Здравей Гост

Хоби/Колекционери

• 84 Отговора
  • 10479 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: Хоби/Колекционери
« Отговор #80 -: Март 18, 2013, 04:43:16 pm »
Инак голямото жилище иска и домашна помощница.

Да, голямото жилище предполага повече ангажираност и слугинаж, ако не можем да си позволим домашна помощница.
Но така обзаведени дизайнерски жилища предполагат наличие на достатъчно финансови възможности за наемане на помощен персонал. :))
И това съм си представяла, но бих се справила чудесно и сама. Обсолютно зависи от настроението ми.  Досадна ми е домакинската работа, но като се развихря, мога да разчистя и в комшиите. Просто защото, като се хвана да чистя едно/малко, се превръща в основно чистене. Асц дева ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #81 -: Март 18, 2013, 09:17:56 pm »
Как може да има друга жена вкъщи освен мен ;D, особено с мъж като моя, никога.

Ти представяш ли си!?  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #82 -: Март 20, 2013, 02:26:00 pm »
Ах, аз явно съм нередовна... Изобщо нямам против това някой друг да върши черната работа, стига мен изобщо да не ми се налага да се замислям по темата и Той да може да си го позволява. А за това кой какво ще прави и задкулисно... то е ясно, че ще го прави, поне в друго да го бива. Е, може и да съм смела на приказки, щото не ми е дошло на гловата, де, ама и да не приемаш реалността и това как всъщност протичат междуличностните отношения е все едно като щраус да си заравяш главата. От нищо не можеш да го спреш, нищо не можеш да предотвратиш, факт.

*

Нова

• 3491
« Отговор #83 -: Март 20, 2013, 03:12:00 pm »
Аз пък за съвсем други неща си мисля и разбирам, но ... това е от дебилизирания ми меркурий, живи и здрави. :wub:

*

Нова

• 3491
« Отговор #84 -: Март 20, 2013, 03:27:07 pm »

Важното е, че е в 1 дом!

Ми тва ми е успокоението, хаххааха.

В чест на истината и противно на астрологичните принципи никой никога до сега не е поставял под съмнение интелекта ми, дори често го надценяват.

/И за да продължа да съм прагматична за Лили ще се изкажа, че само разни мъжленца, поизплашенки такива, чат-пат се опитват да омаловажат това, което знам и мога, ма то е щото те живеят с веруюто, че жената се справя най-добре с домакинството./  :-X ;D