Здравей Гост

Когато майка ти казва на дъщеря ти, че не познава собствената си дъщеря.

• 53 Отговора
  • 6155 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Разсъждавам в/у следното:

Генетично...,наследствено аспект на Плутон-Луна.

Динамично развитие на всеки натал и разгръщане на потенциала...аспектите м/у двете.

И Плутон и Луна са свързани с подсъзнанието...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

karita

• *
  • 231
Моята карта е много сходна с тази на мама по разположението на планетите по домовете. Приличаме си много, но и сме различни. Не мога да живея без нея, но не можем да си говорим, на първите 5 мин. съм се скарала с нея. Знам, че съм най-любимото и същество и най-голямата слабост, би умряла за мен, но не се разбираме. Не я познавам, нито тя мен. Сякаш има някаква неразрушима преграда между нас. Тя не разбира мен, аз не разбирам нея.
Обичам я повече от всичко  :blink:
Това все едно аз съм го писала,същото важи и за моите отношения с майка ми и забелязвам ,че и ти имаш съвпад на Плунон и Луна в 7 дом,също като мен ,само че моя съвпад е в началото на Везни , а твоя в началото на Скорпион.При моята синастия с майка ми ,нейният Сатурн е точен съвпад с моето Слънце и ти го имаш тоя съвпад в синастрията ви ,само че е по-широк.Освен това имаш съвпад на неин Хирон с твоето слънце

Думите на Сатен описват на 100% отношенията ми  с дъщеря ми , за съжаление не зная още  как да построя карта за съвместимост за да я видите и да ми подскажете отговори , които търся от години.

*

Lillie

• 30532
Ако искате да се поупражнявате, какво бихте казали за отношенията родител/дете по този комбин?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Ама толкова е зацапан тоя аспект Слънце съвпад с Нептун ..,че не е истина.... :rolf: :haha:

И при силно изявените духовни...и при неверниците.... :haha: :rakeattack:

Е..,няма как да спориш с телевизор...

Имате ли впечатление от този аспект? Ама обективни.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Обективните доколко ще са обективни, ако наблюдението се базира на субективен опит?

Различни хора познавам с такъв съвпад, впечатленията трудно могат да бъдат обобщени. Но като че ли създава една такава аура около човека, отвъд която трудно може да се види истинската същност. За някои това е печеливш коз, ако знаят как да се възползват. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Нред с добрите неща...съм категорична..,че заблуда и самозаблуда при този аспект вървят ръка за ръка...Ако няма нещо по-твърдо към аспекта...,от страна на Сатурн...просто е страшно! :blink:

*

Papy

• 4343
То и сатурн да има, пак не се знае
Имам позната слънце съвп нептун в стрелец, и малко далечен-с марс
Към тях квадрат сатурн-връх на тао от 7-ми
Доста безперспективни и кофти връзки е имала

*

Lillie

• 30532
Не съм сигурна, че твърд аспект на Сатурн към нептунясало Слънце е гаранция за по-хармонична изява, пак си зависи от човека и нивото му на съзнание, може присъства и в карта на измамник.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Не съм сигурна, че твърд аспект на Сатурн към нептунясало Слънце е гаранция за по-хармонична изява, пак си зависи от човека и нивото му на съзнание, може присъства и в карта на измамник.

Аспекта на Сатурн ли може да присъства в карта на измамник? :rolleyes:
Иначе за съвпада- да! Съгласна съм, че може да се впише.

Считам обаче..,че твърдия аспект по-лесно сваля очилата...

*

Lillie

• 30532
Аспекта на Сатурн ли може да присъства в карта на измамник? :rolleyes:
Иначе за съвпада- да! Съгласна съм, че може да се впише.

Считам обаче..,че твърдия аспект по-лесно сваля очилата...

Точно така, може да присъства в карта на лъжец, измамник, дребен тарикат или просто объркан човек - в комбинация с други фактори.

Мога да дам карта за пример, за съжаление часът на раждане не се знае.

Цялото семейство краде, а не може да се каже, че се нуждаят, просто такъв е манталитетът.

Девойката беше хваната да краде пари от касата на раб. място (правила го е неведнъж, започват да я следят и накрая я хващат на място), а баща й беше директор на един от най-големите заводи в Девня. Вземаха огромни заплати, а баща й крадеше ток, да да плащат символични сметки вкъщи. Искаше ми се да видя и неговата карта, но му нямам данните, знам само, че е със Слънце в Стрелец.

В картата на момата Юпитер и Нептун също са в мажорен аспект със Слънцето и Меркурий, квадратът със Сатурн е точен.

« Последна редакция: Март 17, 2013, 02:37:45 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Тази карта сме я разглеждали и преди години във форума.... ;D
Но вече има много нови хора във форума..,така , че аз няма да се включвам.... ;) по нея.

Търся в момента карти с аспекти:
Слънце в съвпад с Нептун в твъдр аспект със Сатурн... ;D

*

Papy

• 4343
На моята позната часът се знае
И въпреки квадрата, доста се заблуждава в мъжете

*

Lillie

• 30532
Тази карта сме я разглеждали и преди години във форума.... ;D
Но вече има много нови хора във форума..,така , че аз няма да се включвам.... ;) по нея.

Не е и нужно да се включват, картата е дадена просто за пример.

Познавам и други случаи със съвпад на Слънце, Меркурий и Нептун в Стрелец - мъглява история, независимо дали има аспект със Сатурн и какъв. Предполагам, че и в Скорпион няма да е много по-различно като външен ефект, но нативът ще е по-прикрит и ще е воден от други мотиви.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Земни тъся..,земни ;D

Нещо от типа на Дева, Телец...Козирог.

Иначе за мутабелните , огнените и Скорпиона е ясно.... ;D

*

Lillie

• 30532
На моята позната часът се знае
И въпреки квадрата, доста се заблуждава в мъжете

Девойката от примерната карта също имаше доста странни връзки, все грешеше в избора - първоначално се захласваше силно, но бързо изстиваше, макар че е с водна Луна и водна Венера. Някак твърде нетрайни бяха при нея нещата, с каквото и да се захване, хвърчеше като волна пеперуда. Доста глупава и вятърничава, но по душа добра, състрадателна, обожаваше животните.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

blud

• *
  • 406
Марая а отношенията ти с баща ти какви са. Аз те водя с няколко дни в ЕГНто, но учудващо ми е, че и при теб квадрата Сатурн Слънце, работи като лоши отношения с майката. Моята е стрелец като мен, но бих се заклела, че не е стрелец,направо излага оптимистичния ни знак, всичко приема фатално,у единствено тя е права, съвети не приема. Шом и се посочат кривиците се фръцва и си тръгва, иначе има луна в телец и асц. телец, но знам ли от къде и идва, не обичта и към мен.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
Земни тъся..,земни ;D

Нещо от типа на Дева, Телец...Козирог.

Покрай мен такива не виреят.  ;D

А, бившият е изключение - акцентиран Телец със Слънце в опозиция със Сатурн. Има и акцентиран Стрелец - Луна, Юпитер, Уран и Нептун. При него опозицията Слънце/Сатурн, ако не я бях видяла с очите си в хороскопа, никога нямаше да предположа, че я има. На личностно ниво някак не се усеща, дала е отражение върху отношенията с бащата.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Марая а отношенията ти с баща ти какви са. Аз те водя с няколко дни в ЕГНто, но учудващо ми е, че и при теб квадрата Сатурн Слънце, работи като лоши отношения с майката. Моята е стрелец като мен, но бих се заклела, че не е стрелец,направо излага оптимистичния ни знак, всичко приема фатално,у единствено тя е права, съвети не приема. Шом и се посочат кривиците се фръцва и си тръгва, иначе има луна в телец и асц. телец, но знам ли от къде и идва, не обичта и към мен.

Ти представяш ли си..,че днес водя 2 часа разговор да я убеждавам...,че нямам вина...нито аз..нито децата ми в това, че къщите и са снимани в  Street View.... :-\ :rolleyes:...И не само аз..,а и дъщеря ми.... :unsure: :-[ :-[
Срам ме е..,направо ме е срам. :rolleyes:

Баща ми...Бог да го прости...Язък, че беше водолей....Същата работа. Винаги ми е липсвал.... :(

*

blud

• *
  • 406
Марая, моят отец, е близнак, но луната му съвпада с моето слънце, така, че различията там са сведени до нула. Но с маман е много трудно
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей