Здравей Гост

Мъжът Близнаци

• 107 Отговора
  • 22647 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Мъжът Близнаци
« Отговор #20 -: Март 12, 2013, 05:26:55 pm »
Абсолютно вярно е че лъжат просто не могат да дишат без лъжи.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #21 -: Март 12, 2013, 05:28:48 pm »
Лъжат, та се късат Марая. И близнаци и такива с венера в близнаци. Ама мен не ме бърка, то си е за тях. :)

Нали това казвам... :blink:

Никой никого не лъже...всички лъжем себе си... :blink:
Лъжата си е лъжа! Без значение кой е повярвал в нея.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #22 -: Март 12, 2013, 05:33:53 pm »
Абсолютно вярно е че лъжат просто не могат да дишат без лъжи.

Е това им е чара  ;D Да не издребняваме  :P Сладки са и като лъжат, а и ти се сърдят, ако не им повярваш  ;D
Ти си ги харесваш, на мен не са ми сладки! ;) Признавам им страхотното чувство за хумор, Евала!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #23 -: Март 12, 2013, 05:40:50 pm »
Може и да си права,но аз лично за себе си достатъчно дълго време се лъгах, с една такава венера,толкова че вече и здрасти като каже не му вярвам.Ето ти я тази лъжлива венера . Лъже та се къса и да сърди се ,като не му вярваш.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #24 -: Март 12, 2013, 05:56:33 pm »
Мъжът ми е с Венера в Близнаци, хем е в съвпад със Сатурн, ама как обича да си украсява разни неща  :haha:. Вече му свикнах и не ми прави впечатление, но отначало много се възмущавах  :96:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Март 12, 2013, 05:57:38 pm »
Ех, този Юпитер...Как раздува митовете и легендите...за знака... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #26 -: Март 12, 2013, 06:03:16 pm »
Мъжът ми е с Венера в Близнаци, хем е в съвпад със Сатурн, ама как обича да си украсява разни неща  :haha:. Вече му свикнах и не ми прави впечатление, но отначало много се възмущавах  :96:.
Моите впечатления са ,че не са само оцветени ,а направо нямам думи, възхищавам ти се ,че си му свикнала .Аз опитах ама ми дойде нещо в повече. :blink: :blink:,а пък и на мен поне са ми много материални тези хора .

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #27 -: Март 12, 2013, 06:05:23 pm »
Може и да си права,но аз лично за себе си достатъчно дълго време се лъгах, с една такава венера,толкова че вече и здрасти като каже не му вярвам.Ето ти я тази лъжлива венера . Лъже та се къса и да сърди се ,като не му вярваш.

Тука послъгването вероятно си е от Мерка  :blink:

А Венерата в квадрат с Уран, Плутон и Сатурн  ;D

Много земя, хич не обичам  :blink:
Ами възможно и аз съм земен знак ,но знам ли някак си ми дойде много студен този човек.Аз не съм такава в смисъл студена.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #28 -: Март 12, 2013, 06:10:21 pm »
Говорех конкретно за тази карта във връзка с коментара ти ,че не харесваш много земя.А иначе за слънце в  близнаци имам наблюдение само върху една жена.

« Отговор #29 -: Март 12, 2013, 06:13:32 pm »
Лелеее, какво става тук!  :57: Аз си мислех, че моичкият е в голяма степен мъчително неустоима "грешка на природата" или на семейното възпитание, а то всички Близнаци изглежда са направени по един калъп. Това кошмарно раздвоение на личността ме караше с години да се чудя аз ли съм луда, той ли... какво става. А за лъжите - той толкова убедено твърди, че не съм разбрала смисъла и контекста на казаното към дадения момент, че в един момент на мен неминуемо ми става неудобно, че не съм на висотата на неговата интелигентност и наистина несправедливо го упреквам в лъжа. А и как ми мига насреща в недоумение за какво недоволствам, не е истина просто...  :angry: И въпреки това му прощавам. И пак. И пак. А други съм отрязвала за далече по-малки провинения. Как, за бога, го правят?!?

