Здравей Гост

ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП

• 11 Отговора
  • 4809 Прегледи
*

mkkd

• 41
ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП
« -: Март 19, 2006, 08:26:54 pm »
Познанията ми по астрология са малки.Моля за помощ по интересуващ ме въпрос:в какъв аспект са две планети намиращи се в два съседни знака в партньорския хороскоп-секстил или ?

*

Lillie

• 30532
ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП
« Отговор #1 -: Март 19, 2006, 09:23:04 pm »
Може и полусекстил да е, може и нищо...  ;)  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mkkd

• 41
ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП
« Отговор #2 -: Март 19, 2006, 10:10:54 pm »
:unsure: как да разбера-кога е полусекстил ,кога нищо?

*

АН

ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП
« Отговор #3 -: Март 20, 2006, 06:47:30 pm »
Цитат
:unsure: как да разбера-кога е полусекстил ,кога нищо?
Полусекстилът е ъгъл от 30 градуса. Значи +/- 3 градуса орбис, ако планетите са с ъглово радстояние помежду си от 27 до 33 градуса, имаме аспект полусекстил между тях.

Има и автори, които приемат, че щом планетите са в съседни знаци, помежду им има разбирателство, без да вземат предвид точните градуси :)

И сега ти остава да видиш какви енергии символизират планетите и да ги използваш :)  

*

mkkd

• 41
ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП
« Отговор #4 -: Март 20, 2006, 09:39:12 pm »
Благодаря АН   :)  

ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП
« Отговор #5 -: Май 19, 2006, 12:30:05 pm »
:unsure: mislia 4e sum v totalno zatrudnenie. napulno na4inaeshta sum i nemoga da se opravia dori sus sobstvenata si natalna karta! napravih ia prez dve razli4ni programi i izleze s razliki.......... dali moje niakoj da mi pomogne v raz4itaneto?  

ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП
« Отговор #6 -: Май 23, 2006, 03:30:57 am »
Чела съм,че нэ добре при синастрията плутон и сатурн да са в напрегнати аспекти с личните планети.Например плутон ако е в квадрат с марс или венерката на партниора.Както и сатурн ако е в съвпад с марс ,венера,сланце на партниора.Как мислите тези комбинации май не са много обнаждеждаващи? :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП
« Отговор #7 -: Май 23, 2006, 12:20:16 pm »
Ми и да, и не...  :rolleyes:  ;)
Връзките по Сатурн в синастрията, макар и сложни, са едни от най-дълготрайните и лоялни - особено при аспект на Сатурн на единия партньор със Слънце, Луна, Венера на другия. Връзката Марс/Сатурн пък често е съпроводена с първоначално силно /сексуално/ привличане, тук обаче на повърхността впоследствие изплуват понякога не особено алтруистични мотиви...  :blink:  За Плутон какво да кажа - "всичко или нищо" - такава връзка може да бъде и Раят, и Адът едновременно, а и от теб конкретно зависи какви са ти разбиранията за "рай" и "ад" в една връзка, какво търсиш, какво очакваш...  :rolleyes:  ;)  :ph34r:
 :)
« Последна редакция: Май 23, 2006, 12:21:17 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП
« Отговор #8 -: Май 23, 2006, 01:50:16 pm »
Да благодаря ти-точно така-редуване на ,,Рай,, и ,,Ад,,. :D  

*

Lillie

• 30532
ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП
« Отговор #9 -: Май 23, 2006, 02:01:50 pm »
За някои Адът е тук, на Земята... но нека си сложим розовки очилца  :P  B)  и да мислим позитивно :rolleyes:
"Както сам си го направиш" - така казват уж, но на практика нещата се случват в повечето случаи в друга последователност, която може дори и да няма нищо общо с нашата си "логика"  :huh:  :unsure:  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП
« Отговор #10 -: Май 25, 2006, 06:38:39 pm »
Цитат
За някои Адът е тук, на Земята... но нека си сложим розовки очилца  :P  B)  и да мислим позитивно :rolleyes:
"Както сам си го направиш" - така казват уж, но на практика нещата се случват в повечето случаи в друга последователност, която може дори и да няма нищо общо с нашата си "логика"  :huh:  :unsure:  :ph34r:
Това, което не ще да се подчини на нашата логика, го прехвърляме на кармичната астрология :D  

*

Lillie

• 30532
ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП
« Отговор #11 -: Май 25, 2006, 07:19:07 pm »
Мдаммм... това й е хубавото на Астрологията и по-конкретно кармичната, че винаги можем да приемем, че за нещо 'лошо' е виновна кармата  :rolleyes:  :lol:
 :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.