Здравей Гост

Мъжът Близнаци

• 107 Отговора
  • 22714 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: Мъжът Близнаци
« Отговор #40 -: Март 12, 2013, 07:07:24 pm »
Материализъм и Риби- не мога да се съглася, без други предпоставки за това :blink:
Телците са ми на първо място по материализъм :)

За мен парите са единствено средство за постигане на някакви възвишени и нереални (по рибешки) цели  :blink: Искам богатство, за да мога да давам... не ме блазнят скъпи вещи, .лъскави коли, големи къщи...

И моите наблюдения са такива. Не познавам други хора с такъв афинитет към парите както Телците.
Аз съм със Слънце и Венера в Телец, 2-ри дом и Рибешки АСЦ, и със сигурност не съм материалист. Не изгарям от желание да трупам. Парите са ми средство за доставяне на удоволствие и то най-вече ги ползвам, за да зарадвам хората около мен. Ако изляза да пазарувам със 100 лв., 20 ще похарча за мен, 80 за подаръци.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #41 -: Март 12, 2013, 07:22:52 pm »
И друго се сетих, понеже обвинихте Телците в изключителна меркантилност - може и да обичат парите, но са щедри, раздават се за близките. Виж, една комбинация от силен егоизъм + Телец може и да доведе до вкопчване в парите и поставянето им на пиедестал. Лъв / Телец, примерно ( някой да не се засегне сега, много е общо ).
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Март 12, 2013, 07:34:23 pm »
И друго се сетих, понеже обвинихте Телците в изключителна меркантилност - може и да обичат парите, но са щедри, раздават се за близките. Виж, една комбинация от силен егоизъм + Телец може и да доведе до вкопчване в парите и поставянето им на пиедестал. Лъв / Телец, примерно ( някой да не се засегне сега, много е общо ).

Tелеца е знак..,който притежава заради красотата, лукса ...удобството. Виж един скорпион ...притежава заради самото притежание... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Март 12, 2013, 07:37:16 pm »
Ако говорим за лични наблюдения и впечатления, не съм видяла по-голяма прагма и материализъм от тези на Водолея - говоря за стелиумни и акцентирани представители на знака.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Март 12, 2013, 07:52:48 pm »
Материални са, ако има повечко земя в картата, иначе не съм съгласна

Тук изобщо не съм съгласна... :blink:

Защото смятам, че водните знаци и везните са по-материални .
На първо място е рак...

Бившия ми съпруг е Риби..няма лични планети в земя...и не мисля, че е изключение..от правилото. Разбира се, че това заключение не е и не може да бъде представителна извадка..,но около 30-на карти го потвърждават...

Материализъм и Риби- не мога да се съглася, без други предпоставки за това :blink:

За мен парите са единствено средство за постигане на някакви възвишени и нереални (по рибешки) цели  :blink: Искам богатство, за да мога да давам... не ме блазнят скъпи вещи, .лъскави коли, големи къщи...

Ето карта..на рибата... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #45 -: Март 12, 2013, 07:53:18 pm »

Tелеца е знак..,който притежава заради красотата, лукса ...удобството. Виж един скорпион ...притежава заради самото притежание... :blink:

Да, моите наблюдения са, че Телците обичат парите, не казвам, че са стиснати. Марая го е казала много точно според мен. 

*

Papy

• 4343
« Отговор #46 -: Март 12, 2013, 07:54:28 pm »
Слънца, луни и венери в близнаци-всички ми харесват, най-малко опит имам с венера в бл
Не мисля, че са двулични, или че лъжат
Ако си на тяхна вълна-знаеш какво имат предвид и няма обърквации

*

Veselin

• 2737
« Отговор #47 -: Март 12, 2013, 07:58:16 pm »
И според мен Близнаците не лъжат, особено тези с Мерк в Близнаци.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #48 -: Март 12, 2013, 08:12:53 pm »

Да, моите наблюдения са, че Телците обичат парите, не казвам, че са стиснати. Марая го е казала много точно според мен.
Напълно си права странното е, че той самите пари като такива не ги цени, иска ги само за да ги харчи по кръчми. През ръцете му за всичките години през, които го познавам, са минали хиляди ,но всичките са превърнати в удоволствие и кръчми .

*

Papy

• 4343
« Отговор #49 -: Март 12, 2013, 08:18:03 pm »
Ако говорим за лични наблюдения и впечатления, не съм видяла по-голяма прагма и материализъм от тези на Водолея - говоря за стелиумни и акцентирани представители на знака.

