Здравей Гост

Астрални близнаци-практикум

• 9 Отговора
  • 1715 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Астрални близнаци-практикум
« -: Март 13, 2013, 01:28:09 am »
Понеже много се  говори за всичко...отварям темата за дискусии на карти на астрални близнаци... :blink:

Прикачвам две карти. Двамата се познават още от родилния дом.... ;D Родени са и в едно населено място...Разлика 7мин.

Кое е характерно за тях..,кое е общо? Какви са професиите им? Семейство..,брак...деца...жени..любов?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tania

• **
  • 743
Re: Астрални близнаци-практикум
« Отговор #1 -: Март 13, 2013, 09:50:20 am »
Първият, по-рано роденият, по-избухлив ли е, по-импулсивен ли е от вторият? Ако е вярно, ще се обоснова.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 13, 2013, 11:56:00 am »
Първият, по-рано роденият, по-избухлив ли е, по-импулсивен ли е от вторият? Ако е вярно, ще се обоснова.

Била съм няколко пъти с тях...Но не съм забелязала...Не са ми много близки...Почти не са. Едната от картите е на министър , а другата на негов приятел от родилния дом.

Коя е картата на министъра? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Март 13, 2013, 12:31:17 pm »
А приятелят на министъра има ли висока социална позиция или нищо забележително не е постигнал в статусен план?

За да отговоря евентуално на тоя въпрос, бих разгледала производните им карти, но за това първо трябват рождени данни и второ - повече свободно време /извън работното/.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #4 -: Март 13, 2013, 12:42:58 pm »
Това наистина е висша астрология  ;D. Единствената разлика в двете карти е в градусите на АСЦ-та. При първия е във втора декада на Везни, декадата е управлявана от Уран. Втория е с АСЦ  в трета декада на Везни, управлявана от Меркурий, който е в 8-ми дом. 20 гр. Везни са и градус на дълбока екзалтация на Сатурн. Струва ми се, че вторият е министър, но не съм сигурна  :-\.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 13, 2013, 12:46:06 pm »
Това наистина е висша астрология  ;D. Единствената разлика в двете карти е в градусите на АСЦ-та. При първия е във втора декада на Везни, декадата е управлявана от Уран. Втория е с АСЦ  в трета декада на Везни, управлявана от Меркурий, който е в 8-ми дом. 20 гр. Везни са и градус на дълбока екзалтация на Сатурн. Струва ми се, че вторият е министър, но не съм сигурна  :-\.

;D

Втората карта е на министъра.
Дадох я като пример...темата. Именно за проработката на аспектите...За избора ..,който правим.
Позна! ;D
Браво...
Защо според теб.... :rolleyes: е втората...?

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Март 13, 2013, 12:47:15 pm »
А приятелят на министъра има ли висока социална позиция или нищо забележително не е постигнал в статусен план?

За да отговоря евентуално на тоя въпрос, бих разгледала производните им карти, но за това първо трябват рождени данни и второ - повече свободно време /извън работното/.

Не бих могла да ги поставя във форума... :blink:

Приятеля е човек, който гравитира около властта и обира парички...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Март 13, 2013, 12:48:57 pm »
Приятеля е човек, който гравитира около властта и обира парички...

Ясно, значи и той е успял да се облажи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Март 13, 2013, 01:27:52 pm »
Мдаа..
Мога да кажа обаче , че и двамата са вечеряли с късмета... ;D
Големи късметлии са....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Март 13, 2013, 01:35:35 pm »
Мдаа..
Мога да кажа обаче , че и двамата са вечеряли с късмета... ;D
Големи късметлии са....

Интересно е да се отчете, че по сидерал имат ъглов Юпитер в Риби и ъглов Раху в Близнаци, където и двата астрофактора имат достойнства, Сатурн също е силно поставен в картите им, има и силен 9 дом с тронов управител на Лагна и на 10 дом там, при това са пълнолунни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.