Здравей Гост

Мъжът Близнаци

• 107 Отговора
  • 22705 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Мъжът Близнаци
« Отговор #80 -: Август 01, 2013, 09:37:24 am »
пак обобщавате хората само по слънцето. вие поне се занимавате с астрология и знаете, че освен слънце има и други планети влияящи на характера, има стелиуми в знаци, в домове, аспекти ..какво тук значи само едно слънце. повечето неща, които прочетох тук за блзнаците изобщо не важат за моят съпруг /слънчев близнак/,  с който се познаваме от деца и вече 17 г. живеем заедно. обаче  -той е със стелиум в телец, в първи дом. ако все пак държите да се говори само за слънцето - животът с близнак е забавен и приятен:)
p.s. но има и друго - синастрята- аз съм със слънце в телец и луна в близнаци.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #81 -: Август 01, 2013, 09:48:16 am »
Близнаците са патологични циркаджии!  :rolf:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #82 -: Август 01, 2013, 10:05:40 am »
Вярно е, че не бива да се правят обобщения само на база Слънцето. Лично аз се опитам да разбера колкото се може по-добре психологията на типичните Близнаци, което ще рече, че освен Слънцето там, трябва да имат поне и Мерк в Близнаци.
Според вас, как е най-добре да се постъпи, ако човек се скара с Близнак? Да го потърси пръв или да изчака Близнакът да го потърси след време?

« Отговор #83 -: Август 01, 2013, 10:16:34 am »
Веско,аз лично бих изчакала Близнака да ме потърси,защото всичките им действия са мотивирани от идеята да им ходиш по свирката. Те обичат да играят,но играта им омръзва твърде бързо ако играеш по техните правила!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #84 -: Август 01, 2013, 10:45:17 am »
Вярно е, че не бива да се правят обобщения само на база Слънцето. Лично аз се опитам да разбера колкото се може по-добре психологията на типичните Близнаци, което ще рече, че освен Слънцето там, трябва да имат поне и Мерк в Близнаци.
Според вас, как е най-добре да се постъпи, ако човек се скара с Близнак? Да го потърси пръв или да изчака Близнакът да го потърси след време?
това вече е друго, веско:) хората със силно влияние на близнаци не са злопаметни, не са отмъстителни, нито дребнави. не могат и да се сърдят дълго. за тях общуването е важно и ако ти не го потърсиш, най-вероятно той ще го направи. ако и ти не можеш да се сърдиш дълго, и това те мъчи, обади му се, какво толкова ..:)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #85 -: Август 01, 2013, 10:56:50 am »
На мен близнаците са ми като шизофреници - дрънкат, дрънкат, могат много добре да те настъпят, после изчезват нанякъде, ти се обиждаш и решаваш да се сърдиш, те се връщат като ги повее вятъра в твоя посока с една щастлива усмивка и изобщо не помнят за какво се сърдиш.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #86 -: Август 01, 2013, 11:06:33 am »
Благодаря ви много, venerra и Just_a_Dream, за съветите! В момента нямам конкретен повод да питам за това (и слава Богу), но ми се е случвало преди и затова ми се иска да знам как е по-добре да подхождам за в бъдеще, ако се случи. Иначе, и аз не съм от хората, които се сърдят бързо, а с Близнаците общуването винаги е интересно и забавно, така че как бих могъл да се сърдя бързо. :)

« Отговор #87 -: Август 01, 2013, 02:12:19 pm »
На мен близнаците са ми като шизофреници - дрънкат, дрънкат, могат много добре да те настъпят, после изчезват нанякъде, ти се обиждаш и решаваш да се сърдиш, те се връщат като ги повее вятъра в твоя посока с една щастлива усмивка и изобщо не помнят за какво се сърдиш.
факт.
Господ да ме пази от мъже Близнаци!
амин, сестро!:Д

вероятно заради асцендента ми в Близнаци, покрай мен винаги има близнаци. жалко, че не могат да ми осигурят комфорта на (задълбочени) лични взаимоотношения, който търся. от дете се обучавам на (не)привързаност с близнаци.:Д привличат ме, забавни са, приятно е прекарването с тях, но само толкова.

най-любимо ми е, като сгафят, ти се отстраняваш от тях, те се впускат да се забавляват с непознати и непознатите им непознати и като ги тресне по някое време (пияни или не, хах) усещането за безсмислие, започват да те търсят и да ти обясняват колко много значиш за тях. та, за себе си съм си направила заключението, че близнакът се нуждае от някой, или по-голяма бройка хора, които да чувства сигурни в живота си. не, че ще им отвърне подобаващо, дори не е задължително да присъстват в ежедневието му, но той трябва да знае, че ги има там, че го обичат, че го чакат, като реши да се прибере (при тях), да се нахрани, почине и т.н. да го обгрижат. с 1 дума - деца. та, обратно към заглавието на темата - нямам желание да дундуркам мъж.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #88 -: Август 01, 2013, 02:44:35 pm »
Близнаците са странни, те са двете крайности.

Като човек с Луна и Венера в Близнаци и човек с 3 близки хора със Слънца в Близнаци, мога да кажа, че на тях им писва бързо от всичко и всички. Нестандартни са, непостоянни в поведението си. Аз съм типичният пример, на моменти откачам, ставам човек, който всъщност не съм, а съм забелязала и хората около мен с Близнаци.

Мъжете са отврат, женкари и лъжци за пример..Бих препоръчала да не се занимавате с тях, освен ако нямат в Слънце или Венера някой сериозен знак...или вие не сте свободолюбив Стрелец примерно : ))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #89 -: Август 01, 2013, 03:13:04 pm »
Здрaвейте много интетеснa темa относно мъжете близнaци.Бих искaлa и aз дa споделя опитa си с тях.От 5 годишнa бях привлеченa от момче с тaзи зодия и мaлко по-мaлко привличaнето ми се превърнa в хaресвaне,обичaне,мрaзене,пaк обичaне и тaкa 15 години.До скоро друг по-перфектен и зaгaдъчен мъж не съществувaше зa мен.Имaхме достa необичaйнa връзкa,бяхме зaедно,неочaквaно се рaзделяхме,той бе с други и после пaк толковa необичaйно се събирaхме.Имaх чувството,че съдбaтa е нaмесенa при нaс.Толковa потaен,не се рaзкривaше пред никои,единствено aз успях дa видя многото му лицa и въпреки   товa съм сигурнa,че имa още,които не съм видялa :d никогa нямa дa зaбрaвя едно мое пътувaне до Гърция.Зaгубихме се с мaйкa ми и в моментa в който изляхме от един супермaркет видях колaтa му пaркирaнa до еднa бялa сгрaдa,не можех дa повярвaм всичките му приятели и познaти знaехме,че той е нa село,a се окaзa нa почивкa при мaйкa си !Много потaен ,с присъщaтa зa близнaците бързa мисъл :)) обожaвaх товa момче ,бях сигурнa ,че след време той ще е моят мъж,колкото и нaивно и глупaво дa  звучи,всеки път огaто го видех имaх чувството,че се влюбвaм все по-силно и по-силно,сърчицето ми туптеше толковa силно,че имaх чувството,че ще.изкочи.Кaто повечето близнaци дълбоките чувствa и емоции го плaшехa и усетеше ли,че нещaтa се зaдълбочaвaт бягaше от мен,но минеше ли мaлко време в което не го потърся отново нaмирaше пътя към мен .. :д стрaнни птици сa тaзи зодия,отсявaт приятелите си,общувaт с всеки,но не допускaт хорa в личното си прострaнство и живот..трудно се обвързвaт..познaвaм достa близнaци според мен не сa от типa мъже вярвaщи в любовтa от прикaзките,вечн aтa и единственaтa любов :)) кaчвaм кaртaтa ни с товa момче,от момчето без което не можех дa дишaм и момчето което сънувaх всеки път ,когaто не беше добре или е с друго момиче,се превърнa в нaй-добрият ми приятел нa които могa дa споделя всичко ,зaщото знaм ,че ще пaзи моятa тaйнa . :))) нaдявaм се дa съм билa полезнa и дa не съм се отклонилa прекaлено много от темaтa
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Uran

• 6041
« Отговор #90 -: Август 01, 2013, 05:12:40 pm »
Съвпадът СЛВ/Луна с Венера си е предпоставка, а като добавим и Венара/Марс, ясно е защо все още тръпнеш.
Той преживял ли е някакви разочарования? Имал ли е житейски сривове?

« Отговор #91 -: Август 01, 2013, 05:44:30 pm »
Дa преживял е ,но не точно рaзочaровaние зaгуби бaщa си и с годините не го преодолявa ,a нaпротив зaтвaря се повече в себе си,aз веднъж бях пуснaлa кaртaтa му в сaйтa,понеже той е пълнa мостерия зa мен.Познaвaм и друг близнaк ,той е по-голям и от родителите ми и преди няколко години зaгуби бaщa си и много се зaтвори в себе си ..не знaм дaли им е от зодиите,но и при двaмaтa зaгубaтa дaде много голямо отрaжение нa личносттa им..a моето Близнaче е много чувствително и никои не знaе зa трудностите и рaзочaровaниятa в животa му .сaм си ги изживявa и не споделя нa никои
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #92 -: Август 01, 2013, 05:52:38 pm »
И аз познавам един Близнак,който сега е на 38 години. Беше забавен и лъчезарен човек. Разведе се и се алкохолизира и сега се е затворил в себе си и е  станал много сериозен.

*

Uran

• 6041
« Отговор #93 -: Август 01, 2013, 06:04:49 pm »
Дa преживял е ,но не точно рaзочaровaние зaгуби бaщa си и с годините не го преодолявa ,a нaпротив зaтвaря се повече в себе си,aз веднъж бях пуснaлa кaртaтa му в сaйтa,понеже той е пълнa мостерия зa мен.Познaвaм и друг близнaк ,той е по-голям и от родителите ми и преди няколко години зaгуби бaщa си и много се зaтвори в себе си ..не знaм дaли им е от зодиите,но и при двaмaтa зaгубaтa дaде много голямо отрaжение нa личносттa им..a моето Близнaче е много чувствително и никои не знaе зa трудностите и рaзочaровaниятa в животa му .сaм си ги изживявa и не споделя нa никои

Точно за такива загуби питам. Има съвпад на Хирон със Слънце и СЛВ с Луна.
« Последна редакция: Август 01, 2013, 06:35:12 pm от Uran »

*

Uran

• 6041
« Отговор #94 -: Август 01, 2013, 06:38:34 pm »
Чочо Попйорданов беше близнак (мисля), лека му пръст, но пускайки определени хора в живота си (това са си мои съждения) отключи някаква лоша серия.
Зет ми е близнак. Пускала съм му картата. Има при него такива сривове. Въпреки добрата си комуникативност, той реално няма приятели. Сестра ми, на която поотрови живота, е единственият му истински приятел.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #95 -: Август 01, 2013, 10:15:36 pm »
По повод близнаците баща ми е слънчев телец, но венера и меркурий са му в близнаци и явно толкова силно са му повлияли, че за мен и околните той си е жив близнак, дори и професията му е такава, като сложим и марса във водолей в точен квадрат със слънцето и колкото и да им се иска да всички около него да има качествата на на телец, няма как да стане.
Веско, като се скарах с него и не си говорихме 2 години, той се правеше все едно нищо няма, ни лук ял, ни мирисал ;D Вечно нещо не е дочул, когато не му отърва, нонстоп е на компютър, телевизор, вестници, телефони, преподаването, доста говори най-вече общи приказки. Не мога да кажа, че не е интелигентен, напротив, меркурият в близнаци е много начетен, ама много, всичко знае, но му липсва конкретността, детайла и практичния ум на девата.
Както всяка зодия и близнаите си имат положителни и отрицателни черти. А аз вече като казвам някаква зодия, нямам предвид слънцето, а качествата, които притежава даденият човек, както е в случая.
ето това щях да кажа преди-когато разговорите се центрираха само около слънцето...
значи 1 близнак с венера в телец е ТРАЕН в любовта, а един слънчев телец, но например с марс, или венера в близнаци може да бъде по-хвърковат, ето ви противоречие... :blink:
слънцето е програмата в живота, духа, това, което сме предназначени да станем, венерата е какво харесваме като естетика, ценим като морал, и как обичаме-според знак, аспекти, дом....

« Отговор #96 -: Август 01, 2013, 10:28:22 pm »
Анонимен Алкохолик...Беше ми учител,като бях 15 годишна. Беше съвсем млад тогава,даже още не беше завършил (явно са направили изключение заради недостиг на кадри). Бях му любимката. Винаги имах 6-тици без грам да уча. Беше страхотен,чаровен,забавен. Беше невероятен! Когато ни съобщи,че се мести бях толкова тъжна...Написах му бележка "Ще ми липсвате",сгънах я и я хвърлих към бюрото му. Той ми отвърна "И ти на мен"  :( Намерих го по фейсбук преди 3 години,писах му,но той не беше същия. Беше видимо състарен,песимистичен и по цял ден се наливаше с алкохол у тях без да създава никому проблеми. Бяхме се разбрали да се видим,а след няколко дена видях,че ме е блокирал. Беше ми написал "Някои неща не са писани да се случат"...Какво мога да кажа? Близнак... :(

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #97 -: Август 02, 2013, 08:22:02 am »
И аз познавам един Близнак,който сега е на 38 години. Беше забавен и лъчезарен човек. Разведе се и се алкохолизира и сега се е затворил в себе си и е  станал много сериозен.

Точно това исках да попитам аз...
...дали познавате и тази им страна ...
...и ако отговора е ДА..то за кой близнак става въпрос?!?!

Виден Пияница....или...Анонимен Алкохолик

между'другото...като че ли наистина при някаква "травма" се отключва тази им страна...
Интересното е че се повтаря и при Изгряващи, и при Слънчеви Близначовци
аз нямам такива наблюдения...в смисъл-повече отколкото другите слънчеви знаци

*

Veselin

• 2737
« Отговор #98 -: Август 02, 2013, 08:36:04 am »
Според мен най-много алкохолици има сред Рибите. За Близнаците ми се струва абсурдно, но нямам чак толкова много наблюдения над много техни представители, затова не мога да го твърдя със сигурност.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #99 -: Август 02, 2013, 08:41:27 am »
Според мен най-много алкохолици има сред Рибите. За Близнаците ми се струва абсурдно, но нямам чак толкова много наблюдения над много техни представители, затова не мога да го твърдя със сигурност.

е да...Рибите винаги ще си водят класацията за алкохолици...Телците за материалисти...и т.н...и т.н..

въпроса ми беше в съвсееееем друга посока... :blink:
в каква?