Това, лили, е най-невярното твърдение, което съм чела напоследък  :blink:

« Отговор #50 -: Март 12, 2013, 08:18:39 pm »
Абе квито и да са близнаците... факт е, че всеки изказал се има мнение за тях, независимо лошо ли е или добро  :85:
И явно в това ги бива доста добре - да оставят впечатление у другите.. интересни са  :72:  :geminis:
:)

« Отговор #51 -: Март 12, 2013, 08:23:38 pm »
Абе квито и да са близнаците... факт е, че всеки изказал се има мнение за тях, независимо лошо ли е или добро  :85:
И явно в това ги бива доста добре - да оставят впечатление у другите.. интересни са  :72:  :geminis:

:haha: Интересни са, но ако можеше да са интересни и да си използват енергията в по-градивен смисъл, цена нямаше да имат.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #52 -: Март 12, 2013, 08:23:47 pm »
И според мен Близнаците не лъжат, особено тези с Мерк в Близнаци.
молим?  ;D
сигурно "моят" човек лъже на поразия, защото е с ретро Меркурий
харесва ми определението за близнаците "може да продаде хвърчилото на баба си за Боинг"- по-точно не може да бъде казано  ;D
хм,като гледам колко почитатели има на "харизматините" близнаци, нищо чудно премиерът в оставка да бъде преизбран, на хората явно им харесва да бъдат лъгани с чар и усмивка  :blink:
Със сигурност не е от ретро мерка му, защото и жената със слънце в близнаци, която познавам си умира да лъже и украсява ,а ми е родна леля.

*

Papy

• 4343
« Отговор #53 -: Март 12, 2013, 08:27:00 pm »
Ама от къв зор определяме някой дали лъже по слънцето му?
Как пък на мен не ми се е случвало-откак се помня - все съм с близнаци: баща ми, най-добрата ми приятелка в ученическите години, гаджета...

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Март 12, 2013, 08:32:13 pm »
Материални са, ако има повечко земя в картата, иначе не съм съгласна

Тук изобщо не съм съгласна... :blink:

Защото смятам, че водните знаци и везните са по-материални .
На първо място е рак...

Бившия ми съпруг е Риби..няма лични планети в земя...и не мисля, че е изключение..от правилото. Разбира се, че това заключение не е и не може да бъде представителна извадка..,но около 30-на карти го потвърждават...

Ето карта..на рибата... ;D

Я рождения му ден е след моя  ;D

Заточена Венара в 8-ми квадрат с Юпитер, земя на AC и втори, Уран/Плутон в първи опозиция Слънце/Луна

Само налучквам, най-вероятна греша  :blink:

:haha:..Нормално...всички..,все някъде имаме земя...по домовете. Карти без земни домове не съм виждала... ;D
Предполагам и ти...Виж какъв голям воден тригон има... ;D
Можеш да потънеш в него....

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #55 -: Март 12, 2013, 08:44:40 pm »
Само 4етири страници  ;D Можете и по-добре да се справите :P.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #56 -: Март 12, 2013, 09:08:09 pm »
Аз пък нямам такива наблюдения най-честния мъж ,който познавам е дева. :blink: :blink: :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #57 -: Март 12, 2013, 09:19:39 pm »
Аз пък нямам такива наблюдения най-честния мъж ,който познавам е дева. :blink: :blink: :blink:
Явно е толкова добър в оплитането на мрежи, щом така мислиш ;D
Мъжете дева са ми слабост, казвала съм го заради Слънцето ми У6, да направим и една тема за тях :haha: :haha:
Сега ще ти кажа живях пет години с него и не не е добър в оплитането на мрежи и мога да ти кажа ,че е възможно най-брутално отровеният човек, когото познавам.Дори, когато вреди сам на себе си.В интерес на истината и зет ми е дева и също е брутално откровен.Така ,че май по скоро би трябвало например да видим,кои аспекти в натала дават лъжи.Защото сред всички зодии ги има .   
« Последна редакция: Март 12, 2013, 09:45:58 pm от elodiq »

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Март 12, 2013, 10:21:28 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5081.0.html

Е..,има и повече страници... ;D по темата....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #59 -: Март 13, 2013, 09:11:45 pm »
От фейсбук страницата на един влогър, който е Близнак:

Ако някога с нещо съм обидил някой, искам да ви кажа, че от дъното на душа си грам не ми дреме

;D ;D ;D