Здравей Гост

прогресивно Слънце във Водолей

• 4 Отговора
  • 1290 Прегледи
прогресивно Слънце във Водолей
« -: Март 13, 2013, 07:32:57 am »
В момента пр.Слънце е в последният градус на Козирог,критична фаза е това ,кризистна
моля всички който имат натални или прогр..подобни позиции да споделят плюсовете и минусите
 на позицията Слънце Водолей- 30 години е престоя ;D за наталното ми стрелешко Слънце,това е секстилен знак
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

poli_z

• *
  • 133
Re: прогресивно Слънце във Водолей
« Отговор #1 -: Март 13, 2013, 08:35:56 am »
Моето прогресивно слънце е на 3гр. във Водолей в момента, и също като твоето натално е в Стрелец.
Когато навлезе във Водолей направи съвпад със прогр. Марс /може би и други аспекти е имало/ и тогава се появи един Водолей ;)
Също тогава започнах да усещам желанието за нещо ново,различно,за повече свобода /по темите на Водолея/.
Прогр. слънце транзитира в 5 пр. дом и попада в 6 натален.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Март 13, 2013, 12:05:45 pm »
В момента пр.Слънце е в последният градус на Козирог,критична фаза е това ,кризистна
моля всички който имат натални или прогр..подобни позиции да споделят плюсовете и минусите
 на позицията Слънце Водолей- 30 години е престоя ;D за наталното ми стрелешко Слънце,това е секстилен знак

Аз го преживях...ингреса. Е, жива съм. :blink:Заедно с прогресивно новолуние...
Приоритетите са нови...,коренно различни. Здравето показва къде и какви са били проблемите на които не си обърнала внимание...
Виж къде е Уран и какво управлява....? И от кой дом е квадратурата му към слънце?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Март 14, 2013, 12:34:45 am »
В момента ми е на 12гр. във водолей, разходящ съвпад с ДЦ.. Аз винаги съм си усещал водолейското дори преди преминаването на слънцето там.. по натал слънцето ми е съвпад с Уран, а прогресията само засили появяването на познати и приятели, с изявено водолейско присъствие.. дори и в падение, усещам много по-голяма сила в изявяването на егото, а й слънцето ми е управител на АЦ.. почти всички ме мислят за водолей, когато ме питат коя зодия съм..  :93: козирога се е скрил на дълбоко..
:)

« Отговор #4 -: Март 15, 2013, 07:30:01 am »

Аз го преживях...ингреса. Е, жива съм. :blink:Заедно с прогресивно новолуние...
Приоритетите са нови...,коренно различни. Здравето показва къде и какви са били проблемите на които не си обърнала внимание...
Виж къде е Уран и какво управлява....? И от кой дом е квадратурата му към слънце?

какви са приоритетите за водолейско слънце- от първо лице едиствено число :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...