Здравей Гост

Либоффффф

• 57 Отговора
  • 7116 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Либоффффф
« Отговор #20 -: Март 15, 2013, 10:07:17 pm »
Мда-много хора ме обвиняват, че гледам предимно лошите неща, но всъщност не е така. Търся най-вече какво иска човекът,  кое го кара да върви напред и кое не му стига, за да е щастлив. Което е почти едно и също.
Затова кофти конфигурациите стигат по-далеч

И в този смисъл-ако някой има нужда от много любов, ще я търси цял живот, ще попада в ситуации, ще има връзки-успешни/неуспешни и т.н.

Това е много голяма грешка... :blink: Ще ме простиш..,че директно , /между впрочем...въпреки специялното си отношение/..го казвам в прав текст.
Няма такова понятие. Ние не срещаме хората ...защото икаме..,а въпреки искаме. Тези хора..,всеки от тях има свое място в нашия път...Така, че втози смисъл..намирам последния абзац от поста ти..лишен от правилния смисъл..,който изразява същността ни..

Астрологията в предактивната си част е висш пилотаж...Факт е..,че не всеки я умее..,факт е ..,че епредизвикателство за всеки...астролог /ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ПРЕДАКТИВНИ АСТРОЛОЗИ/...,но...за да се практикува е нужен един житейски и духовен опит. Просто не е за всеки...Тук не визирам ясновидците. :blink:
А иначе няма лошо да бъдеш Сатурнов астролог..,ако си приложил в/у себе си Сатурновите уроци и изисквания. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Март 15, 2013, 10:11:25 pm »
Какъв е тоя сатурнов астролог? За първи път чувам
Чувала съм само за хиронови-дето можели сами да си предсказват
Ама и такива не познавам :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Март 15, 2013, 10:36:02 pm »
Какъв е тоя сатурнов астролог? За първи път чувам
Чувала съм само за хиронови-дето можели сами да си предсказват
Ама и такива не познавам :)

Аз съм Хиронов астролог... :blink: И за добро и за зло.../ако въобще има такива понятия/. Свидетели и тук във форума няколко... :blink:

Астролозите:

Сатурнови, Уранови , Хиронови...и Плутонови.
Без аспекти на Сатурн...астролог през крив макарон казват древните...и съвременните... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Март 15, 2013, 10:37:07 pm »
А-не знам
Аз само минавам :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Март 15, 2013, 10:45:18 pm »
Има и нептунови - добри емпатици. Но зад нептунова мъгла дай боже да не стоят плутонови мотиви.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #25 -: Март 15, 2013, 10:58:08 pm »
уф, аз по натал имам доста аспекти към Лилит и Венера.
Лилит ми е в 5 дом, Телец, венера ми е при Слънцето във втори дом.

От както се занимавам с астрология, забелязах, че имам ли аспект към натална Лилит направо пощръклявам и се появяват все някакви обожатели. Когато има опозиция - мъртвило, карам се в всички. Когато има квадратура - получавам неудобни предложения. Когато има тригон - перфектна хармония между мен и другите същества от мъжки пол. При секстил - същото+още по-силна влюбеност към всичко.

Дори Венера не ми влияе толкова силно, колкото Лилит. Донякъде защото съм и чела за самата богиня в древните вярвания, много преди да започна да се занимавам с астрология. Но Лилит за мен е много по-всестранно развита от Венера и много повече се доближава до човешките чувства и действия, отколкото Венера  (пак повтарям, в митологичен план).

Има и нептунови - добри емпатици. Но зад нептунова мъгла дай боже да не стоят плутонови мотиви.  ;D

Тоест, емпатията се управлява от Нептун ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Март 15, 2013, 10:59:48 pm »
Тоест, емпатията се управлява от Нептун ли?

Не само от него, Луната също играе голяма роля.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Март 15, 2013, 11:14:09 pm »

Слънце съвпад Нептун в скорпион...Ко шЪ каЙш... :rolf:

*

Papy

• 4343
« Отговор #28 -: Март 15, 2013, 11:38:45 pm »

Това е много голяма грешка... :blink: Ще ме простиш..,че директно , /между впрочем...въпреки специялното си отношение/..го казвам в прав текст.
Няма такова понятие. Ние не срещаме хората ...защото икаме..,а въпреки искаме.

Нямах време преди малко
Та...
Ако срещаме хората, без да искаме, имаме контакти-пак без да искаме, и връзки така създаваме и изобщо-ние сме едни потърпевши на картите си същества-къде е свободната воля?
Горко ни

Моето мнение е, че човек си има съдба, но как ще я изпълни, зависи от него

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Март 15, 2013, 11:45:21 pm »

Няма такова понятие. Ние не срещаме хората ...защото икаме..,а въпреки искаме.

Нямах време преди малко
Та...
Ако срещаме хората, без да искаме, имаме контакти-пак без да искаме, и връзки така създаваме и изобщо-ние сме едни потърпевши на картите си същества-къде е свободната воля?
Горко ни

Моето мнение е, че човек си има съдба, но как ще я изпълни, зависи от него

точно в това... :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Март 15, 2013, 11:46:35 pm »
Ами ако е това-къде е спорът?

*

Papy

• 4343
« Отговор #31 -: Март 15, 2013, 11:56:18 pm »

Аз съм Хиронов астролог...

Какво си си предсказала?

Аз лично не познавам нито един човек-в нито една област, който да си е предсказал нещо за себе си. Чувала съм, че някои гадателки "виждат" съдбата на роднините си, или усещат приближаващо нещастие.
Догадки-може, предсказание-не

« Отговор #32 -: Март 16, 2013, 12:00:18 am »
Транзитен Нептун съвпад К5/Риби/.Какво да очаквам според Вас...Любовни заблуди и илюзии...или духовна връзк?Казват,че планета в собствен знак/на трон/ НЕ ВРЕДИ???Та...какво ще е според Вас?

*

Papy

• 4343
« Отговор #33 -: Март 16, 2013, 12:02:24 am »
Ми..в картата ти нептун добре ли е поставен? Ако да-всичко е ок

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Март 16, 2013, 12:05:42 am »

Аз съм Хиронов астролог...

Какво си си предсказала?

Аз лично не познавам нито един човек-в нито една област, който да си е предсказал нещо за себе си. Чувала съм, че някои гадателки "виждат" съдбата на роднините си, или усещат приближаващо нещастие.
Догадки-може, предсказание-не

предсказала съм си...доста неща . :blink:

« Отговор #35 -: Март 16, 2013, 12:08:35 am »
Ето я картата на Венера. Когато и транзитен Юпитер засегне натален У5 Нептун в тригон с натална Венера, може да стане дума за влюбване, например.

Иначе, че планетата била благотворна, само защото приминава през собствения си знак - I don't buy it. Зависи от ролята й във всяка конкретна натална карта, както каза Папи.

*

Papy

• 4343
« Отговор #36 -: Март 16, 2013, 12:11:50 am »
Мерси :)
А какво се случи при квадрат м/у тр юпитер и нептун-мунданен-помниш ли?

*

Papy

• 4343
« Отговор #37 -: Март 16, 2013, 12:13:54 am »

предсказала съм си...доста неща . :blink:

Ми ако помниш какво и кога си го предсказала-може да се види дали в момента на предсказанието е имало някакъв интересен транзит
И така ще знаеш кога познаваш :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Март 16, 2013, 12:15:36 am »
Дори липсата на избор...е избор.

Няма спор. ;D Аз не виждам такъв...Все спорове в главиците Ви...

*

Papy

• 4343
« Отговор #39 -: Март 16, 2013, 12:25:23 am »
Дори липсата на избор...е избор.

Няма спор. ;D Аз не виждам такъв...Все спорове в главиците Ви...

Е???
Нали написа, че е голяма грешка-подчертано, итализирано-да не цитирам, че дълго