Хахаха я гледай ти! Соларният ми асцендент в нормалния солар е Стрелец, отварям кинетичния - Луната е Стрелец!
Сега още кинетични куриози!
Т-квадратура между Юпитер/Меркурий (в Рак в 6 дом) с Уран във втори дом и Плутон в 12 дом. Имахме доста сериозни финансови затруднения и преди да си получа парите от стипендиите и някои други стипендии, се спасих като правих хороскопи на хора, които ме помолят. И все повече хора ме молят да им направя!

Така че ставам популярна - това посред мен означават тези планети в 6 дом и този Уран във втори показва как си изкарвам някой друг лев.
Виждам, че имам Марс на куспида на к6 - тази година започнах да се занимавам със спорт за здраве, но интересното е, че Марс явно си влияе и на 5тия дом, защото постигнах доста различни резултати като се залових, освен здравословните ползи - започнах да се движа като цяло по-бързо и да имам и по-ловки реакции, попринцип съм с кашкавалени ръце и кашкавалено тяло.

Ще ми е интересно, ако някой вижда нещо интересно, все пак този кинетичен солар си е още в сила, може да има нещо друго, което предстои.