Здравей Гост

Мъжът Близнаци

• 107 Отговора
  • 22725 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re: Мъжът Близнаци
« Отговор #100 -: Август 02, 2013, 08:42:15 am »
  Веселин, не е абсурдно за поколението  близнаци, които имат опозиция нептун, идваща от стрелеца отсреща:) и понеже в близнаци често се настигат и венера и меркурий- тази опозиция има доста широк "спектър" на действие
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #101 -: Август 02, 2013, 08:43:38 am »
  Веселин, не е абсурдно за поколението  близнаци, които имат опозиция нептун, идваща от стрелеца отсреща:) и понеже в близнаци често се настигат и венера и меркурий- тази опозиция има доста широк "спектър" на действие
За това не се бях замислял.  :unsure: Благодаря ти, Kaya!

« Отговор #102 -: Август 02, 2013, 09:28:15 am »
Моя учител Близнак освен развода с жена си,беше преживял и смъртта на член от семейството му,както и много тежка животозастрашаваща катастрофа.Едвам оцелял в нея. Разбираемо е че се пропил...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #103 -: Август 02, 2013, 10:10:27 am »
15 години след раздялата ни, периодически опъваше нервите на мъжа ми, търсейки ме по телефона след някое напиване.

Навремето имах такова "ухажване" от страна на един Лъв с Марс, Венера и Юпитер в Близнаци.
Беше едно от първите ми гаджета тук, много несериозен, купонджия и се получи нещо много краткотрайно, но после не спря да ми звъни като се напие и да раздава телефона ми на своите приятели пиянки.  ;D

Последва поредица вечерни позвънявания с мълчене и сумтене по телефона. Тогава не знаех, че е той и много се бях шашнала - по същото време, с интервал три месеца, имахме два поредни обира, изнесоха ни всичко ценно от жилището. И всеки ден някой звънеше на дом. телефон и продължително мълчеше. Накрая установих, че има график на позвъняванията и като звъннеше за пореден път, вдигах слушалката и аз мълчах. И така си мълчахме и чаках кой пръв ще затвори.  ;D

След няколко години ми призна, че той ми е звънял. А ние с майка ми вече щяхме да подаваме молба в полицията да ни прослушват телефона.  ;D

;D ;D ;D Все на теб ли, бе рожбо.... ))))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #104 -: Август 02, 2013, 10:25:42 am »
Ето ви тук малко противоречие за това кой може да е хвърковат и непостоянен или не.

Значи майка ми е със слънце в телец /единствена земна планета/, близнашка десетодомна луна /сигурно затова/ и подвижни оси и трудно можете да си представите по-тенденциозен човек от нея. Промяна от каквото и да е естество е просто невъзможна и става след родилни мъки. После вече е доволна и щастлива, но дотогава.. Просто отказва нещата да бъдат разцентровани и на милиметър. Налице е овнешки мерк и от 1998 год не си говори с наша много близка комшийка, която ни знае още от времето на баба ми, която казвала съм, умира преди майка ми да се задоми. Тази жена, без значение добра или лоша, е около нас вече трето поколение значи, а ако питате майка ми защо не й говори, сигурно не може да ви отговори. Но инатът е свиреп. Луната тук е без право на мнение.

« Отговор #105 -: Август 19, 2013, 12:03:06 pm »
Много хубава темичка с интерес ви чета. Между другото зодия Риби съм и благодаря за милите думи по наш адрес  ;D Не съм се обидила-всеки си има собствено мнение. Лек ден  :88:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #106 -: Август 19, 2013, 12:07:49 pm »
Като говорим за алкохол в инерес наистината, аз и на друго място го бях писала, но някъде бях чела че тази класация се водила от водние луни особено скорпионските . :blink: :blink: :blink:

« Отговор #107 -: Август 19, 2013, 12:11:43 pm »
Като говорим за алкохол в инерес наистината, аз и на друго място го бях писала, но някъде бях чела че тази класация се водила от водние луни особено скорпионските . :blink: :blink: :blink:

И луната ми е в скорпион, но за сега нямам проблеми с алкохола.Не че не обичам да си пийвам, но ми се случва рядко предимно в компания и в нормални количества  :blink: