Здравей Гост

Кинетичен солар

• 183 Отговора
  • 30616 Прегледи
Re: Кинетичен солар
« Отговор #160 -: Април 14, 2013, 12:28:16 am »
Стана ми интересно с тези кинетични солари.Направих такъв,за годината,в която съм се омъжила-Сатурн в точен съвпад с ИЦ.Брееех.... ;)

« Отговор #161 -: Април 15, 2013, 09:59:21 am »
Стана ми ясно как влияе Новолунието в картата на жена,но ми е любопитно как се отразява на мъжете? Някаква идея?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #162 -: Април 15, 2013, 03:00:14 pm »
Интересно, погледнах затъмненията за годината, в която забременях, попадат в 1 / 7 домове от кинетичния солар. Слънчевото е в съвпад със СЛВ, Нептун, Хирон в 1-ви дом, а Лунното - в съвпад с Марс в 7-ми. За годината, в която почина баща ми е много интересно - Слънчево затъмнение в съвпад с кинетична Венера в 9-ти дом, Венера управлява 10 дом /бащата/ и 3-ти дом - той почина при автомобилна катастрофа и се наложи да живея при леля ми - все теми по 3-ти дом.

Буквализъм... :-\

Я погледни при мен...къде ще бъде затъмнението? :rolleyes:

Как ще го изкоментираш?
Марая, тази година има сериозни предпоставки при теб да започнеш да се занимаваш с политика. Затъмнението попада в 11-ти кинетичен, квадратура с Марс в 8-ми, У10. Аз отчитам и тригона към Венера, У4 и У11 - смятам, че ще има промени в дома или засягащи майка ти ( затъмнението е в широк съвпад с наталната ти Луна и опозиция към У4 ).

Откакто се помня..не съм спирала.. ;D
Но...,вече не ми е интересно. :-\
Мисля да реализирам други проекти , далеч по-интересни и полезни.
 ;D
ДВА ОТ ПРОЕКТИТЕ СА СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯ..,А КАТО ЦЯЛО ВСИЧКО С ПИСАНЕТО И ГРУПИТЕ...

Еее..,извини ме за капса... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #163 -: Април 15, 2013, 08:22:46 pm »
Как се построява кинетичен солар,точно и ясно? Какво да направя като влезна в астрокома?

« Отговор #164 -: Април 18, 2013, 08:46:13 pm »
Моят Кинетичен солар за тази година :) Аз не виждам нищо интересно...

« Отговор #165 -: Декември 21, 2013, 11:16:06 pm »
Хахаха я гледай ти! Соларният ми асцендент в нормалния солар е Стрелец, отварям кинетичния - Луната е Стрелец!

Сега още кинетични куриози!

Т-квадратура между Юпитер/Меркурий (в Рак в 6 дом) с Уран във втори дом и Плутон в 12 дом. Имахме доста сериозни финансови затруднения и преди да си получа парите от стипендиите и някои други стипендии, се спасих като правих хороскопи на хора, които ме помолят. И все повече хора ме молят да им направя!  ;D ;D ;D Така че ставам популярна - това посред мен означават тези планети в 6 дом и този Уран във втори показва как си изкарвам някой друг лев.

Виждам, че имам Марс на куспида на к6 - тази година започнах да се занимавам със спорт за здраве, но интересното е, че Марс явно си влияе и на 5тия дом, защото постигнах доста различни резултати като се залових, освен здравословните ползи - започнах да се движа като цяло по-бързо и да имам и по-ловки реакции, попринцип съм с кашкавалени ръце и кашкавалено тяло.  ;D

Ще ми е интересно, ако някой вижда нещо интересно, все пак този кинетичен солар си е още в сила, може да има нещо друго, което предстои.  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #166 -: Декември 22, 2013, 08:30:17 am »
Мисля ,че го направих. :-XСлед 300 мъки.

Как ви се вижда?
Слънцето е в 9-ти в съвпад с У9 - на фокус ще са пътувания, дела, религия, философия. Има тригон към Плутон в 5-ти - нова любов. Опозиция със Сатурн У6 - погрижи се за здравето си, ще станеш по-дисциплинирана в ежедневието. Възможно ли е пътуване в страната и / или в чужбина свързано с работата ти?

Нищо от изброеното,не се е случило :blink: :-\

*

Veselin

• 2737
« Отговор #167 -: Декември 22, 2013, 08:31:29 am »
И при мен изброеното за кинетичния солар (ще трябва да се разтърся къде беше), не се случи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #168 -: Декември 22, 2013, 11:13:40 am »
И при мен изброеното за кинетичния солар (ще трябва да се разтърся къде беше), не се случи.

При мен очевидно всички техники работят... :rolleyes:

Прикачвам кинетичния си солар за 2014-та.
Какво бихте казали по него?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #169 -: Декември 22, 2013, 11:24:21 am »

Как ви се вижда?
Слънцето е в 9-ти в съвпад с У9 - на фокус ще са пътувания, дела, религия, философия. Има тригон към Плутон в 5-ти - нова любов. Опозиция със Сатурн У6 - погрижи се за здравето си, ще станеш по-дисциплинирана в ежедневието. Възможно ли е пътуване в страната и / или в чужбина свързано с работата ти?

Кинетичният ти солар за 2013 г. би трябвало да действа още поне 4-5 месеца - до денят, в който тр. слънце ще застане в същия знак и градус на прогресивното ти. Има време.
По моя кинетичен солар част от нещата се случиха, любовта не се случи. Но и моят изтича чак април.

Марая - промяна в бизнес отношенията и бинес партньорите, соларен меркурий, който управлява 7ми е в критичен градус и съвпад с МЦ. Много ми хареса съвпада слънце плутон в 10ти, а плутон управлява 8ми

*

Марая

• 28287
« Отговор #170 -: Декември 22, 2013, 11:34:44 am »

Как ви се вижда?

Кинетичният ти солар за 2013 г. би трябвало да действа още поне 4-5 месеца - до денят, в който тр. слънце ще застане в същия знак и градус на прогресивното ти. Има време.
По моя кинетичен солар част от нещата се случиха, любовта не се случи. Но и моят изтича чак април.

Марая - промяна в бизнес отношенията и бинес партньорите, соларен меркурий, който управлява 7ми е в критичен градус и съвпад с МЦ. Много ми хареса съвпада слънце плутон в 10ти, а плутон управлява 8ми

Дай по смело... ;) :blink:
Защо ти харесва съвпада ...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #171 -: Декември 22, 2013, 11:37:17 am »
Първо защото плутон съвпад слъце според мен е много хубаво и защото тук из форума съм срещала, че свързват 8ми дом с политиката (голямата власт на материално и обществено ниво)

« Отговор #172 -: Декември 22, 2013, 11:40:56 am »
Мараяработа по някакви скрити неща (у соларния асцендент в 12 дом, пък е и нептун) с бизнес партньори, възможно е и да е с някой, с който ти прехвърчат искри - заради това тау и домовете, което заема.

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Декември 22, 2013, 11:58:56 am »
Първо защото плутон съвпад слъце според мен е много хубаво и защото тук из форума съм срещала, че свързват 8ми дом с политиката (голямата власт на материално и обществено ниво)

6+ :wub:

мисля ..,за евродепутатските листи... :-\ :rolleyes:

Марая работа по някакви скрити неща (у соларния асцендент в 12 дом, пък е и нептун) с бизнес партньори, възможно е и да е с някой, с който ти прехвърчат искри - заради това тау и домовете, което заема.

Работа с окултното..и вероятно дописване на някоя книга от започнатите... :-[ :-[ :-[

Следя транзитите към всички карти:
дирекционна,прогресивна,соларна .../всички видове - директни,конверсни/...и акцента е:
Уран-Слънце
Юпитер-АСЦ, Юпитер-Меркурий-Слънце
Плутон-Луна-Сатурн

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #174 -: Декември 22, 2013, 02:53:33 pm »

Как ви се вижда?

Мерси!
Но денят в който тр слънце ще застане на градусите на прогресивното е чак май месец - 10 гр в телец.
А тогава би трябвало да е започнал новият ми кинетичен солар,защото съм родена март месец.
Значи искаш да кажеш,че събитийност по кинетичния солар ще имам с 4ри месеца закъснние :-\
Нещо не мога да го схвана.
А за 2014та  какво остава тогава?

*

Марая

• 28287
« Отговор #175 -: Декември 22, 2013, 03:00:56 pm »

Как ви се вижда?

Мерси!
Но денят в който тр слънце ще застане на градусите на прогресивното е чак май месец - 10 гр в телец.
А тогава би трябвало да е започнал новият ми кинетичен солар,защото съм родена март месец.
Значи искаш да кажеш,че събитийност по кинетичния солар ще имам с 4ри месеца закъснние :-\
Нещо не мога да го схвана.
А за 2014та  какво остава тогава?

кинетичния солар започва да действа когато Слънцето застане на градуса на ПР.Слънце.

Пример:
Аз имам слънце на 13*51' стрелец. ПР. Слънце на 2*44' в деня на рожденния ден. Днес транзитното слънце е на 2*44' в Козирог...или от днес имам кинетичен Солар...,който ще продължи до следващия градус на който ще бъде ПР.Слънце на РД....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #176 -: Декември 22, 2013, 03:47:59 pm »
Мисля,че си припомних.

Кин солар започва на градусите на прогресивното слънце.Мойто пр слънце 2014 ще е 10 гр телец.

Ето две карти-на кинетичния ми солар за 2014 + синастрията между наталната ми карта и кин солара.

Марая,кажи си мнението :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #177 -: Декември 22, 2013, 06:13:59 pm »
за годината, която те интересува проеряваш на рождения си ден в тази година пр СЛънце в колко градуса и минути е, после правиш карта за дата през същата година така, че Слънцето да е със същите градуси и минути- малко игра трябва, докато се нагласи и чак тогава правиш солар на получената карта

Сега аз се обърках-ако направиш соларна карта за годината на раждане на натива-тя е същата като наталната
Аналогично в случая-получената и соларната ще са еднакви
И аз така мисля Папи. Картата ще е нещо подобно на хорарна- точен час и място. Интересно е, дали мястото, което избирате, е рожденното или там- където понастоящем живеете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #178 -: Декември 22, 2013, 06:16:47 pm »

Как ви се вижда?

На мен ми изглежда любовен, и то с шеф. Внимавай!  :blink:

« Отговор #179 -: Декември 22, 2013, 06:45:46 pm »
Ето го моя  :mellow:
Май ще намеря работа до края му , обаче този Сатурн в 5 -ти  иска да ми препъва късмета.
Мислите ли ? :unsure: