на желанията, би трябвало да се отчете и състоянието на 11-тия дом, броен от наталната позиция на Юпитер.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #17 -: Март 09, 2013, 08:09:27 pm »
Благодаря ви Марая и Асол,за тълкуванията.

Мъдри са,пък и се основават на вашите знания.Които между впрочем,аз ценя много.

Марая,казваш интересни неща.
И не само ти.Аз напоследък си комуникирам/писмено/и с други духовни личности.Занимаващи се с астрология и езотерика.
Те ми казват същото.
Как ще започнеш нещо ново,като не си приключила със старото.
И понеже го чувам от много места,започнах да се замислям.Сигурно е така.
Много ме тормози съжителството с мъжа ,с който съм и от когото имам дете.Вътрешно ми се въртят много чувства,цяла палитра.Не мога да продължавам по този начин.Не е градивно,камо ли за детето.
А най-лошото е,че той е човек който не вади доброто от мен.Вади лошото.Аз не искам да съм лоша.Аз се имам за духовен човек,за вярващ и религиозен.За извисен.
А при съжителството с него,ставам точно обратното.За това не трябва да сме заедно.Искам да съм с човек,с който да общуваме и духовно и всякак.

Чудно ми е какво ли ще се случи с работата??
Нищо чудно да предстоят промени,но се надявам,ако има такива, те да са в моя полза.
Честно да ви кажа,друга работа не желая.Тази ми пасва като две части на пъзел.

Дирекцията към 5ти наистина може да е свързана и с детето.
Силно ще се радвам,ако е така,то да е за добро.
« Последна редакция: Март 09, 2013, 09:00:06 pm от Milkyway »

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 09, 2013, 08:27:08 pm »
Благодаря ви Марая и Асол,за тълкуванията.

Мъдри са,пък и се основават на вашите знания.Които между впрочем,аз ценя много.

Марая,казваш интересни неща.
И не само ти.Аз напоследък си комуникирам/писмено/и с други духовни личности.Занимаващи се с астрология и езотерика.
Те ми казват същото.
Как ще започнеш нещо ново,като не си приключила със старото.
И понеже го чувам от много места,започнах да се замислям.Сигурно е така.
Много ме тормози съжителството с мъжа ,с който съм и от когото имам дете.Вътрешно ми се въртят много чувства,цяла палитра.Не мога да продължавам по този начин.Не е градивно,камо ли за детето.
А най-лошото е,че той е човек който не вади доброто от мен.Вади лошото.Аз не искам да съм лоша.Аз се имам за духовен човек,за вярващ и религиозен.За извисен.
А при съжителството с него,ставам точно обратното.За това не трябва да сме заедно.Искам да съм с човек,с който да общуваме и духовно и всякак.

Чудно ми е какво ли ще се случи с работата??
Нищо чудно да предстоят промени,но се насявам,ако има такива, те да са в моя полза.
Честно да ви кажа,друга работа не желая.Тази ми пасва като две части на пъзел.

Дирекцията към 5ти наистина може да е свързана и с детето.
Силно ще се радвам,ако е така,то да е за добро.

Компромиса е най-лошото нещо..,което можем да направим..,когато имаме избор. Защото избор има винаги.
Опитай се да го разбереш и него... :blink: Пределно ми е ясно...,че при транзита на Сатурн в 4-ти дом ти чувстваш студенина..,хлад..,самота в дома си. Налага ти се да поемеш повече отговорност за сметка на партньора. От друга страна 4-ти дом в твоята карта се свързва и с лоното на душата. Чиличните лапи на Сатурн ограничават душата ти...,създават чувството за обреченост.
Именно тук е мястото..където трябва да разчитиш и почистиш събраните и ненужни вещи..,дрехи...спомени...в които си поставила в залог себе си..,като майка..,съпруга..партньор.
Времето е на Сатурн..,той инкасира всяка минутка...и ни търси отговорност..,създава душевните травми и болки..,заставя ни да предпиемем нещо...
От друга страна Юпитер , планетата на Стрелеца /знам, че бащата на детето ти е Стрелец/ и управител на слънчевия ти знак Риби...в момента преминава през Близнаци. Вие и двамата сте мутабелни... :blink: При него опозира , при теб квадратира...Явно е време разделно и за илюзиите..и за мечтите...и за надеждите. А защо не и за Вас..самите.
Това, че той е участвал в създаването на куфара с който е дошло детенцето...е избор на детето...И може би..,това трябва да се случи..,за да успокоиш и без това наранената детка душа...Всяко дете страда , когато липсва любов...А децата имат невероятен усет към това...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #19 -: Март 09, 2013, 08:56:17 pm »
Много хубав разбор на сатурн през 4ти.Всичко изброено го изпитвам,чувствам и т.н.
Да, детето всичко усеща.И знам че страда.Въпрос на време е,месеци или година,за да се стигне до пълна раздяла.
Но съм сигурна ,че ще се случи или по-скоро трябва.

Събрали сме се за изпитания риби,срелец ,а детето е близнаци ;D
Нямам думи.
Да не говорим,за напрежението което е постоянно.
 Страхотия.
Дано Бог е с нас!