*

abroad

• 2187
« Отговор #30 -: Март 12, 2013, 06:21:49 pm »
То в тази връзка са опасни младежи и тия с венера и особено марс в близнаци....  :yahoo:

мдам, особено са опасни с един Сатурн отгоре им - на приказки ;D

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #31 -: Март 12, 2013, 06:22:06 pm »
Ами аз много дълго време се чудех как го прави ама така и не успях да разбера.И тези дни съм пак на косъм да му повярвам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Март 12, 2013, 06:23:33 pm »
Материални са, ако има повечко земя в картата, иначе не съм съгласна

Тук изобщо не съм съгласна... :blink:

Защото смятам, че водните знаци и везните са по-материални .
На първо място е рак...

Бившия ми съпруг е Риби..няма лични планети в земя...и не мисля, че е изключение..от правилото. Разбира се, че това заключение не е и не може да бъде представителна извадка..,но около 30-на карти го потвърждават...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #33 -: Март 12, 2013, 06:35:22 pm »
Е тогава сама се досещаш този индивид в картата с тези слънце,луна и мерк в телец колко е материален. ;D ;D ;D

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #34 -: Март 12, 2013, 06:38:04 pm »
А за Луната в Близнаци, какво ще кажете  ;D? Имам позната с такава Луна - също е по свободните съчинения. Иначе е много сладкодумна, мога да я слушам с часове, за компания е страхотна, но да тръгнеш да разчиташ на нея - забрави.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Март 12, 2013, 06:44:45 pm »
А за Луната в Близнаци, какво ще кажете ;D? Имам позната с такава Луна - също е по свободните съчинения. Иначе е много сладкодумна, мога да я слушам с часове, за компания е страхотна, но да тръгнеш да разчиташ на нея - забрави.

9 дена...10 акъла... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Март 12, 2013, 06:51:06 pm »
А за Луната в Близнаци, какво ще кажете  ;D? Имам позната с такава Луна - също е по свободните съчинения. Иначе е много сладкодумна, мога да я слушам с часове, за компания е страхотна, но да тръгнеш да разчиташ на нея - забрави.
имам позната жена, която е доста комбинативна и върти мъжа си на пръсти и познат мъж, който ме завлече с доста пари- и двамата са слънце везни и луна близнаци, мързеливи, но мозъците им работят на хиляда оборота и все съумяват да са на линия, потъпквайки честните и трудолюбиви като мравчици хора

Земя.. липсва,някой каза, че земята била най-меркантилна.... :blink: ;)

« Отговор #37 -: Март 12, 2013, 06:57:12 pm »
Материализъм и Риби- не мога да се съглася, без други предпоставки за това :blink:
Телците са ми на първо място по материализъм :)

За мен парите са единствено средство за постигане на някакви възвишени и нереални (по рибешки) цели  :blink: Искам богатство, за да мога да давам... не ме блазнят скъпи вещи, .лъскави коли, големи къщи...

И моите наблюдения са такива. Не познавам други хора с такъв афинитет към парите както Телците.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #38 -: Март 12, 2013, 06:58:28 pm »
имам позната жена, която е доста комбинативна и върти мъжа си на пръсти и познат мъж, който ме завлече с доста пари- и двамата са слънце везни и луна близнаци, мързеливи, но мозъците им работят на хиляда оборота и все съумяват да са на линия, потъпквайки честните и трудолюбиви като мравчици хора
Тази е същата  :o - мързелива е, взима пари от разни хора, после се крие и не ги връща. В същото време е голям философ, всичко знае, от всичко разбира.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #39 -: Март 12, 2013, 07:00:52 pm »
А за Луната в Близнаци, какво ще кажете ;D? Имам позната с такава Луна - също е по свободните съчинения. Иначе е много сладкодумна, мога да я слушам с часове, за компания е страхотна, но да тръгнеш да разчиташ на нея - забрави.

9 дена...10 акъла... ;D
И това е вярно  ;D.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх