Здравей Гост

Служебния премиер е със слънчев знак стрелец

• 110 Отговора
  • 13649 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Служебния премиер е със слънчев знак стрелец
« Отговор #80 -: Март 13, 2013, 12:53:07 pm »
Тъкмо обсъждаме в офиса политическите назначения на ключови позиции... Как дрисльовци, които още нямат навършени 40 години и достатъчно управленски опит, стават министри изведнъж, а от 25-годишни са в борда на директорите в крупни предприятия. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #81 -: Март 13, 2013, 01:10:06 pm »
И мен ми е странно как хора, дето са ми набори стават министри. Ми то нямаш ако щете чисто житейския опит, това е страшно отговорна длъжност.
Аз дето се имам за голяма работа (асц ми е лъв за който не знае  ;D) не бих се наела на такова нещо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Март 13, 2013, 01:13:26 pm »
Е, Лъв на Асцендента не е достатъчен да си "голяма работа", било то и със Сатурн там  :blink: - за това си трябват шуробаджанашки връзки и пътечки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Март 13, 2013, 01:16:43 pm »
И мен ми е странно как хора, дето са ми набори стават министри. Ми то нямаш ако щете чисто житейския опит, това е страшно отговорна длъжност.
Аз дето се имам за голяма работа (асц ми е лъв за който не знае  ;D) не бих се наела на такова нещо.

Нищо не епо-ценно от КОЛЕЖА ЖИВОТ...Опита и рутината са гаранция за знание и познание...,за точни и правилни решения.

Винаги ми е било любопитно...как момичета и жени..,които не са имали шанса да видят и докоснат отговорността да родиш и отгледаш дете са поставени в ролята на съветници....как да отгледаме и възпитаваме...

А какво остава за една държава.??

Не, че младостта е порок..,но трябва да върви редом до зрелостта.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Март 13, 2013, 01:24:42 pm »
Хак да ни е! Искахме да се смени правителството, сега си назначиха свои хора на всички отговорни постове.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #85 -: Март 13, 2013, 01:25:35 pm »
Е, Лъв на Асцендента не е достатъчен да си "голяма работа", било то и със Сатурн там  :blink: - за това си трябват шуробаджанашки връзки и пътечки.  ;D

Аз имах предвид, че имам самочувствието, че съм знаеща и можеща, не че лъвския асцедент е причина да си на някаква позиция. Сатурна явно съм го поотработила :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Март 13, 2013, 01:38:04 pm »
Да, запозната съм с тази позиция и в други карти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #87 -: Март 13, 2013, 01:48:19 pm »
Значи всички жени и момичета, дето не сме имали "шанса" да видим и се докоснем до отговорността да родим и отгледаме дете не можем да поставим себе си в ролята на съветници? И защо не? Значи това е абсолютния връх в развитието на една жена, Вавилонската кула? Всички неродили един вид не ставаме, затова хич и да не се пробваме да се цаним? Еееееее...

Аз пък даже и не искам да ми се случи. Ама чувствам, че живота ми е по-хубав от този на отчаяните "съпруги" около мен. А чувствам, че и те "ме отбелязват", дори някакси злобеят.
Хич и не се давам да родилите, а и нямам намерение да го правя, дори като стана "стара, а те си имат оставили "нещо" след себе си".

---------

И смея да си го казвам от позицията на такава, дето никога не се е и пробвала да остави "нещо". Как го преживяват тия, дето не могат, а искат... Не знам. Малко крайно прозвуча становището ти, Марая.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Март 13, 2013, 01:55:26 pm »
Ама чувствам, че живата ми е по-хубав от този на отчаяните "съпруги" около мен.

Уважавам брака и майчинството, но в интерес на истината в моето обкръжение не виждам животът на омъжените да е много по-съдържателен от моя... Предпочитам да се справям сама с трудности, отколкото да се превърна в отчаяна съпруга, която намира оправдание в детето за всичките си грешки в брака и в отношенията с партньора, както и за нежеланието си да промени статуквото, страха да взема самостоятелни решения... Ама детето това, детето онова... какво си мислила, че правиш, когато си го раждала?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Март 13, 2013, 02:04:54 pm »
Дадох го като пример... ;D
Приемате го лично... :P

Опита...,опита е важен....
Не може мъж без брак...,да прави държавния бюджет..,след като не знае как се прави домашния... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Март 13, 2013, 02:15:06 pm »
Отплеснахме се в друга посока, хайде да продължим с премиера.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #91 -: Март 13, 2013, 02:18:19 pm »
Даммм, от Ас му, минахме през секса /тук се получиха култови изпълнения за темата с бисерите/ и накрая кой кой е.

*

Papy

• 4343
« Отговор #92 -: Март 13, 2013, 02:24:07 pm »
Дадох го като пример... ;D
Приемате го лично... :P

Опита...,опита е важен....
Не може мъж без брак...,да прави държавния бюджет..,след като не знае как се прави домашния... :rolleyes:

Да - съгласна съм
Има много можещи млади хора, но опитът иска време и години
Ако на 25 си врял и кипял-ок-има какво да посъветваш

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Март 13, 2013, 02:26:01 pm »
Принципно да се изкажа, че има много кадърни и способни хора, което не са раждани върху червено килимче и затова не им се дава шанс. Тук вече в продължение на 23 години ни управляват потомствени крадци.  ;D

Ех, ако бях Цеца секса, щях да реформирам държавата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #94 -: Март 13, 2013, 02:44:25 pm »
Принципно да се изкажа, че има много кадърни и способни хора, което не са раждани върху червено килимче и затова не им се дава шанс. Тук вече в продължение на 23 години ни управляват потомствени крадци.  ;D

Ех, ако бях Цеца секса, щях да реформирам държавата.  ;D

Хареса ти това прозвище и туйто. Въжделееш го, но уви! Модераторът не дава смяна на никове  :clap:

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Март 13, 2013, 03:33:04 pm »
Ne случайно в Америка , както и в други държави екипи от астролози работят при избора на правителство...
Ситуационното моделиране на този кабинет изглежда в пъти по професионално..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Март 13, 2013, 03:48:45 pm »
За Наполеон, Александър Велики и фараоните принципно съм съгласна, но тогава времената са били други. Тогавашните царе и водачи са се сдобивали с управленска власт в по-ранна възраст. Разбира се, всички важни държавни и политически дела не са се вършили без компетентни и мъдри съветници.

Струва ми се, че в наши времена с напредъка на технологиите човешкият интелект все повече закърнява. Сегашните 40-50-годишни и по-възрастни управници изглеждат като паленца в сравнение с по-младите водачи от онези далечни времена...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Март 13, 2013, 03:51:09 pm »
Всяко служебно правителство поема ролята на чистач на предишното. Някой трябва да събере боклука и да го изхвърли..
И това е било..,е...ще бъде.
Ние няма да го променим...съскайки и неглижирайки ежедневните злободневни теми.
За мен е важно..,че новия служебен премиер е дипломат...,че има семейство..,жена...,деца. С две думи, е оправил собствения си двор и може да оправи и улицата си...
Липсва му показността..,силата на мускулите...,достолепното и надменно присъствие..., но дали пък не е дошло време...мускулите да бъдат заменени с повече сиво вещество..с повече разбиране..по-благо и фино присъствие? :rolleyes:
Нали такава беше тенденцията на новите вибрации?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Март 13, 2013, 03:54:19 pm »
Всяко служебно правителство поема ролята на чистач на предишното. Някой трябва да събере боклука и да го изхвърли..

А чистачите обикновено обират всички негативи накрая. :)

Друго е да дойдеш на разчистен терен и да хвърлиш прах в очите на народа с примамливи обещания. Но за обезпаразитяване на терена няма да стигне само едно служебно правителство. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Март 13, 2013, 04:06:13 pm »
Нищо вече няма да е същото... :blink: Защото ..няма как да почистиш въздуха от мириса на човешко месо. :(
Не може да строиш магистрали...,когато хората умират по улиците. Не може да орежеш бюджета на докторите..на учителите...не може да местиш от единия джоб в другия и да казваш , че сме добре...,когато по току-що изградените магистрали стартираш нови обществени поръчки за ремонт на трасетата... ;D
Какво? От каруците ли се износи слоя...и уреда "Лос Анджелис"...не е съобразил тягата на 1 конска сила?